תזונאי

מ ר י ל

New member
תזונאי

היום הייתי ביעוץ , אצל תזונאי ששקל אותי , שאל בקשר ליציאותי וכו' , ורק נתן לי הוראה לאכול ירקות פירות ולהגביל שוקלד ומטוגן . הרגשתי שהיעוץ הוא שיטחי , ושאני לא מקבלת את מספיק תשומת הלב שאני צריכה , משום שהיעוץ נעשה דרך קופת החולים בה אני חברה . הייתי רוצה לדעת כמה עולה יעוץ פרטי , והאם התזונאי נהג כשורה שלא רצה לראות בדיקות דם שלי וכו'.

תזונאי

בדיקות הדם הן בהחלט כלי חשוב להערכה תזונתית ויתכן שהדיאטן יבקש אותן בפעם הבאה (אם תהיה).לא ציינת אגב מאיזה סיבה פנית או הופנת לייעוץ דיאטני ויכול היות שבתור התחלה היה חשוב להתייחס יותר לבעיות פעילות, בכל אופן תני צ'אנס ואם בכל זאת את בוחרת לעבור לייעוץ פרטי אז אצלינו לפחות יש אפשרות להביא טופס 17 מקופת חולים(אם יתנו) או לברר ב"מלרם" טל:6973498 כמה יעלה ייעוץ דיאטטי פרטי כחלק מ"סקר שוק" שתאלצי לעשות בכל מקרה, בהצלחה.

מ ר י ל

New member
סיגל

פניתי אל התזונאי צחי כנען , על מנת לרדת במשקל . לא הבנתי , מהו המלרם ומהו תפקידו . יש לי פשוט הרגשה כזאת , שדיאטן/ית של קופ"ח זה כמו סרט נע , נותנים כמה שיותר יעוץ מהיר כי יש עוד אנשים בחוץ ואין התייחסות לעניין. אני אשמח אם בכל זאת תכתבי פה , תעריפים של תזונאי/ית פרטי .

למעלה