תזונה נכונה

asaf raveh

New member
תזונה נכונה

לחברת FLP מיגוון כדול מאוד של מוצרי בריאות לתזונה נכונה ותוספי תזונה המעוגנים בפטנטים עולמיים . 3 סוגים של ג'ל אלוורה לשתיה - לטיפול במערכת העיכול . תוספי מזון למניהם ויטמינים ומינרלים כל מוצרי החברה באחריות ל30 יום לפרטים נוספים רוה אסף 052-8354911

asaf raveh

New member
דיאטה עם אחריות

זו לא חוכמה לזרוק סתם דברים בלי לבדוק ,למוצרי החברה יש 30 יום אחריות ללא כל תנאי כלומר את יכולה להשתמש במוצר ולהחזיר אותו אחרי 30 יום אם את לא מרוצה . בברכה אסף רוה 052-8254911 נ.ב - את מוזמנת לבדוק בעצמך את גם יכולה לבדוק בחברה .

דויד23

New member
נראה לי שבכלל זה אסור

ע"פ תקנון הפורומים פרסומת כזאת. ועוד עם מס` טלפון.

asaf raveh

New member
דיאטה עם אחריות אין עוד דבר כזה

זו לא חוכמה לזרוק סתם דברים בלי לבדוק ,למוצרי החברה יש 30 יום אחריות ללא כל תנאי כלומר את יכולה להשתמש במוצר ולהחזיר אותו אחרי 30 יום אם את לא מרוצה . בברכה אסף רוה 052-8254911 נ.ב - את מוזמנת לבדוק בעצמך את גם יכולה לבדוק בחברה .

asaf raveh

New member
דיאטה עם אחריות אין עוד דבר כזה

אני מכירה את החברה הזו!

אחרי 30 יום שלא זז גרם!! ניסיתי להחזיר ונעלמתם!! בשיחת טלפון נאמר לי "כנראה לא עקבת אחרי התוכנית"!! אחרי שהתעקשתי שכן עקבתי פשוט ניתקו לי!! חברים אל תאמינו לבולשיט הזה הכללללללל בולשיט הדבר היחיד שעושה את תהליך ההרזיה זו הגוף שלכם אך ורק הגוף תתדלקו אותו כיאות!!

asaf raveh

New member
תזונה נכונה

החברה היא חברת FLP ואם אכן מישהוא עשה לך תרגיל מלוכלך תעבירי לי את הפרטים ואם הוא/היא אכן מפיצים בחברה אני יגיש תלונה למנכ"ל בברכה רוה אסף 052-8354911

למעלה