תזכורת חשובה ביותר!!!

darklighter

New member
מזל טוב לו../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo140.gif

בין כמה הוא יהיה?

Alarma

New member
בן רבע מאה, 25 :)

מתבגר הילד. עוד 3 חודשים אני גם אהיה בגיל הזה... SPOOKY! נשמע זקן כ"כ..25

ווהוווו נכוןןןן!!!! מזל טוב לג'ארדוני!!! ../images/Emo2.gif

חמודי...שימשיך להיות כזה קרוע..
מצחיקול שכמותו!

A m e l y

New member
מזל"ט לו!!../images/Emo213.gif הוא גדול ממני ב-10 שנים

מי יתן ונזכה להנות מהשלמות הזו עוד הרבה שנים...

sap141

New member
וווואווווו מזל טוב לג'ארד המדהיםםם!!

וואי פעם ראשונה שאני בפורום הזה יש לי הוט ולא יצא לי אף פעם לראות את הסדרה אבל ראיתי המון חלקים ביוטוב ואני אוהבת את ג'ארד פאדאלקי עוד הרבה לפני הסדרה הזו שאני בטוחה שהיא כל כך טובהה בקיצורר אני בטוחה שאין פה אפילו בנאדם אחד שלא יסכים איתי שג'ארד הוא אחד האנשים היפפפיםםם ביותרר כאילו ממש יש לו פנים מושלמותת...ייוווו אז בקיצור חחח בלי כל החפירה מגיע לו המון המון מזלל טובב!!!!!!! הוא בן 25! בונבון! להת' אמיגוס

darklighter

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

וגם לי יש הוט... אני מקווה שמתישהו סטאר וורלד יקנו אותה או משהו...

sap141

New member
היי

חח תודה:) שמתי לב שלרוב הרבה יותר אוהבים את ג'נסן כאילו גם הוא מהמם אבל בכל זאת...תנו קצת יחס לג'ארדד!! הוא כזה יפהה ביוסס אמיגוסס

Alarma

New member
ברור שג'ארד יפה :)

פשוט תסתכלי על זה ככה ג'נסן בגילו של ג'ארד היה גם יפה..(תקופת דארק אנג'ל בערך..) אבל היום הוא פשוט...פצצה! אז שמעי עוד כמה שנים אני בטוחה שג'ארד ייראה אפילו יותר טוב :) (זה כמו שבגילמור הוא נראה פחות טוב והוא רק הולך ומשתפר עם הגיל). חוץ מזה, זה לא ב-א-מ-ת עניין של מראה , זה עניין של סגנון משחק שניהם אחלה שחקנים, ויוצרים רושם של אחלה אנשים, לפחות בראיונות וכדומה... אבל אני אישית נתפסתי יותר על הדמויות שג'נסן משחק :) אז יש את הלוק, ויש את הכישרון, ויש את הדמויות שאוהבים לראות = הערצה מטורפת!

sap141

New member
:]

חח שלא תחשבי שאני רוצה להתווכח על זה.. אני יודעת שאתם נותנים התיחסות לשניהם אבל ג'ארד תמיד נראה טוב ו...חח..אולי זאת רק דעתי אבל יש לו פשוט פנים מושלמותת וכאילו זה לא משהו שאני אומרת על כל אחד שאני אוהבת אני אוהבת המוןןן חח תסמכי עליי ולג'ארד יש פשוט ...פניםם בין הפנים הכי יפות בעולם ואם את חושבת שכשהוא יגדל הוא יראה אפילו יותר טוב אז...הללויהה ואני מסתכלת גם על כישרון משחק וראיתי אותו בראיונות והוא באמת נראה מקסים ביותרר חח אז היופי רק משך אותי כשראיתי אותו בסרט משם ראיתי עוד ועוד וזה פשוט התפתחח... חח אז בקיצור כל החפירה הזו....אולי טיפה מיותרת אבל מה זה בעצם משנהה?! תמיד נחמד לדסקס על זה.. ותפסת לך את ג'נסן מישהו בהחלטט ראוי להערצה מטורפת שכזוו...!
אז אני מניחה שכבר ניפגש פה בפורום מתישו אלרמהה.. חח להת'

darklighter

New member
טוב אז הסכמנו ששניהם שווים../images/Emo35.gif../images/Emo190.gif

חחח זה מזכיר לי את הימים של תחילת הפורום שכל הזמן היו מתווכחים פה ג'נסן או ג'ארד....לדעתי כל אחת וטעמה העיקר שכולם רואים את הסדרה ונהנים ממנה

Alarma

New member
שניהם שווים ולדעתי זה רק עניין של זמן עד שכל

צופה בסופו של דבר מתאהב בשניהם ביחד :) אני חושבת שזה מתחיל לחלחל אליי..לאט ובטוח

sap141

New member
כן כן...חח

גם אני ראיתי לרוב בשביל ג'ארד ואז גם אני הגעתי למסקנה שג'נסן בנאדם יפהה וחמוד שכל אחת תאהב מי שהיא רוצה....גם מי שלא אוהבת אחד מהם הרי לא יכולה להגיד שהוא לא נראה טוב...או מעולהה..אוו חח לא נוראאא אני יכולה להסחףף..
טוב סיכמנוו!!!!

LeRanch

New member
זאת תמונה מפוברקת../images/Emo6.gif

השתילו ת'פרצוף של ג'ראד על הגוף של מייקל לואיס

למעלה