הוא נעלב שאמרו שהוא לא מדבר לעיניין.דחוף !!!
לבדוק מה שלום מיציתי.
רק כ 30 הודעות עד עכשו.
משהו לא תקין.
מיציתי - רק בריאות .
קיר לא יכול להיעלבהוא נעלב שאמרו שהוא לא מדבר לעיניין.
תמשיכי ככה הוא לא יתן לך לכתוב בפורום חורזים כותבים.קיר לא יכול להיעלב
הוא כבר הבהיר יותר מפעם אחת שהוא לא מעוניין שמי שלא היה בזמנו בקומונה יכתוב בפורום אלא אם כן הוא "יתישר" לרוח המנהל.תמשיכי ככה הוא לא יתן לך לכתוב בפורום חורזים כותבים.
אבל הוא לא סולן שם ודווקא החורזת רוצה שקהל המגיבים יתרחב. אז שאלתי לחורזת, האם ככה ממנים שותף?הוא כבר הבהיר יותר מפעם אחת שהוא לא מעוניין שמי שלא היה בזמנו בקומונה יכתוב בפורום אלא אם כן הוא "יתישר" לרוח המנהל.
גם ככה כמות התגובות שלי שם שואפת לאפס.תמשיכי ככה הוא לא יתן לך לכתוב בפורום חורזים כותבים.
איפה הוא הודה,לא ראיתי באף מקום."מאור" (השקרן הודה שזהו לא שמו) ושלו.
מוזר שלא ראית, כי זה היה בתגובה אליך כפי שניתן לראות בצילום מסך שדיברגנט שם בתגובה #17 שלו אליו.איפה הוא הודה,לא ראיתי באף מקום.
שמת לב שהמומחה כתב שם מאיר ולא מאור?מוזר שלא ראית, כי זה היה בתגובה אליך כפי שניתן לראות בצילום מסך שדיברגנט שם בתגובה #17 שלו אליו.
דיברגנט חדש אמר לי שאם אני באמת רוצה לשמור על הבריאות, אני צריך להתחיל לשתות מיץ עשב חיטה, אז התחלתי לשתות מיץ עשב חיטה, אבל יש לזה טעם גועל נפש.
דיברגנט חדש גם אמר לי שאם אני באמת רוצה לשמור על הבריאות, אני צריך גם להפסיק לשים סוכרזית בקפה שלי, אז הפסקתי לשים סוכרזית בקפה, ועכשיו גם הקפה לא טעים לי. דיברגנט חדש, אני שונא אותך.www.tapuz.co.il
תודה כוכבית. ברור שהייתי מתקן אותם בעצמי, והנה עשיתי את זה, אבל נחמד שעוד מישהו מפנה את תשומת ליבם של האנשים אל העובדות (כמובן עם כל כמה שהסיפורים הדמיוניים שאנשים ממציאים בינים לבין עצמם ואז מאמינים להם ברוב טיפשותם, ועוד משכנעים אחרים להאמין בהם, הם מהנים ומבדרים ככל שיהיו, אבל מה לעשות שאחרי ההנאה והבידור, בסוף יש את האמת, וגם עליה, בסליחה ובמחילה, צריך לדבר, מה אפשר לעשות? ).שמת לב שהמומחה כתב שם מאיר ולא מאור?
כתבתי בטעות מאיר משום מה.מוזר שלא ראית, כי זה היה בתגובה אליך כפי שניתן לראות בצילום מסך שדיברגנט שם בתגובה #17 שלו אליו.
דיברגנט חדש אמר לי שאם אני באמת רוצה לשמור על הבריאות, אני צריך להתחיל לשתות מיץ עשב חיטה, אז התחלתי לשתות מיץ עשב חיטה, אבל יש לזה טעם גועל נפש.
דיברגנט חדש גם אמר לי שאם אני באמת רוצה לשמור על הבריאות, אני צריך גם להפסיק לשים סוכרזית בקפה שלי, אז הפסקתי לשים סוכרזית בקפה, ועכשיו גם הקפה לא טעים לי. דיברגנט חדש, אני שונא אותך.www.tapuz.co.il
לא כזה נדיר, היה אצלנו ילד כאפות שקראו לו מאור, היה בן של המוֹרֶה לספרות, מפתיע?כתבתי בטעות מאיר משום מה.
שאני נולדתי מאור היה נדיר.
לא אמרת מה הגיל שלךלא כזה נדיר, היה אצלנו ילד כאפות שקראו לו מאור, היה בן של המוֹרֶה לספרות, מפתיע?
לא ראית את זה באף מקום כי זה אף-פעם לא קרהאיפה הוא הודה,לא ראיתי באף מקום.
