תזכורת חשובה
לכל הסינגלז בUSA

Mירב

New member
תזכורת חשובה../images/Emo44.gifלכל הסינגלז בUSA

אל תשכחו לצפות הערב, בשעה 8 (Central) בערוץ ABC בתכנית Hooking Up מחר נוכל לנתח את המתרחש, ואולי זה יהפוך לפינה שבועית.... צפיה מהנה!

SilverShine

New member
מגניב..סחתן על היוזמה

לא כולם חשובים ועסוקים כמו סלסרו Mr

Mירב

New member
נו, מישהו צפה?

מה אתם אומרים על התכנית? בעיני היא מאוד אמיתית, ומראה עד כמה קשה, למעשה, בעולם הדייטינג העכשווי.

SilverShine

New member
קשה בראש ....

אך מבטיח יום אחד לכתוב ספר ולהכליל פרק בנושא ההכרויות....(ואני לא צוחק) זה רק מראה שכולם פועלים באותו אופן מחשבתי ובגלל זה לכולם קשה .... מהרגע הראשון הבן אדם בזכוכית מגדלת " עושה לי את זה.. לא עושה לי את זה ..לא מתאים להיום אבא לילדים לי ... כן מתאים ...." הבעיה שמנתחים וחושבים על זה יותר מידי , כל פסיק זוכה לביקורת לא פלא שכולם אמבוולנטים. פעם הבא שיש לך דייט תחשבי רק על דבר אחד ... להנות ולעשות חיים על תחשבי ועל תנתחי ... כל פעם שיצוץ לך ביקורת בראש על הבחור תגידי את המשפט הזה .... " לא מעינין אותי .." אל תצפי ואל תבקרי ... לקח לי הרבה זמן להתרגל לחשוב כך בסופו של דבר התשובה תגיע לבד , ההרגשה הפנימית בלי השפעות מחשבתיות טוב שהכתבת על זה בפורום

Mירב

New member
לא חושבת שכולם מגיבים אותו דבר

יש שם אחת שלדעתי יש לה בעיות.... בעצם שתיים. חוצמזה השאר די פתוחים ומשחקים אותה יפה...

תגיד, עם כל התיאוריות שלך

איך זה שאתה עוד לבד?? מה, כל אחד שרק יעבור לידינו (ויהיה סינגל, כמובן) ישר נשדך לעצמינו? הלוא זה לא עובד כך! לא כל בנאדם מתאים לנו. אנחנו בוחנים ובוחרים את מי שהכי מתאים לנו. את האחד, או האחת, שאיתם יש לנו סיכוי הכי גדול לחיות באושר ולתקופה הכי ארוכה. הלוא אם תבחר כל אחת (סינגלית) שעוברת לידך ברחוב זה יתפוץ אחרי שלוש דקות. לכן אנחנו ממיינים ובוררים, בנסיון להגיע לדבר הכי קרוב (ובכוונה אני לא אומרת שלמות). ואני אחזור לשאלה המקורית שלי, אם אין לך שום דרישה מבת הזוג שלך; לא מראה, לא אופי מסויים, לא ייחוס או מצב כלכלי (כל אחד והבחירות שלו בחיים) איך זה שאתה עוד לבד?

Mירב

New member
הילה, אני משערת שלא ראית את התכנית

יש שם בחורה אחת, נראית ממש חומד של בחורה, והיא פוגשת קסם של בחורים ופשוט קוטלת אותם אחד-אחד!!!! זה פשוט משגע אותי כל שבוע מחדש לראות את השטויות שלה, את השטויות שהיא עושה ואת השטויות שהיא אומרת!! שתביני: היא יוצאת לדייט שלישי עם בחור מקסים, מוכשר, רציני, חמוד... ופתאום רואים אותה מסתכלת עליו מהצד ואומרת למצלמה: "נראה לי שזהו-0זה, שאני הולכת להיפרד ממנו. זה לא יעבוד. אני רואה את העתיד שלנו וזה פשוט לא עובד: יושבים לשולחן עם שלושה ילדים, הבלגאן חוגג, הוא לא עוזר לי בכלל ואף פעם לא רוחץ כלים"
WTF
שקוף שלבחורה הזאת יש ISSUES !! היא בונה תסריט דמיוני לחלוטין, על סמך כ ל ו ם .... נראה שלמרות שכל שביא היא אומרת כמה שהיא רוצה כבר להתחתן וללדת ילדים ולעבור לבית ב-SUBURBS, משהו בקונספט הזה למעשה מפחיד אותה מאוד!

