תותח לבעיה ייחודית בשיואמי

• פותח הנושא mb136
  • פורסם בתאריך

mb136

New member
שלום,
אני מתחבר דרך : F5 access לאפליקציית טסט אצלי בעבודה.
עד לא מזמן לא היתה לי בעיה להתחבר, אבל משום מה היום ניסיתי להתחבר ואני לא מצליח.
אם אני מקליד את ה URL של האפליקציה בדפדפן אני מקבל הודעה : לא ניתן לגשת לאתר זה.
אין בעיה עם ה F5 מכוון שכשאני מנסה דרך הטלפון של הבן שלי זה עובד תקין.
משהו כנראה השתנה בהגדרות ואין לי מושג מה וזה מטריף אותי.
האם מישהו יכול לחשוב על משהו שיכול להשפיע על זה שאבדוק ?
המון המון תודה למי שיעזור.

Permafrost

Well-known member
שלום,
אני מתחבר דרך : F5 access לאפליקציית טסט אצלי בעבודה.
עד לא מזמן לא היתה לי בעיה להתחבר, אבל משום מה היום ניסיתי להתחבר ואני לא מצליח.
אם אני מקליד את ה URL של האפליקציה בדפדפן אני מקבל הודעה : לא ניתן לגשת לאתר זה.
אין בעיה עם ה F5 מכוון שכשאני מנסה דרך הטלפון של הבן שלי זה עובד תקין.
משהו כנראה השתנה בהגדרות ואין לי מושג מה וזה מטריף אותי.
האם מישהו יכול לחשוב על משהו שיכול להשפיע על זה שאבדוק ?
המון המון תודה למי שיעזור.
הסביר ביותר - אדמיניסטרטור אבטחה של המשרד שינה משהו בהגדרות, או החליף שרת VPN. התקשר אליו וברר...

mb136

New member
הי, לא

בדקתי את זה על הטלפון של הבן שלי והכול תקין, עם אותם פרטי משתמש, זה משהו שקורה רק על המכשיר שלי

ctzn99

Member
אני מניח שהבעייה קיימת רק מול האתר הנ"ל, ולאתרים אחרים אתה מצליח לגשת, מאותו טלפון כמובן.
הייתי מנסה להיכנס להגדרות הדפדפן בו אתה משתמש ולבצע clear cache & clear data .

ועוד משהו היה יכול להיות נחמד אם המכורים למקלדת שחייבים לכתוב תשובה no matter what, לא היו שואלים הבהרות על מה שכתוב במפורש בשאלה המקורית, או חוסכים לנו טונות זיהום של טקטס ארוך שחוזר על עצמו בחתימה בכל פוסט שלהם (כן פרמהפרוסט - זה אתה, עם ההגיגים הפילוסופיים העמוקים לכאורה)

mb136

New member
אני מניח שהבעייה קיימת רק מול האתר הנ"ל, ולאתרים אחרים אתה מצליח לגשת, מאותו טלפון כמובן.
הייתי מנסה להיכנס להגדרות הדפדפן בו אתה משתמש ולבצע clear cache & clear data .

ועוד משהו היה יכול להיות נחמד אם המכורים למקלדת שחייבים לכתוב תשובה no matter what, לא היו שואלים הבהרות על מה שכתוב במפורש בשאלה המקורית, או חוסכים לנו טונות זיהום של טקטס ארוך שחוזר על עצמו בחתימה בכל פוסט שלהם (כן פרמהפרוסט - זה אתה, עם ההגיגים הפילוסופיים העמוקים לכאורה)
clear data or cache איפה בדיוק ? תודה

ctzn99

Member
כנס להגדרות --> אפליקציות --> הדפדפן בו אתה משתמש (לא ציינת מיהו). זה אמור להיראות כך:
Settings--> Apps--> Manage apps-->the browser you are using
לחץ על האייקון של אפליקציית הדפדפן ויתקבל מסך דומה למצ"ב. השורה האחרונה במסך מכילה הוראות clear

קבצים מצורפים

• 1649576438706.jpg
    1649576438706.jpg
    KB 158.9 · צפיות: 1

mb136

New member
כנס להגדרות --> אפליקציות --> הדפדפן בו אתה משתמש (לא ציינת מיהו). זה אמור להיראות כך:
Settings--> Apps--> Manage apps-->the browser you are using
לחץ על האייקון של אפליקציית הדפדפן ויתקבל מסך דומה למצ"ב. השורה האחרונה במסך מכילה הוראות clear
תודה, אבל לא עזר.

למעלה