תזונה למניעת דלקות

talicnc

New member
תזונה למניעת דלקות

שלום לכולן/ם
הבנתי שתזונה מוקפדת ללא מאכלים חומציים (עגבניה, אלכוהול, מתוקים, קמח לבן וכו׳) יכולה להפחית דלקותיות ולעזור אפילו להגיע לרימיסיה.
מישהי/ו ניסה/תה משהו כזה ויכול/ה להמליץ או לכוון?

ל3

New member
תזונה

הי טליקניק

אין מחקרים וודאים ארוכי טווח שמוכיחים שתוזנה נטולת חומציות יכולה להפחית דלקות אם זאת אין ספק שלצרוך הרבה סוכרים ומתוקים לא מוסיף לבריאות מסיבות שונות כמו סכרת, שומנים בדם וכו'. רמסיה ניתן להשיג אך ורק על ידי לקיחת הטיפול התרופתי ומעקב טוב!!!!!!!!!!! מצטערת שאני נשמעת כל כך תקיפה אבל לעיתים מטפלים מסוימים מפתחים אשליות שווא אצל חולים במחלות שונות וגורמים בדיוק לתוצאות ההפוכות
אני ממליצה בחום רב לגשת לדיאטנית קלינית מוסמכת עם תוצאות של בדיקות מעבדה עדכניות ( הכוללות ספירת דם לשם ההמוגלובין, ברזל, ויטמין b12 , חומצה פולית, סידן, סוכר בצום, כולסטרול, טריגליצרידים, תפקודי כבד, אלקטרוליטים) ולבקש עזרה בבנית תפריט נכון ומזין.
בהצלחה

talicnc

New member
תודה תודה :)

קודם כל תודה רבה לך על המענה

זה בסדר גמור ומבורך שאת תקיפה, הלוואי ולפני חצי שנה הייתי מתייחסת לתקיפות הזו ששילמתי עליה במחיר של השיער שלי.. אני מניחה שהתקיפות הזו נובעת מניסיון לא טוב.
אם עכשיו מישהי הייתה שואלת אותי משהו בסגנון הייתי עונה לה בדיוק באותה תקיפות.
למרבה הפלא והניסיון הלא טוב, אני באופן אישי, לא שוללת שילוב של התרופות כמובן ושל רפואה אלטרנטיבית.
מה שכן, אני אני רוצה לעשות את ה"דיאטה" הזו בצורה מבוקרת ע"י רופא או משהו כזה.
מישהי/ו כאן יכול/ה להמליץ על תזונאית טובה שמבינה במחלה באיזור חיפה?

למעלה