תזונה

נייה

New member
תזונה

האם אתם מאמינים שאפשר לרפא סרטן באמצעות תזונה נכונה ? מה אתם חושבים על הנושא ? אני מתלבטת בין שיטות שונות - קינגסטון קליניק (שיטת תזונה)- שרה חמו - כתבה ספר וטוענת שנירפאה מסרטן דרך שימוש בשיטת קינגסטון קליניק. מרדכי הוכברג נטרופת- כתב ספר בנושא. אני עכשיו נכנסת לנושא ומאד מעניין אותי לשמוע עוד דעות. האם מישהו ניסה ? מישהו מכיר את הוכברג או שרה חמו או מישהו אחר שמטפל בחולי סרטן ? אשמח לשמוע את דעתכם בעניין. תודה

אני מאמינה ש...

כל אחד מוצא את הדרך שלו להתמודד עם המחלה וכל מה שמסביב. יש מי שבוחר לשנות הרגלי אכילה, יש מי שיותר מתאים להעזר במטפל אלטרנטיבי, יש מי שעושה שינויים דרסטיים בחייו שיותר קשורים לסביבה הפיזית שלו. אני חושבת שכל מה שאת מרגישה שיכול לעזור, לשפר, לעשות טוב אז ראוי להשתמש בו. אישית בתקופת המחלה השינויים שעשיתי בענייני אכילה היו לאכול מה שהיה לי טעים והגוף שלי הסכים לקבל. אז... לסיכום, אם את מרגישה שאת מתחברת לנושא הזה, שזה עוזר לך ומשפר את איכות החיים שלך ואת מאמינה בזה אז לכי על זה. אני מאמינה שכשלגוף טוב אז גם לנפש טוב (ולהיפך) וזאת עוצמה שנחוצה לגוף למגר את התאים ה"רעים" ולשקם את ה"טובים". שיהיה לך רק טוב
גלי

נייה

New member
אני לא יודעת אם אני מאמינה

אבל אני שומעת סיפורים ורוצה להאמין שזה אמיתי. הרבה סיפורים על אנשים שהחלימו רק דרך שינוי תזונה. חשבתי שאולי מישהו פה יכל לספר על ניסיון כזה או חקר את הנושא. תודה על הקישור !

תמר 26

New member
תזונה ואמונה ../images/Emo94.gif

שלום לך
גם אני התעניינתי בנושא ושמעתי על ספרה של שרה חמו. במקרה שלי היה מדובר בסרטן "קל" שניתן לריפוי כמעט ודאי ומוחלט ע"י כימו' (+הקרנות) כששום דבר אחר לא היה כ"כ מוחלט. לא רציתי לעבור כימו' לא חשבתי שרעל יכול לרפא, באופן טבעי במהות שלי אני כמעט אף פעם לא מאמינה בפתרונות דרסטיים וקיצוניים. וכימו' זה אכן פיתרון דרסטי. מצד שני סרטן זה מצב דרסטי. כששמעתי שיש לי סרטן, פתאום משהו הסתדר לי, כל החיים שלי התזונה שלי היתה לקויה המון מתוק, המון חסרים בתזונה אמיתית, דילוג על ארוחות כשאין זמן ונישנוש של חטיפים כדי להשקיט את הרעב. האם זו הסיבה? אולי, לא בטוח, אבל זה חלק מהפיתרון. כיון שאחוזי הריפוי היה כ"כ חיוביים לא יכולתי להרשות לעצמי ללכת כנגד כל הסיכויים בעצימת עיניים לא הגיונית. סבלתי אבל היתה לזה מטרה. כיון שהכימו' הוא רעל הבנתי שהגיע הזמן לחזק את הגוף ולהוציא מהתפריט את כל הדברים שמחלישים אותו(סוכר לבן, קמח לבן, צבעי מאכל, אוכל משומר) ולהכניס מזון איכותי ומזין לגוף שוב זה אמנם דרסטי מאוד אבל הגוף היה במצב חירום. זו היתה החלטה שלי שהתאימה לי יש סיפורים על החלמה מסרטן באמצעות חשיבה חיובית, ותזונה בריאה, אולי זה נס אולי אלה אנשים בעלי עוצמות לא רגילות של ריפוי עצמי. בעיניי הכי חשוב לזכור שסרטן כמו כל התמודדות בחיים זה אישי ואינדיווידואלי כל אחד בוחר את ההחלטות שלו בהתמודדות הזו, לפעמים שילוב של כמה שיטות עוזר להתמודדות פיזית ונפשית הרי גוף משפיע על נפש ונפש משפיע על הגוף. אבל הכי חשוב, לקחת אחריות על ההחלטה שלך. לקבל החלטה בעיניים פתוחות, ולהיות שלמה איתה, אך לתת מקום לשינויים ולגמישות ע"פ השינויים שמכתיבה המציאות. זה מעניק המון עוצמה: האחריות היא שלך וההחלטה שלך בכל מקרה.

אני מאמינה שתזונה נכונה יכולה

להוות השלמה לטיפולים קונבנציונאלים נגד הסרטן (כימו, הקרנות). גם אני קראתי את סיפרה של שרה חמו.... והפסקתי באמצע. לא יודעת, קשה לי להאמין שרק תזונה נכונה יכולה לרפא. אני יודעת שבלי כימותרפיה - אחי הגדול שחלה לפני יותר מעשור - היה מת היום. אני יודעת שבלי הניתוחים שעברתי וההקרנות - מצבי היום לא היה טוב .... אני שומרת על תזונה נכונה (לפחות משתדלת ) כי אני רוצה לעשות ככל שביכולתי על מנת לשמור על העבודה הטובה שההקרנות והתרופות עשו בגופי. גם עשיתי שינוי קיצוני בדרך החשיבה שלי מאז המחלה, אני משתדלת לראות את החיובי בכל דבר ולא להיות ממורמרת על שטויות. הרבה בריאות ! ----------------------------------------------------------------

אמה32

New member
נייה

לא חושבת שאפשר לרפא סרטן באמצעות תזונה אבל מאמינה שאפשר לעצור התקדמות. אני מאד מאמינה בהשפעת תזונה על הגוף בעיקר מאז שעברתי לארה"ב ואני רואה את כל האלרגיות של הילדים האמריקאים שאני בטוחה שיש להם קשר לתזונה שלהם ולאוכל התעשייתי שהם גדלים עליו. את הילדה שלי אני מחנכת כבר מעכשיו לאוכל בריא - חיטה מלאה, ירקות ופרות במקום סנקים של גולד פיש או במבה וכמה שפחות צבעי מאכל וחומרים משמרים שמזהמים את הגוף. על הוכברג קראתי בזמנו כתבה בידיעות והוא עשה עלי רושם מצויין. ניראה מלח הארץ כזה ... לא טיפוס מסחרי אלא אחד שמאמין במה שהוא עושה. בהצלחה

נייה

New member
הי אמה

תודה. גם אני שמעתי על האלרגיות של האמריקאים לכל דבר אפשרי. אגב מאיפה את בארה"ב ?

למעלה