תושבי בנימינה והסביבה - עזרתכם דחוף

תושבי בנימינה והסביבה - עזרתכם דחוף

כיאה למחוזותינו - בתחנת הרכבת בנימינה - מסתובב כבר בערך שבועיים כלב מ-ד-ה-י-ם - ללא קולר, כולו בצבע בז´ בהיר, ועפ"י התנהגותו הוא אפילו לא כלב בוגר. אני מניחה שהוא כבן 8 חודשים. אני מניחה שכרגיל, מישהו השליך אותו שם (כמו את 6 הכלבים שבביתי כרגע !), מתוך ציפיה שמישהו ייקח אותו. הכלב באמת מדהים. הוא משחק לו עם המאבטחים בתחנה, ומקבל מדי פעם קצת מזון מהקיוסק ליד. כואב הלב עליו. התקשרתי היום לצער בעלי חיים בחיפה. הפ הפנו אותי לשירות הוטרינרי בבנימינה. אני מעדיפה לא להתקשר אליהם, מחשש לגורלו. אנא, עיזרו ! אם מישהו מהאיזור מוכן לגשת לשם, לתת לו אוכל, ולאמץ אותו ולהגיע איתו לשבתות אימוץ ב-S.O.S - יהיה נפלא. אני בטוחה שיאמצו אותו צ´יק-צ´ק. הוא כלב יפה וחמוד מאוד. אני מטופלת כרגע ב-6 כלבים בבית, וקשה לי להכניס לכאן כלב נוסף. נסו לעזור. תודה. בעיקר בשמו.

Tamara Avni

New member
זיו!!!

בבקשה העבירי לי במסר אישי את מס´ הטלפון שלך כדי שאוכל לברר פרטים נוספים על הכלב. יכול להיות שזה כלב שאני מחפשת כבר מיום העצמאות! תודה תמרה

m_shy

New member
היא אצלי../images/Emo107.gif

זו "היא", חומה בהירה ובעלת גרב לבנה ברגל שמאל הקדמית. האם אותה את מחפשת, תמרה? שי משולם

הי, שי.

הבנתי ששרית פירסמה הודעה גם בפורום וואלה. (שרית היא חברה טובה, מתנדבת בכמה עמותות, ומגדלת בביתה כמה כלבים, ומעורה גם בסיפור הזה). בכל אופן, אני דיברתי עם תמרה אתמול בערב. כנראה שזה לא הכלב שאנחנו מדברים עליו. היא דיברה על כלב זכר, שברח ביום העצמאות מת"א בעקבות זיקוקין. תיארתי לה את הכלב, כנראה שאנחנו לא מדברים על אותו אחד. חבל. הרשה לי רק לומר לך שאתה אדם נפלא, במלוא מובן המילה. פשוט - אדם נפלא !! כיף לשמוע שעוד יש אנשים כמוך בעולמנו העגום. הלוואי ויהיו עוד. שרית אמרה לי שהיא שלחה לך מייל אישי בוואלה. ביי זיו

אה, ועוד משהו,

שרית נוסעת מחר לעמותת S.O.S לנסות למסור כלבה אחרת שמצאנו (שהיתה בהריון מתקדם, ונזרקה בכביש, ליד צומת כרכור - הכלבה עוקרה, והיא היום אצל שרית. יפהפיה ומקסימה). אולי תנסה לתאם איתה ותסעו יחד... (אם זה בסדר מצד שתי הכלבות, כמובן... )
שוב, שי, עשית מעשה נפלא, ואני נפעמת ומתרגשת בכל פעם מחדש לפגוש באנשים כמוך. כל הכבוד !
זיו

Tamara Avni

New member
כל הכבוד לשי!

אתה נשמה טובה! מקווה שיימצא לכלבה בית בהקדם. אנחנו עדיין מחפשים את עזרא, כלבנו האהוב, כלב לבן/בז´ (שיער קצר), רזה, גובה בינוני, היה לו קולר חום (יומיים לפני היעלמו הוא איבד את המספר). בערב יום העצמאות הוא היה איתנו בשדרות חן בתל-אביב (ליד הבימה) וברח באמוק עם תחילת הזיקוקים. פירסמנו מודעות בעיתונים, חיפשנו (ועדיין אנחנו מחפשים) בכלביות, צב"ח, תחנות הסגר ואפילו העסקנו מאתר כלבים מקצועי בשכר, אך אין קול ואין עונה. עזרא לא נמצא. במהלך חיפושינו מצאנו כלב מזה-רעב ומותש משוטט ביפו ואימצנו אותו, אבל הגעגועים לעזרא לא מרפים לשנייה אחת.

Michalz70

New member
תמרה - אם יש לך תמונה של עזרא..

תפיצי אותה בפורומים השונים. האם בדקתם בכלביה של עיריית תל אביב ליד רידינג? ואולי גם בצומת מסובין, ידוע לי שיש שם כלביה של השירותים הוטרינרים של איזור גוש דן. מקווה שתמצאו את עזרא המסכן...

סוף טוב !!! - חייבת לשתף אתכם.

הכלבה נמסרה לאימוץ, דרך עמותת S.O.S. כבר בשבת. שרית, שנסעה ל-S.O.S, עם שי. היא אמרה שהכלבה מדהימה באמת. יפה ומתוקה. וחברותית. היא אומצה ע"י משפחה צעירה וחמודה, בבית פרטי עם גינה בזכרון, שכלבתם נדרסה לא מזמן. התרגשתי לשמוע שמצאו לה בית טוב, ורציתי לשתף אתכם !!! כמה כיף !!! שבוע טוב זיו

למעלה