וועכשיו נוסטלגיה רק נפלה והושפלה עד אפר ועפר, ביחד איתו. זה מה שקורה כשמצטטים את דבריו, שקריו, דמיונותיו והזיותיו של מי שהוכיח את עצמו זה מכבר כקופסה ריקה ואין כניסה. נופלים ביחד איתו ומושפלים ביחד איתו עד אפר ועפר. הקטע הכי מצחיק הוא שכבר הזהרתי אותה לפני זמן לא רב מלהקשיב, ובוודאי שלצטט, את דבריו של מי שקיימת הסכמה רחבה מקיר לקיר שהוא מפגר:
ועכשיו התמונה של אזהרתי לנוסטלגיה מציטוט דבריו של המפגר עם התעודות שכל האתר מסכים עליו שהוא כזה
"משום מה". באמת עדיף שננסח את זה ככהכתבתי בטעות מאיר משום מה.
מאור תמיד היה נדיר כפרה. מאור נולד נדירשאני נולדתי מאור היה נדיר.
ברור. אני גם לא רק לא הייתי ילד כאפות, הייתי הילד הכי פופולארי, נערץ, נאהב בכל הבית-ספר. חלק מהבנים האחרים היו מלכי הכיתות שלהם. אתה רוצה לדעת מה אני הייתי? לא שלא הייתי מלך הכיתה שלי, ברור שהייתי, אבל רוצה לדעת מה עוד? מלך הבית-ספר. וגם הוכחתי לה את זה לאחר שקראה לי ילד כאפות בפעם הראשונה והנה הוכחתי לה את זה עוד פעם גם בשרשור הזה, ולהלן ההוכחות:בכל מקרה הקונספט שלך שגוי לגמרי - אם היה ילד אחד שהיה ילד כפאות שהכרת שקראו לו ככה
הסקת שזה קשור בשם שלו?
אם כבר קשור יותר לזה שהוא בן של מורה ספרות.
עכשיו ביננו ברור שלא הסקת את זה,בשביל להסיק דבר כזה צריך להכיר לפחות 3 מאורים,ז"א
כתבת את זה רק בשביל להתנגח במח"פ שזה בסדר אבל לא ניתן לסמוך על הקביעה הזאת.
נו, ברור שיש לי פורום פרטי. אני מלך תפוז. אם לי לא יהיה פורום פרטי, למי יהיה פורום פרטי?גם ככה כמות התגובות שלי שם שואפת לאפס.
גם בפורום השני שהוא התנחל בו, דיי הפסקתי לכתוב וכעת הוא פורום פרטי של "מאור"
לא נכון. עובדה שאני לא שקרן. אמנם זה נכון שקצת יותר קשה להוכיח דברים שלא קרו מעולם (כמו לדוגמה שמעולם לא היו שקרים ששיקרתי, אבל בכל זאת אני לא שקרן ובכל זאת-זאת עובדה מוכחת בצורה סופית ומוגמרת, וזאת מהסיבות הבאות:(השקרן הודה שזהו לא שמו)
המשך:העיקר שאחר-כך דיברגנט מתעצבן, בוכה, צורח ומשתולל על עצם העובדה הידועה, המוכרת והמפורסמת בכל תפוז, על עצם הסכמה מקיר לקיר על עצם העובדה, שהוא מפגר:
הוא מעולם לא ראה כי זה אף-פעם לא קרה שכתבתי שלא קוראים לי מאור. הוא, בהיותו הוא בעצמו וכמו דיברגנט, לא בן-אדם מבריק יותר מידי, קרא לי בטעות מאיר במקום מאור, אז מה שכתבתי, זה שלא קוראים לי מאיר. וזה מה שקורה כשמקשיבים לדיברגנט. הבן-אדם הכי טיפש באתר (ככל הנראה). מושפלים עד אפר ועפר, מועמדים על הטעויות, ויוצאים ים ביחד איתו.מוזר שלא ראית, כי זה היה בתגובה אליך כפי שניתן לראות בצילום מסך שדיברגנט שם בתגובה #17 שלו אליו.
זה למה קראת לי ילד כאפות לפני כמה ימים?לא כזה נדיר, היה אצלנו ילד כאפות שקראו לו מאור, היה בן של המוֹרֶה לספרות, מפתיע?