SilverShine

New member
כי את שם ואני ....פה ../images/Emo14.gif

לא הבנתם את הכוונה שלי ... ברור שיש העדפות כאלו או אחרות ברור שיש משיכה כלפי ההיא ולא האחרת ולא שכולם מתאימים לנו. הבעיה היא אחרת, אנחנו כופים הרגשה ע"י חשיבה ונתינת משמעויות עתידניות על דברים חסרי משמעות... כשאת כופת הרגשה מסוימת את חוסמת את עצמך מלהרגיש באופן טיבעי (ספונטני) אני אתן דוגמה : אתמול (במסיבה) פגשתי קבוצת בנות אחת מהם נשואה שסיפרה לי איך היא ובעלה התחברו. מסתבר שהם היכרו ב JDATE הוא מצא חן בעינה אבל מאחר והוא מעשן היא ביטלה את פניתו.. שבועות חלפו והם נפגשו בטיסה מסוימת ואז היכה בה הברק (שכולם מדברים עליו) והרגישה שהוא בעלה .... זהו הסיפור בתמציתו, עכשיו למה אני מתכוון ? זה נכון שהעישון דוחה אותה , אבל מה זה אומר לגבי זוגיות עתידית האם זה באמת מעיד? האם הבחור אינו מתאים בגלל העישון ? ואם כן למה פיתאום זה לא מפריע לה ? ההרגשת החיבור אליו לא היתה רציונלית וחשיבתית אלא יותר תחושה פנימית שלמעשה עקפה את כל המחסומים שהיו לה כלפיו. העינין הוא שאנשים מציבים מחסומים לעצמם ובכך סגורים מלחוות את האדם עצמו כמו שהוא ... מה לא שמעת על מקרים שאנשים מספרים איך בחיים לא האמינו שהתחתנו עם בן זוגם בגלל ש ....שמן,רזה,נמוך ,מעשן קירח ...וכו בשורה התחתונה....הרעיון הוא להיות פתוח לא לפסול בגלל תיפאורה לא נכונה ולא לקבוע אלא פשוט לתת להרגשה הספונטנית להתבטאות
לגבי למה אני לבד... איך כמה ומה הבעיה .... זה מגילה בפני עצמה שאין ל בעיה לכתוב עליה בהזדמנות אחרת במידה וזה יענין אותך... סה"כ אני מה שאני לטוב ולרע ואין לי מה להסתיר ....

../images/Emo45.gif

אני מסכימה עם הגישה הזו, רק משום מה קצת קשה ליישם אותה. כנראה שלרובנו עדיין תקועה בראש איזושהי תמונה מושלמת של בן הזוג "האידאלי". וכאשר אנחנו פוגשים מישהו שמשהו בו לא תואם את "האביר" על הסוס (או את הנסיכה..) אנחנו מייד דוחים אותו. וחבל......

SilverShine

New member
ואם הוא ../images/Emo105.gif שיהפוך לנסיך

היי חשבת פעם שאולי כן פגשת את האביר שתמיד חלמת עליו אבל הוא היה בלי הסוס ולא בדיוק השמש שטפה את פניו באותו רגע גורלי כך שלא ממש זהית אותו...(מטפורה) הנקודה היא שאנחנו בני-אדם אחרי הכל גם גברים וגם נשים וצריך להבין שאולי הסנפ-שוט שבו חוינו את האדם לרוב אינו מעיד על מי שהוא לפעמים זה דברים סביבתים או תקופתים וכ'ד

SilverShine

New member
../images/Emo31.gif

אני מבין שלהתיחסות אינטלגנטית אני לא אזכה , חוץ מעקיצות והערות חסרות משמעות אין לך מה להגיד .....? סתם במקרה קויתי להחכים מתשובתך בנושא .....

SilverShine

New member
האביר על הסוס הלבן .....

היי חשבת פעם שאולי כן פגשת את האביר שתמיד חלמת עליו אבל הוא היה בלי הסוס ולא בדיוק השמש שטפה את פניו באותו רגע גורלי כך שלא ממש זהית אותו...(מטפורה) הנקודה היא שאנחנו בני-אדם אחרי הכל גם גברים וגם נשים וצריך להבין שאולי הסנפ-שוט שבו חוינו את האדם לרוב אינו מעיד על מי שהוא לפעמים זה דברים סביבתים או תקופתים וכ'ד

למעלה