תושבי העיר לוד ורמלה לילה טוב...

תושבי העיר לוד ורמלה לילה טוב...

הנה עברו הימים והשוטרים כבר לא נראים כ"כ ברחבי העיר... מה אתם מרגישים כשהולכים ברחוב? איך אתם מעבירים את ימיכם? הכל טוב? הכל רגיל?פחד? שתפו אותנו... שי

Jen74

New member
התחושות שלי לא השתנו בעקבות מקרי הרצח

אני זהירה וחשדנית כשהחשיכה מתחילה לרדת בלי שום קשר לאלימות ופשע ספציפיים בעיר. בכל מקום שאי פעם גרתי, ידעתי היטב שיש מי שמנצלים את החשיכה כדי להטריד, להציג וגם כדי לפשוע. (אם יש מילה כזאת בכלל).
אני שומעת כל ערב פיצוצים מכיוון שכונת הרכבת שלרוב זה זיקוקים או יריות של שמחות ואני מקווה בכל פעם שהם נזהרים ונשמרים שלא להיפגע בעת השמחה. אני שומעת חריקות בלמים של רכבים לפחות פעם בשעה כי נהגים מתפרעים בכבישים. פעילות צרה, רחבה או רגילה של שוטרים כאלו או אחרים לא מרגיעה ולא מלחיצה אותי. הכל כרגיל. לטוב ולרע.

לא חש הבדל לפני והבדל אחרי

עם כל הכבוד לכל הזעקה בשבועיים האחרונים, הטיפול בעיר לא היה יותר מטיפול קוסמטי למראית עין. לא בוצעו מעצרים ולא נחשפו קיני עבריינים. הכל היה בשביל השאו והשאו נגמר אך הפשע נשאר.

אני מרגיש מרומה קצת

כאילו הביאו תמג״בניקים רק בשביל להראות לנו(לא לעבריינים)שהנה יחזירו לנו את הביטחון אבל ברגע שכבר החזרנו את קצב הנשימה לקצב נורמאלי לקחו לנו את הנשימה ואת הכדור פורח ואת המג״בניקים שוב מעניין מה יקרה ברצח הבא... שי

תגובה לעניין..

כולכם עניתם פחות או יותר את אותה התשובה ואני ממש מסכימה איתכם. זה נראה היה כאילו הם הגיעו לכאן בשביל התקשורת ואחרי כמה ימים הכול נעלם. מבחינתי אני הולכת להגיד את זה בישיבה הבאה שאני אכנס אליה ואומר ש"הטיפול" כלל לא עזר. שמבחינת התושבים זו הייתה הצגה וכעת היא הסתיימה ויש צורך בחשיבה נוספת איך בונים פה בעיר את תחושת הביטחון מחדש.

Jen74

New member
קראתי באיזה עיתון של הימים האחרונים

היה שוד של אישה עם תינוק בידיים בבית שלה. היא אשתו של בעל מכולת והשודדים כנראה ידעו שבבית יהיה פדיון מהעסק. צלצלו לה באינטרקום ואמרו לה שיש לה משלוח פרחים. באופן אישי, לא הייתי פותחת. פתחה להם את האינטרקום ואיך שפתחה את הדלת עם התינוק בידיים, לקחו לה את התינוק ואמרו שיפגעו בו אם לא תביא להם את הכסף. איזה פחד

גמני שמעתי על זה...

לא לפתוח דלת למי שלא מכירים!!!!!!!!!!!! בטח ובטח אם יש בבית בוחטות.... איזה טעות... אני הייתי מת בטח... שי

למעלה