טרם השבת, האם אימך מנקה את הבית ה"גדול" שלכם כאשר משפחתך כ"כ "עשירה"המשך:
צפה בקובץ המצורף 103543
צפה בקובץ המצורף 103544
עצה לסיום, באשר לחלק זה של תגובתך זאת, בפעם הבאה שאת הוזה ששיקרתי/עובדים עלייך ששיקרתי, לפני שאת ממהרת לקבוע שהאדם שמעולם לא נתפס בשקר בתפוז הוא שקרן, מה דעתך לשאול אותי קודם לפשר הדבר או לבקש ממני הסבר? אני האדם הכי כנה, ישר, אותנטי בכל תפוז. זאת לא דעה. זאת עובדה מוכחת. כל יומיים וחצי, אני, האדם שמעולם לא נתפס בשקר בתפוז, נתפס לראשונה מאז ומעולם בשקר הראשון שלי, רק כדי שהדבר יופרך תיכף ומיד ללא כל מאמץ. לא נמאס לך לעשות צחוק מעצמך? מתי תלמדי כבר את העובדה שאני לא שקרן?
צר לי שאני מקדיש לך רק 4 דק' ולא שם לב לפרטים, פשוט זכרתי את זה שאמרת לי בזמנו שזה לא השם שלך כאשר כתבתי לך שאני יכול לאתר את הפרטים שלך באו"פ.
הוא מעולם לא ראה כי זה אף-פעם לא קרה שכתבתי שלא קוראים לי מאור. הוא, בהיותו הוא בעצמו וכמו דיברגנט, לא בן-אדם מבריק יותר מידי, קרא לי בטעות מאיר במקום מאור, אז מה שכתבתי, זה שלא קוראים לי מאיר. וזה מה שקורה כשמקשיבים לדיברגנט. הבן-אדם הכי טיפש באתר (ככל הנראה). מושפלים עד אפר ועפר, מועמדים על הטעויות, ויוצאים ים ביחד איתו.
והקטע הכי מצחיק, ושהכי אהבתי, הוא שלאחר מה שאת לועגת למומחה שהוא פתי כי הוא מאמין לי בעיניים עצומות כשאני אומר לו את האמת, לא כי הוא פתי, אלא כי פשוט הוא מודע לעובדה המוכחת שאני לא שקרן, את בעצמך פתית ומאמינה בעיניים עצומות לדיברגנט, כאשר הוא כותב שקרים ("אין לכם כסף לעוזרת", אין לנו כסף לעוזרת? רק הנעליים שלי עולות 3,000 שקל ) ו/או הזיות ודמיונות פרי טיפשותו הרבה ("הנה שקר שלך על שמך שהודית ששיקרת, נכון שקרן?" [שם תמונה של המומחה לכלום ושום דבר קורא לי מאיר ואותי עונה לו שלא קוראים לי מאיר])...
דרכתי לך על יבלת מאוד כואבת כאשר הרגשת צורך להידחף לשרשור שלא שייך אליךצפה בקובץ המצורף 103545
...ואז רק נופלת ביחד איתו כאשר הוא מועמד על טעויותיו ושקריו.
כל יומיים וחצי הוא "תופס אותי" בשקר חדש רק בשביל להיות מועמד על טעותו תיכף ומיד ולהיות מושפל עד אפר ועפר. למה את חוזרת על דבריו ונופלת ביחד איתו? לא חבל? כואב הלב. הכי גרוע, הוא שכאמור, כבר ניהלנו את השיחה הזאת, וכבר הזהרתי אותך מפני אמונה לדיברגנט וחזרה על דבריו, כמו גם ניסיתי להציל אותך מהשפלות דומות בעתיד:
צפה בקובץ המצורף 103546
זה למה קראת לי ילד כאפות לפני כמה ימים?
צפה בקובץ המצורף 103547
וככה החלטת שכל מי שקוראים להם מאור הם ילדי כאפות?
רק לא מובן לי האם את פשוט כותבת את זה עכשיו עליו ספציפית, או שאת ממשיכה לטעון, דרך המאור האחר ההוא, כפי מה שטענת עליי לפני מספר ימים, שגם אני ילד כאפות. כאמור, אני לא. עם כל הצניעות, בזמני, לא רק שלא הייתי ילד כאפות, ולא רק שהייתי מלך הכיתה שלי, אלא הייתי מלך בית-הספר כולו. גם הראיתי לך הוכחות, זוכרת? אז למה את ממשיכה לטעון שהייתי ילד כאפות?
או לפחות נראה לי שאת ממשיכה לטעון את זה
איך זה יכול להיות שאת רק ממשיכה לחזור על אותן טעויות עוד פעם ועוד פעם גם לאחר שאני מתקן אותך ומעמיד דברים על דיוקם? זה כאילו את לא קוראת את מה שאני כותב לך. בגלל ששוב פעם את קוראת לי ילד כאפות, אני מניח שעכשיו אני צריך לחזור על ההפרכות מלפני מספר ימים?
