תזכורת: הערב (שישי) נספור כך... שימו לב!!! זה לא השרשור האקטואלי של היום! מישהי מנסה להטעות בכוונה את היהודים הטובים.

Harrington

Well-known member
מנהל
הערה מאוחרת:
עקב נסיון מפוצלח
(לא מנהלת, הפעם לא אמחק זאת. אני עדין ומנומס ברמות-על בתגובתי לדברים האלה!) של איזו ילדה מסכנה עם בעיות נפשיות להטעות יהודים טובים שמעוניינים בס"ה לקיים מצווה, על-ידי הקפצת השרשור הזה דווקא ביום שישי אחר, אני נאלץ לצערי לציין שהשרשור הנוכחי הוא אינו השרשור של יום השישי, כ"ו אייר התשפ"ב, ה-27/05/22 למניין הגוים והפצלוחות.
ראו הוזהרתם (יתכנו שרשורי פייק מטעים נוספים, אנא הזהרו).
נתפלל ונקווה שהקב"ה ישלח רפואה שלמה ומהירה לכל שונאי ישראל שמרגישים צורך לנסות ולהטעות יהודים רק בגלל שהם אולי חושבים או נוהגים קצת אחרת מהם.

נוסיף 1 לכל אחד מהמספרים של הספירה של ליל אמש, שהייתה: 34 ימים ו4 שבועות.

מצער אותי שאני נאלץ להוסיף זאת, אך לטובת הסופרים: היזהרו מחיקויים, היזהרו מהטעיות מכוונות של חמוצים משועממים (בשרשור הזה או בשרשור חדש/אחר). וכמובן כמו תמיד, אם למישהי/ו באמת ובתמים לא ברור כיצד לספור הערב, תרגישו חופשיים לשאול או מצאו את התשובה במקום אחר במרשתת.

שבת שלום ורגועה לכולם ובתקווה ותפילה ששרשור זה יעבור בשלום!

נערך לאחרונה ב:

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל

מצער אותי שאני נאלץ להוסיף זאת, אך לטובת הסופרים: היזהרו מחיקויים, היזהרו מהטעיות מכוונות של חמוצים משועממים (בשרשור הזה או בשרשור חדש/אחר). וכמובן כמו תמיד, אם למישהי/ו באמת ובתמים לא ברור כיצד לספור הערב, תרגישו חופשיים לשאול או מצאו את התשובה במקום אחר במרשתת.

שבת שלום,
אפשר בפחות עקיצות :)

Harrington

Well-known member
מנהל
אפשר בפחות עקיצות :)
קשה אם יש סיכוי ולו קטן שמישהו באמת ובתמים יקנה את כל הלוקשים שאלו שמנסים להטעות בכוונה מנסים למכור להם. אם הייתי יודע בוודאות מוחלטת שאין סיכוי כזה, הייתי שמח להסתפק בפחות עקיצות, אם בכלל (מבחינתי זה מכער שרשור שבעיני יפה ומסמל -לאור תוצאות הסקר- את אחד הדברים שאני אוהב בעם ישראל).

XמX של Wון

Well-known member

פתחו שרשור שבת שלום

מקסים 45

Well-known member

שלום חורזים וכותבים
פרשת השבוע "בחקותי"
האמינו לי ... פחד .... פחד אלוהים ...
חוק , אמונה , שכר ועונש ....
בברכות וקללות עסקינן .
היזהרו והן באות הקללות והברכות בלשון רבים ,אם תעשו ואם לא תעשו ולא בלשון פרט ,אם תעשה או לא תעשה ...
כמה טוב יהיה לנו אם נעשה כך וכך וכמה רע יהיה אם לא נעשה ....
אין פה משא ומתן ... אתם העם הנבחר ואני השם ואתם תעשו מה שאני מצווה עלייכם
ואם לא אני : .......... אתכם .
ואני הקטן מה אומר לכם ?? אני לא אוהב אמונה מתוך פחד נקודה . אמונה חייבת לבוא מתוך הכרת הטוב מתוך אהבה .
אל קנאי הוא האלוקים שלנו ...
וואיי וואיי ועוד איזה קללות ,שלא נדע מצרות ... אבל אנחנו סומכים עליו ואמרנו כבר במעמד הר סיני "נעשה ונישמע" ואנו יודעים שהוא גם אלוקים רחמן וחנון והוא יודע שקשה לנו עם חוקים ( ואנו מחוקקים אותם רק כשהם טובים לנו ותלויי אם אנו בקואליציה או באופוזיציה וכלל לא חשוב אם הם חוקים טובים או רעים )
וכמו שכתבתי בתחילת דבריי האמינו לי אני אוהב אתכם ואתם חייבים לאהוב אותי גם ...
ועוד הארה ,הערה , כל מי שפותח את דבריו במילים "האמינו לי" ,זו סיבה מספיק טובה לא להאמין לשום מילה שיוצאת מפיו ...
" ונתתי משכני בתוככם "....זה הפסוק שלי מהפרשה ...
ואני סתם נזכר בשיר של נתן אלתרמן שכותב לאהובתו : " ... מן הבית אצא כפוף שכם ואמכור את עיני השתיים ואביא לך גם לחם גם יין . אך אם פעם תהי צוחקת בלעדי במסיבת מרעיך , תעבור קנאתי שותקת ותישרוף את ביתך עלייך" .... קחו את זה לאן שאתם רוצים ....
היו בטוב
בחרו בטוב
שבת ברוכה עלינו.

