תזונת ספורט

יניבוש33

New member
תזונת ספורט

שלום לכולם שמי יניב טיבעוני שנה ומתאמן 3פעמים בשבוע ריצה ואותו דבר אימוני כח .של 90 דקות כל פעם . עכשיו יש לי שאלה לגבי תזונה הרבה אתרים אומרים חלבון כך וכך פחמימות כך וכך אני רוצה אם אפשר תפריט לדוגמה , ארוחת בוקר , צהריים ,ערב ,וגם מה הכמויות אני למשל אוכל שילוב של קיטניות ודגנים עדשים ואורז מלא ,פסטה חיטה מלאה ושעועיתאבל אני לא יודע אם זה מספיק מבחינת חלבונים כי אני לא אוכל מוצרי חלב ,ביצים ,טונה ואני לא רוצה להיות בחסר אני לוקח באופן קבוע B12 פעם בשבוע טבלייה של 2000מיקרו .זה מספיק? לא יודע אם יש למישהו תשובה עניינית מקצועית אני אשמח .תודה מראש

תבדוק כמה גרם חלבון יוצא לך ביום

תזונה לספורטאים לרוב תהיה סביב 1-1.5 גרם חלבון לק"ג משקל גוף, ומכיוון שכל החלבון שלך ממקור צמחי, אתה אמור לשאוף לקצה העליון של הטווח הזה.

הזברה1

New member
אפילו יותר

אני הייתי הולך על 2 ואגב, אאל"ט פרופיל חומצות האמינו של אבקת הקנאביס של TP ממש טוב.

tal030775

New member
המלצתי היא

היי,יניב טוב שאתה לא רוצה שיחסר בגופך ויטמין b12,הגוף אינו מייצר ויטמין זה וכאשר יש חוסר יש לכך השלכות כמו:חולשה,סחרחורות וכד'.ויטמין זה חשוב לחילוף החומרים,ליצירת תאי דם אדומים,ושמירה על מערכת העצבים.אני ממליצה על תוסף תזונה טבעי אורגני 100% שמספק 200% מהתצרוכת היומית של ויטמיןb12 הוא מגיע בספריי ולא בכמוסות מאחר והכדור מגיע תמיד לנק' מעל המעי והספריי נספג טוב יותר. אתה מוזמן ליצור עימי קשרבמייל [email protected]

moran f

New member
ושלום למוכר

רק למקרה שהמנהלת לא פה כרגע ויקח להודעה זמן להימחק - מה זאת אומרת "הכדור מגיע תמיד לנק' מעל המעי"? לאן הכדור מגיע ומה קורה לו? ועל איזה כדור מדובר - כדור לבליעה או כדור למציצה?

tal030775

New member
תשובה

ההבדל בין נוזל לכמוסה הוא בספיגה בגוף,הכמוסה נספגת הרבה יותר לאט מאשר הנוזל ולכן פחות יעיל.מדובר בתוסף תזונה טבעי לחלוטין ואורגני,מנסיוני תורם לאיזון ויטמין b12 וחובה לצריכה לצמחונים שלא צורכים וסופגים ויטמין זה מאכילת מוצרים שמקורם מהחי.מאחר והמוצר טבעי אין כל מניעה מהתנסות אישית.

moran f

New member
בקיצור, אין לך מושג

ולכן את מקשקשת שטויות. מצויין. אני מאוד מקווה שאף אחד לא יתפתה לקנות ממך.

../images/Emo6.gif

היא כבר מחוקה וחסומה, אבל את זה אני אשאיר. זה פשוט משעשע

למעלה