תזכורת: היום יום אחד לעומר.

מצב
הנושא נעול.
הָרַחֲמָן הוּא יַחֲזִיר לָנוּ עֲבוֹדַת בֵּית הַמִּקְדָּשׁ לִמְקוֹמָהּ, בִּמְהֵרָה בְיָמֵינוּ, אָמֵן סֶלָה .

Harrington

Well-known member
מנהל
למי שפספס במוצאי חג או במהלך הלילה, יכול לומר מחר במהלך היום ללא ברכה וממחר בערב לשוב ולספור בברכה.

גולשות וגולשים שלא מוצאים מקומם בשרשורי התזכורת, מוזמנים אחר כבוד לשמור זאת לעצמם, לדלג עליהם ולהשאירם לאלו שמעוניינים בהם. תודה מראש על שיתוף הפעולה.

מועדים לשמחה לכל גולשות וגולשי הפורום ולכלל עם ישראל.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
למי שפספס במוצאי חג או במהלך הלילה, יכול לומר מחר במהלך היום ללא ברכה וממחר בערב לשוב ולספור בברכה.

גולשות וגולשים שלא מוצאים מקומם בשרשורי התזכורת, מוזמנים אחר כבוד לשמור זאת לעצמם, לדלג עליהם ולהשאירם לאלו שמעוניינים בהם. תודה מראש על שיתוף הפעולה.

חגים וזמנים לששון.

mיטלמן

Well-known member

אוי, האובססיה שלו חזרה.
בשביל מה יש פורום? לשמור לעצמי?
ההגיון אומר לשאול אותנו.
אבל הרעיון של "לא מוצאים מקומם...מוזמנים..."
הכי דבילי, למה לא לשאול? למה ההשתלטות הזו?
שלא לומר האצבע בעין?

Harrington

Well-known member
מנהל
אוי, האובססיה שלו חזרה.
ההגיון אומר לשאול אותנו.
שלא לומר האצבע בעין?
Been there, done that. נחמד להציג מצוד אחר, אבל, כמה חבל, לא הכי מדויק.
בכל מקרה אשרייך שזכינו וגם ׳בלי לשואל׳ נזכה לקרוא את פנינייך :). כל שנותר הוא לקוות שגם בהמשך זה ייעשה, אם ייעשה, בצורה מכובדת ומנומסת ומבלי להעכיר את האווירה בפורום ואז הכל מקובל.

לכל החשים "אצבע בעין" אציע לדלג על השרשורים בקפיצות קלילות ובכך להימנע מתחושות אישיות קשות ובעיקר מיותרות.

אבי בן 1231

Well-known member
אוי, האובססיה שלו חזרה.
ההגיון אומר לשאול אותנו.
שלא לומר האצבע בעין?
מספר תזכורות נוספת!!
מחר הוא היום השני לספירת העומר ומחרתיים, כנראה, יהיה היום השלישי לספירת העומר!!

אנא רישמו זאת לעצמכם!!!

מספר תזכורות נוספת!!
מחר הוא היום השני לספירת העומר ומחרתיים, כנראה, יהיה היום השלישי לספירת העומר!!

אנא רישמו זאת לעצמכם!!!
טעית, כבר היום בערב יהיה השני לספירת העומר :)
נתון חשוב, לא?
עזוב אותך מהחטופים, מהחיילים ומכל המפונים, מה שחשוב זה ספירת העומר.

GoldenEyes

Well-known member

התחלנו...

את הספירה

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
אוי, האובססיה שלו חזרה.
ההגיון אומר לשאול אותנו.
שלא לומר האצבע בעין?

התחלנו...

את הספירה
התחילו להשתולל, במקום להתעלם. ואם לא מתעלמים, מבינה שזה מעניין. תראה כמה נושאים לחא תגובה B-)

דיברגנט חדש

Well-known member

תזכורת: היום יום אחד לעומר.​

ChatGPT חולק עליך :)
ספירת העומר AI.png

Harrington

Well-known member
מנהל
ChatGPT חולק עליך :)
כן, זאת בדיוק הסיבה שהדגשתי את הדברים. ללמדך שהמעוניין להכיר דברים באמת, יכול להיות שבשלב ראשוני יכול להסתמך על התוכנות האלו, אבל לא אם הוא רוצה להכיר באמת (במקרה הזה את ההלכה היהודית).

דיברגנט חדש

Well-known member
כן, זאת בדיוק הסיבה שהדגשתי את הדברים. ללמדך שהמעוניין להכיר דברים באמת, יכול להיות שבשלב ראשוני יכול להסתמך על התוכנות האלו, אבל לא אם הוא רוצה להכיר באמת (במקרה הזה את ההלכה היהודית).
אכן, צריכים להסתמך על ההלכה היהודית ולא על כופרים שעושים טעויות בספירה כפי שראינו בשנים קודמות (כשמנוע החיפוש של |תפוז| יתוקן, אצרף דוגמה :)).

Harrington

Well-known member
מנהל
אכן, צריכים להסתמך על ההלכה היהודית ולא על כופרים שעושים טעויות בספירה כפי שראינו בשנים קודמות (כשמנוע החיפוש של |תפוז| יתוקן, אצרף דוגמה :)).
סורי ד', אבל הטיעון השחוק (והשקרי) הזה באמת שכבר מזמן לא עושה רושם (אם נדייק, הוא מעולם לא עשה). אני רק יכול לקוות שבמהרה יבוא היום ותבין עד כמה אתה מגחיך את עצמך עם השמעת החרטוט הזה כל פעם מחדש (ביחד עם עדת המתלהבות כמובן :)). אמנם אודה על האמת, קצת נואשתי מהאפשרות שנזכה לראות את היום בו תבין זאת. אבל מצד שני אני חסיד גדול של 'לא אבדה תקוותנו' :). יכול רק לקוות עבורך שזה יקרה מתישהו. עד אז, תצטרך לסלוח לי, אבל כל שמצאתי בדבריך זאת הכרזה שהחלטת לחזור לרמת השעמום השגרתית והנפצת השקרים הישנים תוך הוצאתם מן האוב. שוין. זכותך (עד הערב לפחות, לאחר מכן זה ייפסק). אם זה מה שעושה לך את זה, אין לי אלא לשמוח בשמחתך.

עם זאת, מאחר ואינני חפץ לבזבז שעות מועד על שעמום ברמה כזאת, מיצינו כאן. בטוחני שאם תרצה לחדש משהו תמצא את הדרך לעדכן אותי בדבר. עד אז, סלח לי אם לא אקרא את המשך הגיגיך בתת-השרשור הזה או אגיב עליהם.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל

דיברגנט חדש

Well-known member
טעות ניתן לתקן.
לא במקרה הנדון, שאדם קטן לא מוכן להודות בטעותו וסיבותיו עמו |נחמה|
אשמח אם תתקן טעות נוספת, כותבים רה"מ, או רה"ם שואלת עבור חברה
לידעתי כותבים רה"מ, ולא עם ם.
לא הבנתי, את רוצה שאתקן את הטעות של הרינגטון כפי שהוסבר בתגובה #4 של מיטלמן?
צר לי, היא כבר תיקנה את טעותו, אך במקום ללמוד מהתיקון, הוא צוחק על טיפשותו כפי שרואים מהאייקון ששם לתגובתך.

נערך לאחרונה ב:
מצב
הנושא נעול.
למעלה