תושב נתיבות הגיע לחיפה כדי לרגל אחריה עבור האיראנים

ai27

Well-known member
כ"כ יפה פה - למה להיות ככה, אדון יוספוב?

ובאמת
מה שאומרים,
זה שהפרסים תופסים את המרגלים האלה באתרים של שבורים. הימורים, ביטקויין, כאלה,
אחרי שהם שרפו את כל הכסף

בא אליהם איראני - אומר "אני בכלל מאזרבג'אן",
ומציע להם
ג'וב קליל
נגד הממשלה
ככה תחזיר את החובות

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל

ובאמת
מה שאומרים,
אחרי שהם שרפו את כל הכסף

ומציע להם
ג'וב קליל
נגד הממשלה
ככה תחזיר את החובות
נהדר... אבל למה רובם קווקזים?

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
לא רובם קווקזים, אבל נכון שיש מהם יותר.

מהעליה של שנות ה90, כנראה שהקווקזים והאתיופים הכי עניים, אז יש ייצוג יתר
אבל הפרסים גזענים - לא מעסיקים שחורים
לא יודע... אני מכיר דווקא קווקזים שאולי עלו לארץ כחסרי אמצעים, אבל הם חרוצים ורבים מהם הגיעו לרמה כלכלית מכבדת.

ai27

Well-known member
לא יודע... אני מכיר דווקא קווקזים שאולי עלו לארץ כחסרי אמצעים, אבל הם חרוצים ורבים מהם הגיעו לרמה כלכלית מכבדת.
נכון לגבי חלקם
ולגבי חלקם - לא.
לא מכיר סטטיסטיקות ספיציפיות על קווקזים

מספיק שמישהו נפל בפח ההימורים/ביטקויין/טרייד יומי,
ואם אין משפחה שתחלץ אותו - הוא קורבן קל.

זוכר את קריסת הבנק למסחר?

ai27

Well-known member
כי רוב האיראנים הם ממוצא אז'רבאז'אני
מה לימדו אותך באונ' חיפה?
רוב (בערך 60%) האיראנים הם ממוצא פרסי
רק שישית מתושבי איראן הם אזרים - וחלקם הגדול לא נאמנים, כי הם מפנטזים על איחוד עם אזרבג'אן (שבדיוק סיימה לכבוש טריטוריות מארמניה, ועכשיו לוטשת עיניים לחלקים מאיראן)
רק לפני שנה נשיא איראן ושר החוץ הגיעו לביקור באזרבג'אן, ניסו להפשיר את היחסים - ונהרגו באופן מסתורי
אז המגייסים יודעים באיזה דרך לפנות לעולים מאזרבאז'אן או שאולי הם מוסלמים שיעים שנולדו לאם יהודיה והסתירו את ההתאסלמות שלהם.
קווקז זה לא רק אזרים
הם גם מארמניה, גרוזיה, והרפובליקות הקווקזיות של רוסיה
מלבד אזרבג'אן (עושר של נפט) - אלו מדינות עניות מאוד,
אפילו ביחס לפוסט-סובייטים אחרים.
החינוך שם היה פחות טוב - אז הם לא עלו לפה כ"עליה של דוקטורים"

נערך לאחרונה ב:

evglev1

Well-known member
מנהל
מה לימדו אותך באונ' חיפה?
רוב (בערך 60%) האיראנים הם ממוצא פרסי
רק שישית מתושבי איראן הם אזרים - וחלקם הגדול לא נאמנים, כי הם מפנטזים על איחוד עם אזרבג'אן (שבדיוק סיימה לכבוש טריטוריות מארמניה, ועכשיו לוטשת עיניים לחלקים מאיראן)
רק לפני שנה נשיא איראן ושר החוץ הגיעו לביקור באזרבג'אן, ניסו להפשיר את היחסים - ונהרגו באופן מסתורי

