תזכורתתהיום ב-7 בערב בצאט מי בא????????????? *סליחה על מליון הודעות....* +
ט טול טולה New member 25/11/06 #1 תזכורתת../images/Emo41.gifהיום ב-7 בערב בצאט../images/Emo41.gif מי בא????????????? *סליחה על מליון הודעות....* +
תזכורתת../images/Emo41.gifהיום ב-7 בערב בצאט../images/Emo41.gif מי בא????????????? *סליחה על מליון הודעות....* +
H HeNoOsH New member 25/11/06 #2 אני =] אני אכנס נראה לי קצת אחרי 7 כי אני לומדת למבחן... אני מקווה שהפעם אנשים באמת יכנסו..לא כמו שבוע שעבר..
אני =] אני אכנס נראה לי קצת אחרי 7 כי אני לומדת למבחן... אני מקווה שהפעם אנשים באמת יכנסו..לא כמו שבוע שעבר..
T Tinkit16 New member 25/11/06 #3 ../images/Emo142.gif אני באה ../images/Emo13.gif וחבר'ה! סקר קטן האם ידוע לכם מי היא עמית פרידמן? (ובלי לעשות גוגל! חחח)
../images/Emo142.gif אני באה ../images/Emo13.gif וחבר'ה! סקר קטן האם ידוע לכם מי היא עמית פרידמן? (ובלי לעשות גוגל! חחח)
T tttttttttt1 New member 25/11/06 #5 no problempo או שאולי כן יש בעיה..לא יודע אם אני אוכל להגיע...אבל שיהיה לכם בכיף =)..אני אשתדל להגיע גם
no problempo או שאולי כן יש בעיה..לא יודע אם אני אוכל להגיע...אבל שיהיה לכם בכיף =)..אני אשתדל להגיע גם
L lover boy6 New member 25/11/06 #6 אממממממממ אני מקווה שאני יהיה ב19:00 בבית צץ לי משהו אני חושב אבל שאני יגיע...
ט טול טולה New member 25/11/06 #8 אני שםםם בואווו../images/Emo105.gif../images/Emo103.gif בואווווווווווווו