תזכורת: יום יום ב"עולים על מדים"

oshiko

New member
אירוח בפורום "עולים על מדים"

אתר "עולים על מדים", האתר הרשמי של מנהל הגיוס, הפך למסורת את האירוח של נציגי היחידות ומנהל הגיוס. בכל יום יחידה אחרת מארחת, שבוע לפני הגיוס לאותה יחידה, ונציג שלה עונה לשאלות הקשורות לטירונות, לתנאים ולשירות ביחידה. זו הזדמנות להורים וחיילים שמתגייסים ביולי-אוגוסט הקרוב לשאול לגבי כל מה שנוגע לגיוס.

oshiko

New member
תזכורת: יום יום ב"עולים על מדים"

בכל יום אירוח של גורם מצה"ל - מהיחידה שמתגייסת שבוע יותר מאוחר. היום שאלות על חי"ר ייעודי מחר (רביעי) על גבעתי יום חמישי צנחנים ונח"ל בשבוע הבא שיריון, הנדסה, תותחנים לפי אותו עיקרון. קישור לאירוח במודעה המקורית שמובאת שוב בשירשור הזה אחרי ההודעה הזו.

oshiko

New member
כעת מתקיים שם פורום נח"ל

משום מה אין פורום צנחנים. מצפים שתדעו את התשובות לבד ...

oshiko

New member
שאלות מרתקות

בפורום הקודם לקראת גיוס מרץ מישהו שאל אל סגן מפקד הבא"ח האם מתקיימות בטירונות תחרויות שח-מט
עכשיו מישהו שואל וחוקר (במספר כניסות נפרדות) האם צריך להביא לטירונות פנס, ואם בנח"ל לא, אולי בחטיבות אחרות כן? בקיצור - שאלות הרות גורל. אבל יש גם אינפורמציה שבשבילה כן שווה להיכנס.

Bucky7

New member
פורום שריון יהיה שם ?

שנה שעברה לא היה..מזלזלים בשריונרים..לא נותנים להם לשאול שאלות..

oshiko

New member
כנראה שאין גם השנה ...

לא מופיע שם ברשימה. כנראה ששיריונרים לא צריכים לשאול יותר מדי שאלות ...

אימשל2

New member
כנראה קונספירציה נגד הבנים שלי

המתגיס לצנחנים דווקא רצה להציץ ואולי גם לשאול, אבל גם לצנחנים לא נתנו במה. חבל.

xxMichaelxx

New member
שאלות על שחמט ופנס זה עוד בסדר..

אתמול בפורום גבעתי,מישהו שאל אם מותר לקיים יחסי מין עם המש"קיות,המדסיות והמדריכות...

סמדר בנ

New member
משועממים? ../images/Emo4.gif

אחרי שסימו את הבגרויות הילדים משועממים כנראה, אז שואלים שאלות "שטוטניקיות"

oshiko

New member
../images/Emo6.gif פעם בפורום "מתגייסים היתה שאלה

של מלש"ב לפני גיוס - "האם זה יעזור לי להקים אוהל בגינה ולישון שם בשבוע שלפני הגיוס כדי להתרגל?" הבן שלי שמע את זה לפני הטירונות שלו והשתולל מצחוק. אפשר קצת להבין את הביטוי "פעור" שמדביקים לטירונים שלא ממש מבינים לאן הם הגיעו

למעלה