תזכורת - היוגה-סוטרה של פטנג'לי

yuvlight

New member
תזכורת - היוגה-סוטרה של פטנג'לי

קבוצת קלסיקה בודהיסטית בישראל שלום לכולם, להלן תזכיר לגבי ביקורה המתקרב של ד"ר דבורה צביאלי, ובו מפגשי ההמשך לטיצ'ינג המיוחד שניתן בחודש מרץ ע"י דבורה-לה ומירה שני: 1. הרצאת מבוא על היוגה סוטרה והעולם המופלא שזו פורסת בפנינו, תינתן ע"י דבורה-לה ביום רביעי ה-19/07, בשעה 19:15 בבית לייוויק. כתובת: רחוב דב הוז 30, בתל אביב. (האירוע מבוסס על דאנה (תרומה). אין צורך בהרשמה). 2. היוגה סוטרה של מסטר פטנג'לי (בשיתוף עם ארגון מורי היוגה בישראל): שלושה ימי לימוד ותרגול בהם נלמד את הפרק על מדיטציה מתוך היוגה סוטרה, כתב עתיק המכיל את תמצית הלימוד היוגי והבודהיסטי ומתווה באופן מופלא דרך ליציאה מהעולם הסובל והגשמת הארה מלאה. הכתב מכיל בתמצית אספקטים גלויים ונסתרים של התרגול הבודהיסטי, שקשה לקבלם באופן ישיר מלימוד בודהיסטי מסורתי! הלימוד מבוסס על שיעוריהם של גשה מייקל רואץ' ולאמה קריסטי מקנלי, וילווה בתרגול מעשי של יוגת הלב הטיבטית - סדרה 4. סדרה מעמיקה זו של יוגת הלב הטיבטית מבוססת בקלצ'קרה טנטרה, ומטרתה השגת הכרות עם האנרגיות השונות שבגופנו הפנימי. השגת השליטה באנרגיות אלו וטיהורן חיונית בדרך המתקדמת להארה. אל תחמיצו תרגול יחיד במינו זה, המבוסס בכתבים טיבטיים עתיקים שמעולם לא נלמדו במערב בעבר !!! מועד: ימים ה'-ש', 20-22/07, 09:30 - 19:30 מקום: סטודיו Be Yoga, גדעון 7, תל אביב עלות: 750 ¤ להרשמה התקשרו להני: 04-6372323, או ב- [email protected] ** מאד רצוי לקבל את הלימוד של הפרק כולו, שהוא יחידה שלמה ובסיס חשוב להבנת המשך היוגה סוטרה. אנו ממליצים על הגעה לטיצ'ינג כולו, אך ישנה אפשרות להרשמה חלקית. פרטים נוספים על כל האירועים ניתן לקבל באתר הבית של הקבוצה www.heart-dharma.org.il או אצל יובל - 054-2021981 / [email protected] נשמח מאוד לראותכם עמנו בפעולתנו השונות, קבוצת קלסיקה בודהיסטית בישראל

למעלה