תותינק`ה שלי!!!

תותינק`ה שלי!!!

מתוקה.. אני לא ממש מבינה במוזיקה שחורה.. אוהבת לשמוע.. אבל לא מבינה.. אז.. מה חדש אצלך..?? מזל טוף! על הפורום.. אני מבינה שהוא שלך.. יפה! אוהבת.. מאוד.. מאוד.. מאוד.. (ואני אבין אם תהיי חייבת למחוק את ההודעה כי היא לא קשורה לפורום) אנג`ל

תותי-בת

New member
מלאכית וכולם---- חשוב ביותר!!!! תקשיבו מתוקים שלי, אני מודעת לכך שזה פורום חדש והכל טוב ויפה ובאמת תודה מכל הלב על האיחולים אחים שלי אבל בואו נדבר על מוזיקה שחורה, אני ממש מנסה להעלות פה את הרמה שלנו כדי שנוכל להיות ביחד פה ושנדבר על מוזיקה שחורה טהורה, ואני לא אומרת שזה לא בסדר שאתם כותבים פה אבל אם תשימו לב אני היחידה שפה מתייחסת לאתרים וללינקים שמובילים אתכם לדברים מעניינים... ועוד דבר ----> הפורום הזה הוא לא רק שלי!!!! הוא של כל אחד ואחת מכם!!! אז תשקיעו בו גם טיפה, אני לא דורשת מכם להתחיל להציף כי אני בטוחה שאתם יודעים לעשות, אבל בכל זאת מיי מאנזזז קצת חיים! עוד קצת שחור ועוד קצת שחור!!! ושיהיה טהור! סו מיי מאנז!!!!! דו דה בסט יו כאן!!!!! כי אנחנו הכי טובים ואנחנו בטופ!!!!! לאב יו גייס!!! ליאת. נ.ב האתר שיש אליו קישור פה למטה מדבר על חיפושים של שירים שונים, הוא מחולק לפי ז`אנרים ואמנים, יש בו גם קישורים לאתרי מוזיקה נוספים, אתרי חברות תקליטים, MP3 ועוד ועוד... מקווה שתהנו...

תותי-בת

New member
ויש גם תיקון!!!!! אני לא היחידה, מצטערת, יש עוד אנשים שהובילו אותנו לאתרים מעניינים!!! מצטערת אנשים שלי, חולה עליכם, ליאת.

למעלה