תותי נסחפת עם הצנזורה הפעם

MYSTIKAL

New member
תותי נסחפת עם הצנזורה הפעם

שלוש הודעות שפרסמתי פה נמחקו. אוקיי, אם המנהלים של האתר לא רוצים שיגידו לצרוב דיסקים נגד החוק- את צודקת, אפילו שברור שזה היה לגמרי בצחוק. אבל חאלס לצנזר כל דבר בלי סיבה, זה מעצבן ומי שאוהב ראפ ועושה את זה הוא צבוע.

s.s.p.

New member
תקשיב...

לא רושמים הודעות כמו שרשמת אפילו בצחוק! אל תשכח שההיפ הופ הציוני הוא גם בשבילך וזה החברים שלי ומחר אולי גם החברים שלך יוציאו דיסק ואם אנחנו רוצים שהם יוכלו להמשיך להוציא לנו מוזיקה טובה כזאת אז המעט שאפשר לעשות זה לפרגן, לתת המון כבוד ולקנות את הדיסק ולא לצרוב!!! לא כולם מבינים את חוש ההומור שלך הודעות כמו שלך - צריך לצנזר כבוד אנשים!!!

תותי-בת

New member
אחותי... אבל לא משנה אפשר לדעת על מה בדיוק התעצבנת חמוד? אני אשמח מאוד לקבל תשובה על השאלה, או בפורום או במייל אישי, ליאת.

t@gel

New member
היי חומד

סליחה שאני מתערבת. ככל הנוגע ל``מפלצת ההודעות``... מחיקת הודעות הינה פעולה הנעשית על פי שיקול דעתו של מנהל הפורום. הודעות המציינות פרסומות, טלפון וקללות ונאצה יימחקו מיידית. על אחת כמה וכמה, הודעות המדרבנות לפעילות לא חוקית. מעבר לכך, לכל מנהל פורום ניתנה הסמכות לשיקול דעת אישי בנוגע למחיקת הודעה זו או אחרת... אם תותי בת בחרה למחוק את הודעותייך, אני מניחה שהייתה לה סיבה מוצדקת. אני לא יכולה לכתוב את דעתי מאחר ולא ראיתי את ההודעה. אני סומכת על כושר שיפוטה של תותי. אם עדיין לא עניתי לבעייתך, אתה מוזמן להכנס לפורום ``תפוז אונליין``, (בו ניתן לשאול, לטעון, לחוות דיעה וכדומה על הפורומים בפרט ועל ``תפוז`` בכלל), ולרשום שם את טענתך בייתר פירוט. מבטיחה שתקבל שם מענה. תודה על התייחסותך... t@gel, מנהלת פורומים ``הפרעות אכילה-תמיכה`` ו-``תפוז אונליין``.

תותי-בת

New member
Dear MYSTIKAL שלוש הודעות שלך נמחקו?... מעניין למה?... אולי כי התוכן של שתיים מהן לא היה ברוח הומוריסטית כמו שאתה אומר? אולי כי לא היה בהן רוח של כבוד?! צריבת דיסקים היא בניגוד לחוק!!!! אתה מודע לכך שאנשים מקבלים על הדברים האלו קנסות של אלפי שקלים ועונשם אפילו גובל במאסר?! כנראה שאתה לא יודע את זה, כי אם היית יודע את זה חומד, לא היית מפרסם את מה שפירסמת פה ואני מקווה שאתה לא תוהה מדוע נמחקו הודעותיך. לגבי ההודעה השלישית שלך שנמחקה, KODMAN הוא חבר פורום פה וכפי שאני לא אתן לפגוע בכבוד שלך אני לא אתן לפגוע בכבודו של אף אחד פה, אני לא באתי לנהל את הפורום הזה בכדי לצנזר דברים, מטרת הפורום היא הודעות על הופעות, מצב המוזיקה השחורה בעולם ובארץ, פירסום אתרים באינטרנט וכד` ולא פגיעה בכבוד הכלל והפרט, אני יוצאת מנקודת הנחה שדברי מובנים, ליאת.

למעלה