רק חבל שאתה שוב את אותה טעות כחמוץ משועמם ודווקן.

נוסיף 1 לאתמול שהיה 6 ימים ו-4 שבועות ולא 34 ימים ו-4 שבועות, לכן היום זה 35 ימים לעומר או 5 שבועות לעומר, האם אתה מבין את ההבדל?

להבא, ממליצה לך בחום, במקום לנסות לעקוץ, תתרכז בכתיבה נכונה של חוקיות מתמטית בסיסית, של ימים לחוד ושבועות לחוד או של ימים בלבד, כי אם היית משאיר את זה רק עם 34 ימים, זה היה תקין.

מצרפת עבור אחרים שרואים בך סמכות בנושאי דת את הצורה הרשמית מבית חב"ד בדיוק כפי שכתבתי:

מכיוון שזה דף שמתעדכן כל יום, צילמתי את המסך:
ספירת העומר.png

נערך לאחרונה ב:

מקסים 45

Well-known member

נוסיף 1 לאתמול שהיה 6 ימים ו-4 שבועות ולא 34 ימים ו-4 שבועות, לכן היום זה 35 ימים לעומר או 5 שבועות לעומר, האם אתה מבין את ההבדל?

להבא, ממליצה לך בחום, במקום לנסות לעקוץ, תתרכז בכתיבה נכונה של חוקיות מתמטית בסיסית, של ימים לחוד ושבועות לחוד או של ימים בלבד, כי אם היית משאיר את זה רק עם 34 ימים, זה היה תקין.

מצרפת עבור אחרים שרואים בך סמכות בנושאי דת את הצורה הרשמית מבית חב"ד בדיוק כפי שכתבתי:

צפה בקובץ המצורף 48049
אם הוא טועה, את מי הוא מטעה?

צפה בקובץ המצורף 48049
מק|פיצה| בכדי שתראו איך צריכים לכתוב בצורה תקנית ולא בצורה עילגת.

תזכורת: הערב (שישי) נספור כך... שימו לב!!! זה לא השרשור האקטואלי של היום! מישהי מנסה להטעות בכוונה את היהודים הטובים.​

מצרפת את הספירה הנכונה של היום (אתם מוזמנים לראות את התאריך שהוא של היום) כפי שכתבתי ולא המוטעה שלך:
ספירה תקנית מהיום.png

(לא מנהלת, הפעם לא אמחק זאת. אני עדין ומנומס ברמות-על בתגובתי לדברים האלה!)
במילים אחרות, אני מר הרינגטון, המנהל כאן ואת חורזת לא תקבעי לי.
שכחת, אני ביצת הזהב שלך!

כוכבית מצויה

Well-known member
קשה אם יש סיכוי ולו קטן שמישהו באמת ובתמים יקנה את כל הלוקשים שאלו שמנסים להטעות בכוונה מנסים למכור להם. אם הייתי יודע בוודאות מוחלטת שאין סיכוי כזה, הייתי שמח להסתפק בפחות עקיצות, אם בכלל (מבחינתי זה מכער שרשור שבעיני יפה ומסמל -לאור תוצאות הסקר- את אחד הדברים שאני אוהב בעם ישראל).
הבחירה לכער היתה שלך. אתה בחרת לכער את השרשור.
לא ששרשור שכל מטרתו דווקנית יכול להיות יפה ...

Harrington

Well-known member
מנהל
הבחירה לכער היתה שלך. אתה בחרת לכער את השרשור.
לא ששרשור שכל מטרתו דווקנית יכול להיות יפה ...
I rest my case.
סלחי לי אם מעבר לנ"ל אתעלם ממך בשרשור הזה, אלא אם יהיה משהו מיוחד.
שבת שלום ושלווה לך ולמשפחתך.

Harrington

Well-known member
מנהל
הוא טינף אותו כבר מהודעת הפתיח שלו.
נו בוודאי, הוא בכלל מטונף :). ככה זה בעש"ק, כשבעוונותי אני נוהג להתקלח לקראת כניסת שבת ולא קודם לכן. בהחלט בעיה שהיה מצופה ממני לטפל בה, אבל בינתיים די נוח לי עם זה למען האמת :).

כוכבית מצויה

Well-known member
נו בוודאי, הוא בכלל מטונף :). ככה זה בעש"ק, כשבעוונותי אני נוהג להתקלח לקראת כניסת שבת ולא קודם לכן. בהחלט בעיה שהיה מצופה ממני לטפל בה, אבל בינתיים די נוח לי עם זה למען האמת :).
לא היתה בשרשור שום התייחסות לשאלה האם אתה מטונף, המידע הזה לא רלבנטי לשרשור.
ההתייחסות היתה לתוכן השרשור והפוסטים שבו.

למעלה