קווקז זה לא רק אזרים
הם גם מארמניה, גרוזיה, והרפובליקות הקווקזיות של רוסיה
מלבד אזרבג'אן (עושר של נפט) - אלו מדינות עניות מאוד,
אפילו ביחס לפוסט-סובייטים אחרים.
החינוך שם היה פחות טוב - אז הם לא עלו לפה כ"עליה של דוקטורים"
לא יודע אם זה תורם לאושר של גרוזיה אבל בכל אזור הקווקז ואסיה התיכונה רוסיה וגרוזיה הן היחידות שיש להן מוצא לים השחור. כך שגם ארמניה ואז'רבאז'אן וגם חמשת מדינות אסיה התיכונה תלויות לגמרי או ברוסיה או בגרוזיה לכל מה שקשור להגירה ומסחר. לא יודע עד כמה גרוזיה יודעת לנהל את המצב, ידוע שבניגוד לארמנים בנגאורו קראבאח שארמניה המרידה נגד אז'רבאז'אן, לארמנים בגרוזיה היא הטיפה שהם צריכים להיות נאמנים לגרוזיה כי ארמניה תלויה בגרוזיה.

חשבתי שאם עלי חמינאי ממוצא אזרי או חצי אזרי כפי שכתבת לי פעם וגם המועמד של המפלגה הכאילו רפורמית שהתמודד בזמנו נגד אחמניז'אד, מוסאווי הם אזרים, אז משקף את הדמוגרפיה. מה גם שהמתח נובע מכך שאזרבאז'אן רואה למעשה במחצית איראן חלק מהמולדת ההיסטורית שלה כך שזה לא עניין כמו עם קרים או נגואורו קרבאח, אזרבאז'אן חולמת לנגוס בבשר החי של איראן, בערך כמו הפלסטינים שטוענים שכל שטחי ארץ ישראל הם מולדתם של הערבים הפלסטינים והטענה כאילו הם מוכנים לחלוקה ריקה מתוכן כשהם בזכות השיבה דורשים לא רק שיבה אלא גם פינוי יהודים מבתים שנבנו על הריסות בתים של ערבים.

ai27

Well-known member
לא יודע אם זה תורם לאושר של גרוזיה אבל בכל אזור הקווקז ואסיה התיכונה רוסיה וגרוזיה הן היחידות שיש להן מוצא לים השחור. כך שגם ארמניה ואז'רבאז'אן וגם חמשת מדינות אסיה התיכונה תלויות לגמרי או ברוסיה או בגרוזיה לכל מה שקשור להגירה ומסחר. לא יודע עד כמה גרוזיה יודעת לנהל את המצב, ידוע שבניגוד לארמנים בנגאורו קראבאח שארמניה המרידה נגד אז'רבאז'אן, לארמנים בגרוזיה היא הטיפה שהם צריכים להיות נאמנים לגרוזיה כי ארמניה תלויה בגרוזיה.
באמת לא ברור לי איך הארמנים הסתכסכו גם עם גרוזיה - ונשארו כ"כ תלויים ברוסיה
חשבתי שאם עלי חמינאי ממוצא אזרי או חצי אזרי כפי שכתבת לי פעם וגם המועמד של המפלגה הכאילו רפורמית שהתמודד בזמנו נגד אחמניז'אד, מוסאווי הם אזרים, אז משקף את הדמוגרפיה.
מאז 1979 - המפתח היחיד לנאמנות - היה שותפות להפיכה
כל שם שתביא - היו אנשים שנמדדים לפי מה שהם עשו אז
כאילו רפורמים - בעצם פחות נאמנים. אם הם היו ממש אנטי-מהפכנים הם לא היו שם
מה גם שהמתח נובע מכך שאזרבאז'אן רואה למעשה במחצית איראן חלק מהמולדת ההיסטורית שלה כך שזה לא עניין כמו עם קרים או נגואורו קרבאח, אזרבאז'אן חולמת לנגוס בבשר החי של איראן
הפוך - חצי מאזרבגאן היא תחת כיבוש פרסי.
בערך פי 2 משטח ישראל (כלום מבחינת איראן)
אבל זה מסוכן להם - כי אם זה יצליח - מחצית מאיראן נמצאת בסכנת כיבוש ממדינות אחרות
בערך כמו הפלסטינים שטוענים שכל שטחי ארץ ישראל הם מולדתם של הערבים הפלסטינים והטענה כאילו הם מוכנים לחלוקה ריקה מתוכן כשהם בזכות השיבה דורשים לא רק שיבה אלא גם פינוי יהודים מבתים שנבנו על הריסות בתים של ערבים.
ממש לא,
אבל זה דומה למצב של רמת הגולן:
כי הגבולות של איראן - זה רמות הרריות שמקשות על כיבוש נוסף.
מרגע שאזרבג'אן תשלוט במזרח אזרבגאן - התקווה שלהם לשחרר אותה - נגוזה,
וכל תקיפה שלהם תוביל לנגיסה נוספת

