תושב חדש ברמת גן

yaron803

New member
תושב חדש ברמת גן

שלום. עברתי לפני כחצי שנה לרמת גן אחרי כמה שנים בתל אביב. אני מאוד מעוניין להצביע בבחירות הבאות שמעתי דברים נוראיים על ראש העיר הנוכחי- מלבד העובדה שהוא כבר 20 שנה! ראש עיר! הוא חשוד בכל מיני פלילים. מה דעתכם? הגיע זמן שינוי?
 

orli43

New member
צבי בר פושע לפי מה שכתוב!

קיבלתי קישור לאתר שמביא מן העתונות מקרים בהם היה מעורב צבי בר ראש עירינו. http://www.planetnana.co.il/vaad2008/ ממש חשוד בפלילים! אכן הגיע זמן לשנות! רמתגנית מודאגת.
 
הגיעה הזמן שיעיפו את צבי בר מראשות העיר

יש מולו מתמודדים טובים אלי מוסרי רמי פדלון ואולי גם ישראל זינגר אבי ליליאן
 

orli43

New member
בר לא ישר.

גם האיש הורשע במירמה והפרת אמונים כאשר שילם לאנשים שייתפקדו במועצת העיר וכדי לבצע את התשלומים- שלא יכולים להגיע מהעיריה אירגן ממסודות חיצוניים תשלונמים לאותם אנשים.(פורסם בידיעות לפני כשנה) וגם אמר דברים שליליים על שלומי עוז במסע הבחירות שלו ולאחר שניבחר נפגשו השניים כדי שעוז ישפיע על דעותיו של יחזקאל חממה שהיה חבר מועצה. אז איך ניראה לכם? איש אמין?
 

mika706

New member
קראתי ואני לא מופתעת

במשך הרבה זמן אני שומעת על מעלליו של ראש העיר צבי בר. בתור אחת שחושבת שהחינוך הוא אחד הדברים החשובים שיש לפתח ולשפר בעיריינו ובמדינתינו בכלל אני חושבת שהמועמד המתאים ביותר לראשות העיר הוא ישראל זינגר. איש אמין מאוד עם הצלחה מוכחת בחינוך ורעיונות טובים לשיפור העיר. יש לו גם אתר שאפשר ללמוד בו על האיש: http://www.israelzinger.co.il/
 
למעלה