תושבת ארוכה לטראו לרכב

רוניתן

New member
תושבת ארוכה לטראו לרכב

שלום, אני מחפש תושבת לטראו ברכב שתהיה באורך של 25 ס"מ,אם או בלי אפשרות לטעינה. מישהו יודע היכן ניתן למצוא ??

+++

אם אתה מתכוון לרכוש תושבת ארוכה קח בחשבון שהטראו כבד ולכן הטילטולים שלו יעייפו את הזרוע ותגלה די מהר שכרית הוואקם הולכת ומתרחקת מהפלסטיק שסביבה והופכת את הזרוע לבלתי יציבה. לכן, אם אתה חייב זרוע ארוכה הייתי ממליץ לך ללכת על זרוע עם 2 נקודות עיגון או עם רגלית, כדי לקבל יציבות גבוהה יותר. אני לא יכול להמליץ על דגם מסויים או חנות מסויימת אבל בכל חנות שתשאל ידעו על מה מדובר.

תשקול עיגון על הפלסטיק של הרכב..

יש תושבות של broadit אשר מאפשרות התקנה קבועה לרכב ללא קדיחה. יש להם סט מתאמים לכל סוג רכב נפוץ (או כזה שבעיניהם נפןץ..) זה יקר - אבל יתן לך פתרון טוב יותר מכל זרוע ארוכה. משה

2סיקו

New member
יש לי טריאו, מחפש גם המלצה.....

ניסיתי תושבת (זולה) 20 סמ, ובאמת הטריאו רעד כל הזמן!!! האם משהו יכול להמליץ על תושבת שמחזיקה את הטריאו יציב??? תודה

2סיקו

New member
בנוסף....

תושבת לא קבועה, כזאת שאפשר להעביר מרכב לרכב תודה

2סיקו

New member
להחזיק זה לא חוכמה>>>>>>>>>

הבעיה שבנסיעה התושבת רועדת, וזה מפריעה

גם לי יש משהו דומה

חכה בעוד כחצי שנה אחרי ההשפעה של החום הישראלי ושל המשקל של הטראו. אז תראה שהפלסטיק הקשיח שמחזיק את כרית הוואקום, הולך ומתרחק ממנה ונוצר "משחק" ככה שהכרית תפוסה חזק לשמשה אבל הזרוע יכולה לטייל ימינה/שמאלה/למעלה/למטה במרחק של כסנטימטר (בבסיס) לכל כיוון.

udifpalm

New member
יש לי תושבת מוגברת של ארקון

ישנו בורג בראש הזרוע של התושבת שניתן להדק. נכון שזה בצד השני, אבל אולי זה מותח את כל זרוע ויסדר גם את החיבור לשמשה.

2סיקו

New member
הלכתי לבדוק תושבת יעודית >>>

עם זרוע 20 סמ', לצערי גם זה רועד !!! זה לא יציב כמו שיש לחבר שלי מחובר לגריל של האורור\מזגן, שם זה יציב פשוט אחלה. מחר אני אבדוק משהוא קצר יותר ועם שתי נקודות החזקה

למעלה