תזכורת - הערב

ofribecker

New member
תזכורת - הערב

הערב ייערך עוד משחק בול מעניין מאוד של הקולג'. הליברטי בול יפגיש את לואיוויל (10 ב BCS) מול בויזי סטייט (9) בשעה 22:30 שעון ישראל ב ESPN. הקארדינלס מלואיוויל עם 10 - 1 ואליפות של קונפרנס יו אס איי מביאים את הקווטרבק סטפאן לה-פורז אחרי עונה מצוינת עם 18 טצ'דאונס, אך המספר המדהים יותר בשורת הסטטיסטיקה שלו הוא שהוא מסר רק שני אינטרספשנס ב 11 המשחקים ששיחק! הבויזי סטייט ברונקוס מביאים קבוצת התקפה משובחת ביותר שסייעה בייצור כולל השנה של 647 נקודות ב 11 משחקים שהם גם 11 נצחונות. הקווטרבק הוא ג'ארד זבראנסקי שבנוסף ל 15 טצ'דאונס שמסר הוא גם רץ לעוד 12. בבויזי סטייט אין כוכבים בודדים, יש קבוצה מאוזנת, והעובדה המעידה על כך היא שלא פחות מ 10 שחקנים עשו העונה טצ'דאונס בריצה ו 10 שחקנים גם קבלו מסירות לטצ'דאון. הראנינג בקס הבולטים הם ג'ון הלמנדולאר עם 13 טצ'דאונס ולי מארקס עם 902 יארד ושני טצ'דאונס. הרסיבר הבולט הוא טי ג'יי אקרי עם 890 יארד בתפיסות ו 7 טצ'דאונס.

משחק מכללות מעולה

ואני עוד חשבתי רגע לפני שהתחיל להקליט.. ראיתי מההתחלה ועד הסיום המותח.. משחק מלא מתח מהלכים.. נקודות ומומנטום שמשתנה כל הזמן מצד לצד.. לQB של בויזי סטייט יש ביצים... ולQB הראשון של לואיוויל סטאפן לה-פורז.. <שמשום מה הצלם של ESPN כל הזמן התעכב על אשתו?? בן כמה הוא?.. ועל אמא שלו ביציע- כניראה היה חם עליהם> שהוא מצויין.. היה אחלה מהלך לדעתי.. שניות בודדות אחרי שעשה אינטרספשן <שהיה רק ה3 בכל העונה שלו!!!>.. אחרי שכבר היה באנדזון של היריבה.. עשה מהלך חסימה בגופו לראנינג שלו על מנת שהוא ידהור כל הדרך ללא נגיעה לטאץדאון.. . מדהים . אחת הקבוצות היתה צריכה להפסיד .. לא רציתי לבחור יחד עם זאת אחלה משחק 44:40 בסיום מותח.. שרק ימשיך כך .

Yo-man

New member
רואים שהיית עייף, FAI

בהודעה שלך, פשוט, אי אפשר להבין מי ניצח, רק מה היתה התוצאה...
מזל שעופרי היה פה לעזור
והלילה - מישיגן. בואו נשלח כולנו אנרגיות חיוביות למישיגן, רק בשביל עופרי. ומחר - The real thing: האם מיניסוטה יצליחו לדפוק לעצמם את כל הסיכויים ויפסידו ? האם באפאלו יעלו מהשאול ויגעו בפליי אוף ? האם היגוארים יהיו הקבוצה הראשונה בהיסטוריה שתגיע לשלב הזה אחרי פתיחה של נצחון 1 ו-7 הפסדים ?!?!? שבת שלום ושנה טובה

ofribecker

New member
מה זאת אומרת?...

... The real thing ??? עוד לא הבנת יורם שבשבילי the real thing זה קודם כל מישיגן?... אח"כ באים הדברים האחרים כמו NFL ועוד. תודה, תודה רבה רבה על הפירגון לוולברינס. נצטרך את זה, והרבה, הלילה מול הלונגהורנס.

ranatz

New member
לא היגוארים- הפנתרים!

יעשו הסטוריה, יעלו לפלייאוף אחרי 1-7 וגם יגיעו לסופרבול מהאן אף סי העלוב. יאללה קרוליינה! היגוארים יראו את הפלייאוף בטלויזיה

ofribecker

New member
ראיתי רק את הסיום ../images/Emo58.gif

בשל מסיבת סילווסטר שממנה חזרנו רק מאוחר... התוצאה היא בעצם הבטחה שהתקיימה. שתי הקבוצות מדורגות 1 ו 2 במספר הנקודות ששמו על הלוח כל העונה. ההימור שלי לפני המשחק היה 52-39 ללואיוויל. יצא רק טיפ-טיפה אחרת. 44-40 ללואיוויל, ואפילו הספקתי לראות את 2:30 הדקות האחרונות. על סטפאן לה-פורז אני בטוח שעוד נשמע.

FL Marlin

New member
../images/Emo58.gifMiami - Florida../images/Emo58.gif

I don't have hebrew so it will have to be in english Miami beat Florida 27-10 in a pretty easy game and won the "State of florida Championship" after beating both FSU (Florida State University) and Florida in the same season. UM had a blocked FG returned for a TD and a punt return for a TD. Brock Berlin, Miami's QB is now 5-0 in his career againts FSU and UF combined which is a pretty good accomplishment.

ofribecker

New member
ברכות ל... ../images/Emo58.gif

אכן, מגיע שפע ברכות למיאמי הוריקיינס מפלורידה על הנצחון המשכנע בפיץ' בול מול פלורידה גייטורס. אני לא אוהב להיות מי שמקלקל, אבל זה עדיין לא משכנע אותי שמיאמי לא אובררייטד בגדול השנה. שהרי פלורידה זה ממש לא מה שהיתה פעם... (להפסיד למיסיסיפי סטייט, Come on)... בשנה הבאה נראה לי שנראה פלורידה הרבה יותר חזקה עם מאמן חדש אחרי פיטוריו\התפטרותו של רון זוק. לגבי מיאמי - גם בשנה הבאה היא תהיה על מפת משחקי הבול החשובים, ללא ספק. מזל טוב ל FL Marlin!

למעלה