תזכורת לגבי המפגש שוב. D:

Ayelet chan

New member
תזכורת לגבי המפגש שוב. D:

כי אתם רבים כל הזמן >': ומורידים לי את השרשור למטה >': *בכיבכיבכיבכי* *שומעת קורלצ'אן צועקת עליי מהקצה השני של העולם "איילת!! די לבכות!!"* *צוחקת* ^__^ בכל אופן ם...ם!!!111 המפגש יתקיים ב30 לחודש, בקניון עזריאלי בת"א, בשעה 11:30 בגג כמובן. (ליד המדרגות הנעות, כרגיל.) :) בואו בהמוניכם! אני מקווה שהרוב יבואו. ^__^; לאנשים שלא קשורים לפורום בשום דרך; אתם מוזמנים לבוא ולגרום לנו להכיר אתכם!! DDD: 3> אגב, אם מישהו רב במפגש, הוא הולך לשבת בקצה של הכיתה הרבה זמן!!!!!! חסר לכם@!!!! אני המורה הפעם1!!!#!@#! (נו, אורסמפאי הוא המנהל וכאלה. >>) דאיסקי פורום מקלל ואלים שלי 3>

Ayelet chan

New member
מי שבא לעשות ../images/Emo45.gif ומי שלא ../images/Emo31.gif

למה אני תמיד שוכחת את זה?! XDDD וגם ה30 לחודש זה יום ראשון הזה, שתדעו D:

Ayelet chan

New member
*קפוץ שרשור* ../images/Emo105.gif

coral chan

New member
XDDDDD ../images/Emo45.gif ../images/Emo210.gif

באמת טוף שחזרת. <: [נו, מאילת. אני בדיילי. אז מה?!]

Ayelet chan

New member
הא, מזל טוב!! O__O |דיילי|

אומג, סתם בדקתי מה התאריך יומולדת שלך והיה לך בתחילת החודש! O: תתחברי למסנ. >':

keep smiling

New member
#^%$^*!!!../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

במוצ"ש של ה-15 היה לה *עוד* יומולדת, זתומרת עברי, והיא לא אמרה לנו! >:

Shishi san

New member
../images/Emo45.gif

אם לא תיהיה לי פגישה עם הלקוח וזה.. על מי אני עובד, אינלי שום דבר בחופש הזה>_>

rukia chan

New member
../images/Emo45.gif אלא אם יהיו פיגועים בת''א

לפני, ואז אמא שלי שוב תאסור עליי לצאת מהעיר >.<

Envious

New member
לא בטוח..

ואני ממש בטוחה שאנשים לא יריבו בזמן מפגשים, ללאף אחד אין אומץ לאמר את מה שהוא חושב על האחר פנים אל פנים P: רק מאוחרי המחשב כי זה הרבה יותר נוח.

מה?! על מה את מדברת?!

את יודעת איזה תיכנונים יש לי למפגש הבא שאני אלך אליו?! הא?!הא?! הא?! סתםסתם. אבל אני בהחלט מסוגלת לתפקד נורמאלי גם מאחורי המחשב.אני לא בן אדם שונה. >_< ונהפוכו! (האהא אני אוהבת את המילה הזאת XDD) אני מעדיפה להגיד לדבר עם אנשים או לנהל איתם ויכוח פנים מול פנים.רק שלוקח יותר מידי זמן עד שאני פוגשת אותם אז אני מעדיפה לעשות את זה כבר דרך המחשבXPPPPPPPPPPP ניו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111

למעלה