טוב, הנה:
צפה בקובץ המצורף 103542
אני גדול בני האדם של האלף. אני עושה תואר ראשון בפסיכולוגיה חד-חוגי ובמקביל כותב את העבודות המדעיות והספרותיות החשובות ביותר בהיסטוריה. אין לי זמן לרבוץ על הפורומים כל היום. הסיבה היחידה שאני נמצא אפילו את הארבע שעות ביום שאני נמצא זה בגלל זעקות האימים שנשמעות כאשר עוברות 24 שעות מבלי שאני כותב, וזאת בעקבות עובדת היותי מלך אתר תפוז כמו גם האדם הפופולארי ביותר בתפוז. אתה תשב בשקט ותחכה כמו ילד טוב עד שאתפנה אליך. אתה האדם והדבר האחרון שנמצאים בסדר העדיפויות שלי.טרם השבת
בית של שתי קומות הוא לא בית גדול. אם אתה ומשפחתך לא הייתם מגיעים מתוך החור תחת של העולם, ואילו רק אבא שלך היה מביא הביתה משכורת של גבר, היית יודע מה זה בית גדול באמת. בית גדול זה לדוגמה הוילה הפרטית של שלוש קומות עם חצר ובריכה של דוד שלי, לצורך הדוגמה. בתור אדם שרק הספרייה שלו עלתה יותר ממאה וחמישים אלף שקל, מן הסתם למשפחתי יש כסף לעוזרת. אנחנו פשוט לא זקוקים לאחת. יותר מכך, אין סיבה לנהל את אותה השיחה בשני שרשורים, ולכן אתה תמשיך לשבת בשקט עד שאתפנה אליך בשרשור המקורי שבו שאלת מי מנקה את הבית שלי כדי שאוכל לתת לך תשובה רחבה, מלאה וממצה יותר. לא שאני חייב לך תשובות על אורחות החיים שלי ושל משפחתי ועל המתרחש בביתי, אבל בסדר, אענה. אני רק מקווה שאני לא מזין בכך את הקנאה העזה והחולנית שלך בי ובמשפחתי. עצתי? חפש עזרה מקצועית.האם אימך מנקה את הבית ה"גדול" שלכם כאשר משפחתך כ"כ "עשירה"|? |
טעות חד פעמית באשר לשקר מדומיין שלא היה ולא נברא לא הייתה בעיה, אילולא היות הדבר רוטינה קבועה, ואילולא כל יומיים וחצי היית מוצא שקר חדש שלי שלא היה ולא נברא ושאותו אתה מדמיין מתוך טיפשותך הרבה. כל השקרים שלי שאי-פעם "מצאת" הם מדומיינים ו/או מומצאים. כך, מסתבר, גם השקר הזה. נעמיד פני מופתעיםצר לי שאני מקדיש לך רק 4 דק' ולא שם לב לפרטים
אין לי מושג על מה אתה מדבר. אתה הבאת תמונה של המומחה קורא לי מאיר ואותי אומר לו שלא קוראים לי כך, ולא תמונה של שיחה כזאת ביני לבינך, אך באמת יכול להיות שבעקבות הטיפשות המדבקת של המומחה לכלום ושום דבר (טיפשות באופן כללי זה דבר מדבק), גם אתה השתכנעת בשלב כלשהו שקוראים לי מאיר.פשוט זכרתי את זה שאמרת לי בזמנו שזה לא השם שלך כאשר כתבתי לך שאני יכול לאתר את הפרטים שלך באו"פ.
אין לי יבלות כואבות שאפשר לדרוך עליהן גם אילו היית רוצה. החיים שלי מושלמים. השם שלי הוא מאור פז ואני ילד שמנת מפונק אירופאי-רוסי זין מניאק אשכנזי לבן פריבילגי אליטיסטי ובורגני מהאריסטוקרטיה. אתה מנגד אקדמאי חדש, האיש הראשון בהיסטוריה של משפחתך להחזיק בתואר אקדמי, וגם זה כמובן, נו ברור, אלא מה? אך ורק הודות לזילות ההשכלה הגבוהה, זה לא שאתה באמת-באמת האיש הראשון בהיסטוריה של משפחתך שבאמת כשיר ללימודים אקדמיים, אל תשלה את עצמך, שהוא גם אפריקאי, אתיופי ושחור (לא שיש לי בעיה עם הדברים האלו. אני רק אומר), כנראה גדל בעוני, בקושי, יצא לעבוד כבר בגיל הנעורים, וזה היה הכי לא מובן מאליו שהוא יעשה תואר.דרכתי לך על יבלת מאוד כואבת כאשר הרגשת צורך להידחף לשרשור שלא שייך אליך
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.