תזכורת לביקור במוזיאון בצפת..

טומי*

New member
תזכורת לביקור במוזיאון בצפת..../images/Emo42.gif

ביום שישי הקרוב ב14.2.03 איך מגיעים למוזיאון? במכונית: כנס לצפת בכניסה הראשית. סע עד סוף הכביש, פנה ימינה לרחוב ירושלים ומייד שמאלה לרחוב הפלמ"ח - עד הכיכר. סע ישר (לתוך מגרש החניה), מימין בית "יגאל אלון", משמאל - בניין הסראיה - בניין עתיק עם מגדל ושעון, המוזיאון בתוך מתחם הסריאה - חנייה בשפע

jojo4

New member
תודה על ההדרכה,כמדומני היו כ 20

איש שהביעו רצון ליסוע. לי אין בעיה להגיע לבד,אם משהו רוצה להיצטרף? או שאולי כולם מאורגנים כבר?

דרושים מעט פרטים לגבי הביקור

שלום, טומי
אשמח לקבל עוד קצת פרטים לגבי הביקור, כמו: * שעת סיום הביקור במוזיאון; * האם מתוכנן עוד משהו באותו היום לקבוצה כולה? * מה לגבי ארוחת צהריים; * אולי יש עוד משהו...
ארנון

טומי*

New member
הצעה לארוחת צהריים וסיור....

דיברתי עם כמה מסעדות שבקרבת המוזיאון.מסעדת המפגש נראה לי הכי מתאים לקבוצה מחיר ארוחה מלאה בשרית כמובן וסלטים ושתיה 40-50 ש"ח המוזיאון פתוח עד השעה 13.00 מר לוסטיג שהוא מנהל המוזיאון הבטיח לי שלא "יזרקו" אותנו החוצה גם לאחר השעה 13.00 אם לא נסיים עם הסיור והשאלות.חשבתי לאחר המוזיאון ללכת לאכול ואחרי האוכל סיור בעיר העתיקה של צפת. נב:מוכן לשמוע הצעות חלופיות לגבי התוכניות

orlu

New member
ובכן מבחינתי רעיון הסיור בעיר

העתיקה ובקרית הציירים בצפת הוא מצויין. כמו כן אם השבת לא מהווה בעייה והחבורה לא מוגבלת בחזרתה למרכז לקראת שבת, אני ממליצה על ארוחה בראש פינה ככה יעני ב"שאנטי", אוירה גלילית,ישנן שם כמה אופציות. פרט לכך טומי אם אתה רוצה עזרה בסבב בין החברים שגילו עניין להיצטרף לנסיעה אמור ואעזור לך בכך. חןוחן

טומי*

New member
כל עזרה תתקבל בברכה...

רק מה? אחרי המוזיאון בא הסיור...ואת רוצה עוד אחרי זה לנסוע לראש פינה לאכול? נראה לי שיהיה ממש מאוחר אבל אם אנשים ירצו אין לי בעיה

orlu

New member
טומי,האם יש צורך לערוך סבב בין

החברים שהביעו רצון להישתתף בנסיעה ? במידה ולא אמור ואני אנסה לעזור בליקוט השמות מאוחר יותר. או שמא כבר ערכת סבב שכזה?

טומי*

New member
בפורום דור שני..ופורום שורשים....

משפחתיים המנהלים/ות דואגים/ות לאיסוף השמות אתמול הכנסתי להם גם תיזכורת.כאן אצלנו,זכור לי שאלה הודיעה שהיא לא יכולה להגיעה,פרט לכך לא זכור לי עוד אנשים שלא באות/ים בכל אופן נעשה סבב ליתר בטחון

orlu

New member
אז זו הרשימה שדליתי,annie46

ETיהודית,טומי,אביבו וסתיו,אני ענת,kropacsek ,jojo4, orlu,olivia וחברה שלה,דרדסית,ישראל,ninerva,ארנון הרשקוביץ ILM,סתבא שרה סבא מאיר, אוה עמיחי שנעלה וראובן 4 שבמבחנים. זו הרשימה שדליתימדפי הפורום חןוחן

טומי*

New member
אז ככה....אוה נעלמה...אחפש אותה...

ארנון הודיע שלא יכול להגיע,כל היתר מקוה שיגיעו

Annie46

New member
לצערי, לא אוכל להגיע ../images/Emo10.gif

זה קצת רחוק מדי... אבל אני מבטיחה שאם שלושת הפורומים יארגנו משהו בירושלים (או בת"א) - אצטרף בשמחה! אני גם מבטיחה לחפש משהו מעניין בירושלים (יותר לקראת האביב), שיכול לעניין את שלושת הפורומים שלנו - "דור שני", פורום "שורשים" וכמובן פורום "תרבות הונגריה" המקסים - גם עם טומי וגם עם "דרדסית", אפילו שהיא כבר לא מנהלת. עבורי "דרדסית" היא נחמדה מאוד בדיוק כמו שאר חברי הפורום - וכמובן טומי, שהוא תמיד מלא רצון טוב!
טומי - עלה והצלח ומזל טוב לניהול הפורום!

דדיחתם

New member
יאללה, זה לא רחוק

קחי 947 עד צומת רעננה או לחילופין 480 לרכבת צפון ואני מחכה לך בתחנה. ובדרך חזרה נדאג מבעוד מועד להספיק לאוטובוס האחרון. בארץ הקטנה שלנו מרחק זו לא סיבה.

טומי*

New member
Annie46 חבל מאוד...תראי את....

הצעתו של דדיחתם (כל הכוד!) צפת זה לא סוף העולם.

Annie46

New member
תודה דדיחתם וטומי

אתם שניכם ממש נחמדים!!! לצערי איני כ"כ בקו הבריאות... אבל מאוד מצפה בעתיד שנארגן משהו לשלושת הפורומים שלנו - אולי באזור המרכז או בירושלים (בירושלים אשמח לעזור בארגון!). מאחלת לכם כי תיהנו מכל הלב מחר!!!

למעלה