נערך לאחרונה ב:

evglev1

Well-known member
מנהל

ובאמת
מה שאומרים,
אחרי שהם שרפו את כל הכסף

ומציע להם
ג'וב קליל
נגד הממשלה
ככה תחזיר את החובות
ברור שמי שבניגוד לפלסטינים אין בישראל מעריצים לאייתולות באיראן ורק מי שמאיזה שהיא סיבה נשאר חסר פרוטה, יסכים לבגוד במולדת בצורה כזאת.

certified.woke

Well-known member
ברור שמי שבניגוד לפלסטינים אין בישראל מעריצים לאייתולות באיראן ורק מי שמאיזה שהיא סיבה נשאר חסר פרוטה, יסכים לבגוד במולדת בצורה כזאת.
אף ישראלי, מימין או משמאל, לא היה מוכן לרגל עבור אירן, גם לו הגיע עד פת-לחם לילדיו.
מסקנה - המרגלים אינם באמת ישראלים...

evglev1

Well-known member
מנהל
אף ישראלי, מימין או משמאל, לא היה מוכן לרגל עבור אירן, גם לו הגיע עד פת-לחם לילדיו.
מסקנה - המרגלים אינם באמת ישראלים...
כמו שיהדות נקבעת רק על ידי מוצא האם וגיור/התנצרות/התאסלמות כך גם אזרחות נקבעת רק על פי שכתוב בתעודת זהות, וכל בעלי תעודות כחולות הם ישראלים על פי חוק.

ביטניקט

Well-known member

ובאמת
מה שאומרים,
אחרי שהם שרפו את כל הכסף

ומציע להם
ג'וב קליל
נגד הממשלה
ככה תחזיר את החובות
לפחות תפסו אותו, יש עוד הרבה כאלה שעוד לא תפסו ועלו עליהם, מה שנקרא סוכנים רדומים

ai27

Well-known member
לפחות תפסו אותו, יש עוד הרבה כאלה שעוד לא תפסו ועלו עליהם, מה שנקרא סוכנים רדומים
לא סביר - הם תופסים אנשים מסכנים שצריכים כסף עכשיו
משמע - יש סוכנים פעילים,
אבל נכון - כנראה שלא תפסו את כולם,

האיראנים זוממים תקיפות - על בסיס התמונה המודיעיני שהם אוספים
ניתן להבין מה המטרות - לפי הבקשות שלהם

evglev1

Well-known member
מנהל
לא סביר - הם תופסים אנשים מסכנים שצריכים כסף עכשיו
משמע - יש סוכנים פעילים,
אבל נכון - כנראה שלא תפסו את כולם,

האיראנים זוממים תקיפות - על בסיס התמונה המודיעיני שהם אוספים
ניתן להבין מה המטרות - לפי הבקשות שלהם
מה שמראה שהאיראנים לקחו מאוד קשה את חיסול הנייה כשהתאחר אצלם ומחפשים בנרות הזדמנות לרצוח פוליטיקאי או מפקד צבא ישראלי.

ai27

Well-known member
מה שמראה שהאיראנים לקחו מאוד קשה את חיסול הנייה כשהתאחר אצלם ומחפשים בנרות הזדמנות לרצוח פוליטיקאי או מפקד צבא ישראלי.
הם אספו מודיעין לצורך פיגוע בנמל ישראלי.
לא כדאי לזלזל בהם - הם לא חושבים בקטן

רוב הזמן נח

Well-known member
ומה עם אלה שמשדרים בתקשורת ויש חשד שמופעלים על ידי גורמים זרים על מנת לשרת את האינטרסים של חמאס ושאר האויבים?

הרי כל מי שצופה בערוץ 13 ו- 12 רואה שלכאורה זה מה שקורה שם. אחרת קשה להסביר למה זה קורה.

למה השבכ לא חוקר את זה?

למעלה