תזונה ופרידות

מיטללל

New member
תזונה ופרידות

בעקבות שיחה עם חברות שלי היום, שאלה: ניסיוננו אומר שבזמן פרידה / שברון לב יש שתי סוגי בנות: אלו שאוכלת בלי סוף (ידע שמתוק בלב "אוכל" מר בלב:) ואלו שמאבדות את התאבון ככה זה גם אצלכן ? ואצלכם ? לאיזה סוג אתם שייכים ? אני לא שייכת לאף קבוצה. אוכל לא מתקשר למצב רוח שלי. אבל אם כבר לקבוצה ב'..

לאף אחת מהקבוצות..

נכון כשרע בא שוקולד או דברים מתוקים.. אבל אני לא כזאת שתתנחם כל היום בדברים מתוקים ושוקולד.
אני אעדיף לעשות משהו אחר כמו לצאת לבלות מאשר לאכול

ChilD SouL

New member
קבוצה ב'...

כשאני בדאון אין לי רצון לשום דבר. שאפ'חד לא יתקרב אליי, שאפ'חד לא ידבר איתי, פשוט לסגור ת'חדר, לשים מוסיקה שקטה ולשקוע במחשבות.

אוכל קשור

כשאני במצב רוח לא טוב אין חשק וטעם לכלום- גם לא לאוכל. כל כך הרבה פעמים מצאתי את עצמי יושבת ומסיחה את דעתי בארוחה משפחתית ובאמצע ביס מרגישה שבא לי להקיא.באחת הפרידות הרציניות יותר ירדתי מעל חמישה קילו גם כשטוב לי אני לא מתעסקת באוכל יותר מדי.

Cobe Anan

New member
בכלל...

כשאני עצבני אני אוכל ואוכל ואוכל עד שאני נרגע; אבל אם אני במשבר רציני אני מסוגל לא לאכול כמה ימים.. כן, כן.. תטיפו לי, אני יודע..

pain is MY love

New member
אצלי זה מתחלק ככה

כשאני מאוהבת ויש לי מצב רוח טוב מרוב התרגשות אני בכלל שוכחת לאכול ולא אכפת לי מזה. אבל כשאני בדיכאון אני ר-ק אוכלת. כל מה שנכנס לפה. אני כאילו מענישה את עצמי על זה שרע לי ובכך מנסה להרוס את הגוף שלי... ואתם לא צריכים לגלות לי שיש לי נטיות להפרעות אכילה אני יודעת את זה בעצמי אחרי שפעמיים הגעתי לבית חולים בגלל זה..

זכוכיות

New member
אני חזק בקטע של אכילה רגשית,

ורואים את זה :) בתקופות שטוב לי הקילוגרמית נושרים מהר כ"כ שזה מפחיד, בתקופות שרע לי- אחרי פרידות ושכאלה, אני מסוגלת להכפיל את עצמי. איזה מזל שאני בתקופה טובה

Zoharrr

New member
לאלו שלא אוכלים בכלל

עם האקס, בשבוע שנפרדנו אכלתי בערך 600 קלוריות בכל השבוע. אבל זה לא היה רק בגללו, אמא של חברה שלי נפטרה באותו שבוע,והיתה בגרות במתמטיקה... איזה שבוע נוראי...

למעלה