שאלה פשוטה - למה?
יש לי אחות, שמתכוונת לחזור בתשובה ולהפוך לחרדית לכל דבר, וזאת בהשפעת החבר שלה. גם אני וגם היא באים ממשפחה חילונית לחלוטין שמעולם לא היה לה שום קשר עם הדת, וגם להורים שלנו וגם לי מאוד קשה לקבל את זה. אי לכך התחלתי להתעניין בכל מה שקשור לדת, בעד ונגד. כלומר אין בכוונתי לחרוץ דעה לכאן או לכאן בטרם אשמע את כל הטיעונים (בעד חזרה בתשובה, קיומו או אי קיומו של ה´, הפרדת הדת מהמדינה, וכו´). בעקבות ההתעניינות הזו שלי ביהדות ביקרתי באתר של דעת אמת וקראתי מספר מאמרים, ולאחר מכן ביקשתי את תגובתו של החבר של אחותי (זה שמשך אותה לעניין הזה מלכתחילה). הוא אומר שהסיבה לכך שאתה פועל להרחקת החילונים מהיהדות ומחזרה בתשובה היא, שלא "קודמת" בחברה החרדית כמו שציפית, ואתה למעשה בסך הכל מחפש תהילה ופרסום, ולכן מסלף דברים כדי שישמעו מעוותים ולא נכונים, וכך למעשה "מסית" את החילונים כנגד היהדות. בקיצור, הוא אומר שאתה שקרן ורודף פרסום. היות ואני בא ממשפחה חילונית, ואני מאוד רוצה שאחותי לא תחזור בתשובה, או לפחות לא בכזו קיצוניות, אני מאוד רוצה להאמין לך ולא לו. אבל כפי שאמרתי קודם, הייתי רוצה קודם לברר את כל הטיעונים, ולכן אשמח לקבל את תגובתך.