תות שדה.....?!

ליMור

New member
תות שדה.....?!

מזין? אלרגן? מיותר? מה הם סגולותיו ומעלותיו - אם בכלל....

ליMור

New member
כולל אלו

שעכשיו מקבלים תו תקן וקרואים - ביו תות וכו',,, ? הבנתי שחומרי הדברה בשנים האחרונות השתנו וחומרי הדברה אינם כפי שהיו,,

iditush11

New member
הבאסה עם התותים שהם פשוט מפוצצים

בחומרי הדברה שזה פשוט סכנת נפשות לאכול אותם, אין לדעת מה עלולים להיות הנזקים שנים אחרי בליעת חומרי הדברה בפירות או ירקות, צריך גם לזכור שמדובר בנזקים מצטברים ואני יודעת שאת התותים מרססים בזרחן אורגני שמחקרים הוכיחו שמדובר בחומר מסרטן!! נשמע לי מפחיד ואני הפסקתי לאכול תותים כתוצאה מכך...

iditush11

New member
לא יודעת לגבי פירות או ירקות אחרים

אבל לגבי תותים אני יכולה לומר לך בוודאות מוחלטת, שאת הפירות מרססים בטונה של חומרי הדברה מסוכנים לבריאות, שחלקם אף הוכחו כמסרטנים. יש לי חברים שבזמנו עבדו בקיבוץ במרכז הארץ, הם אלו שריססו את התותים והם בעצמם אמרו לי שבחיים שלהם לא יאכלו תותים אחרי שראו איזה חומרים מרססים אותם. הבעיה עם התותיפ שמדובר בפרי שסופג את כל חומרי ההדברה, אין לי מושג לגבי פירות או ירקות אחרים ואני יכולה גם לומר לך שלא את כל הפירות מרססים בזרחן אורגני.

ה מוזה

New member
היה כאן שרשור נהדר

על סגולותיו של תות השדה מצרפת לך קישור לשרשור עצמו ובו הרבה עצות ולמאמר ששמור לו במאמרי הפורום שפע של עצות תות שדה תמצאי בהם וגם דברים שכדאי לדעת ,על חומרי ההדברה רגישות וכו' לבריאות

למעלה