תזכורת: ביום חמישי 20/11 מפגש צט

0ne Man

New member
טיול לגולשי הפורום ב- 21.11.03

שלום לכולם!
אני וצלף מודיעים בזאת על מפגש לא שיגרתי, מעניין ומקורי של גולשי הפורום, שיתקיים ביום שישי בבוקר, בתאריך 21.11.03, בשעה 9.30 בבוקר! אנו ניפגש בכניסה לחניון של גן אירועים ה"פרדס" ליד כפר ויתקין, (מפה מצורפת) ומשם נטייל ברגל לאורך נחל אלכסנדר ונתרשם מהנופים היפים של הנחל,ונעצור למנוחה ולהתרגעות בפארק נחל אלכסנדר, סביב שולחנות מעץ בצל עצי החורשה של הפארק, ותוך כדי כך נחדש היכרויות, נכיר גולשים חדשים, וסתם נסתלבט לנו בכיף... הטיול, כמובן, בחינם! לא צריך לשלם עבור מדריכים, מתרגמים, החזרי הוצאות וכו'- כי פשוט לא יהיו! זה טיול נטו, להנאה! במקום פועל קיוסק שמוכר שתייה קלה,חטיפים כריכים ושאר דברים. מומלץ להגיע עם נעלי הליכה,בגדים נוחים, כובע, ובקבוק שתייה. שעת סיום משוערת של המפגש- 12.30 בצהריים. מקום המפגש נמצא באמצע הדרך בין חדרה לנתניה, בכניסה לכפר ויתקין, על כביש חיפה-ת"א הישן (כביש מס' 4).מהכביש רואים בבירור את השלט "גן אירועים הפרדס". אנו ניפגש בכניסה לחניון. לאלו שבאים עם רכבם הפרטי - ניסע כולנו יחד לחניון של נחל אלכסנדר שנמצא לא רחוק משם. החנייה חופשית ובחינם. לאלו שמעוניינים בכך, אוכל לארגן הסעה מרוכזת במכוניתי מתחנת אגד המרכזית של חדרה, או מתחנת הרכבת של חדרה.מי שמעוניין מתבקש לפנות אלי במסר. שיהיה לנו מפגש וטיול נעים!

milford

New member
נשמע מעניין

אשמח להגיע אם לא תהיינה הפתעות של הרגע האחרון

0ne Man

New member
התחזית מדברת

על תחילת השבוע הבא, ואילו הטיול מתוכנן לעוד שבועיים. יש לקוות שעד אז, ישתפר מזג האוויר, ויהיה אפשר לטייל בחיק הטבע.
במידה ויום לפני הטיול יתברר שצפוי ליום הטיול מזג אוויר סוער, הטיול יתבטל, ובמקומו נתכנן אירוע אחר, מיוחד ומקורי, שמתאים גם לימים סוערים וקרים...

שמע אני חייב לספר לך משהו

לפני זה .בעניין תחחזית .זה נכון שאמרת .אמרתי בסה"כ יש לעקוף , אני המאוד רוצה שתהיה גשם חזק כדי לתת הזמנות נוספת למלאות כינרת אני רוצה לספר לך משהו חשוב שאני הרגשתי "מיוחד ומקורי, שמתאים גם לימים סוערים וקרים..." זה ממש נחמד לשומע את מה שכתבת מזכיר לי שאני נסעתי לחרמון ממש בזמן סוער ,היה כל כך קר למעלה .עליתי לרכבל לפסגת החרמון ושם מחכה לנו בית קפה חם ושיתי שוקו חם

שלא תהיה לכם אי הבנה

אני מדבר כאן בכללה זה לא אומר שיהרס להם תוכנית וכתבתי בעניין חרמון זה רק דוגמא מה לעשות בימים קרים אל אל תשכחו לשתות הרבה תה שקר לכם ..כדי שלא תהיה פה שפעת רק לא עוד שמחשב שלי עלול לחטוף גם שפעת

milford

New member
טיול

לצערי, נראה שאכן יש כבר הפתעה...נראה שלא אוכל להשתתף בטיול למרות שרציתי כי צץ משהו שלא צפיתי אותו ואצטרך לוותר על הטיול הפעם בתקווה שבפעם הבאה אוכל להשתתף

אבל יש לי הצעה בשבילך

מה דעתך שתסעי עם חברתך לקניון צמוד לביתך ותשבי בבית קפה ארומה ותגידי לה "אוי איזה פאשלה הייתה לי היום
,מזג אוויר הרס לי את היום
,בגלל זה וויתרתי משהו נחמד
...מקווה שלא תהיה שוב פאשלה הזאת
..."

milford

New member
ומה לעשות אם...

אני לא אוהבת קפה ולא יושבת בבתי קפה כמעט... לא אוכל להגיע לטיול כי יש משהו במשפחה... אז איך ארקוד על שתי חתונות... ועצם ההגעה שלי לא קשור למזג האויר בכלל ואני לא נבהלת ממנו כל כך כמוך

מה לעשות?

את לא מפחדת כמוני מגשם
אז לכי לרקוד עם גשם.....
תעבירי בין שלולית לשלולית
זה כייף
תיכך תגידי גם זה לא יכולה
אז מה אני אוכל להציע לך??

צלף

New member
תזכורת: ביום חמישי 20/11 מפגש צט

שנועד גם לצורך תיאום מפגש הפורום בנחל אלכסנדר. ביום שישי 21/11 בשעה 09:30.

למעלה