תזיזו את הפורום, הוא מת!!! (כמעט)

תזיזו את הפורום, הוא מת!!! (כמעט)

יש לי רעיון לשרשור: כשהייתם קטנים אהבתם לראות סרטים מפחידים או שמא פחדתם? אני לא זוכרת..אבל אני זוכרת שאחותי הגדולה הייתה מראה לי שאני לא אשן בלילה...איזו כלבה
אל דאגה, עכשיו היא משלמת על הכל עם בעלה "החתיך"
(עזבו, קטעים שלי..)

S

sunshineBK

Guest
אמממ

אני חושבת שתמיד אהבתי סרטי אימה... טוב כשהייתי ילדה ממש קטנה, עדיין בקטע של דיסני (שאני עדיין אוהבת כמובן), אני חושבת שפשוט לא נחשפתי יותר מידי לסרטי אימה...

DAN1EL

New member
מממ...

התחלתי לראות בכיתה ד'-ה' בערך... לפני זה לא היה לי כלום נגד זה, פשוט לא ממש התעניינתי...

מאז שאני זוכרת את עצמי אהבתי.

מתתי על סרטי אימה גם כשהייתי ממש קטנה, וזה לא אומר שלא פחדתי, להיפך, לקחתי איתי את הפחדים גם אחרי הצפייה, עד היום יש לי פחדים מסרטים שראיתי בילדות. אבל מפני שהצפייה בסרטי אימה עושה לי נזקים לטווח הארוך, אבא שלי לא הרשה לי לצפות (גם היום הוא אומר לי לא לצפות, אבל זה לא עוזר לו), לכן לא ראיתי בילדות הרבה סרטי אימה.

x פ ר ת

New member
טוב... קודם כל - שלום ../images/Emo140.gif

אני בד"כ קוראת סמויה של הפורום ולדעתי... אני גם הכי זקנה פה. אבל זה לא סותר את העובדה שאני מכורה לסרטי אימה/מתח/מד"ב מגיל 9. כשהסרט ממש-ממש טוב, כשהעלילה לא נדושה וכשהפעלולים מספיק משכנעים, אז גם היום בגיל 36 וחצי אני מפחדת
. ואגב, אל תתנפלו עלי אבל לדעתי eveil dead השלישי ממש מעצבן. משהו בין "ווילו והנסיכה" ל"גרמלינס" ובכלל, הראשון, למרות האפקטים המיושנים בפלסטלינה היה הכי טוב. זהו.

xander55

New member
אז ככה ../images/Emo129.gif

אחים של חבר שלי לקחו אותו בכיתה ד נעלו אותו בחדר והראו לו את הסרט פרדי קרוגר, אח"כ הוא עשה את אותו דבר לי, ואח"כ ברוב טיפשותי, לא מספיק פרדי קרוגר אז ראינו גם את "זה" ביחד, מאז יש לי טראומה, אבל שום דבר לא יכול להפחיד אותי, היו אנחנו חורשים על סרטי אימה, כמובן שלא רק, אבל בואו רק נגיד שבקרוב יצטרכו להמציא שם לספריית וידאו חדשה, או פשוט לבנות אחת. שתבינו כל זה קרה כשהייתי בכיתה ד, זה דיי טראומתי. היום אני בכיתה י ואני עדיין זוכר את זה... ראינו גם את סיפורי רחוב אלם...משהו כזה, וראינו דברים דיי מזויעים שם.

למעלה