תזכורת- לגבי הערב בשעה 21.30

ron68

New member
תזכורת- לגבי הערב בשעה 21.30

בערוץ 1 פרק שני בסדרה הנהדרת העולם המופלא. סדרת טבע של הבי בי סי. לא להחמיץ. שימו תזכורת בנייד, שעון מעורר. אל תגידו לא ידעתי ולא זכרתי.

ובערוץ המתחרה

יש את " נני " אחלה רעיונות לחינוך הילדים ותוכנית אחוריזה יש את " האקס המיתולוגי " - חביב ביותר מומלץ !!

סיוולה

New member
ראיתי. למדתי החכמתי. אבל רק שאלה - מי

מבטיח שלאחר שנעלמה הנני המקסימה, ונעלמות המצלמות, המצב הזה משתמר. אני והגדולה ישבנו וראינו, זיהינו את עצמנו בכמה מצבים, ולאחר מכן אותי ואת הגדולה רק "סיקרן" האם ניתן לעשות שינוי לכל אורך זמן, או רק למול טלויזיות ו"נני"? אני בכל זאת מחזיקה להם אצבעות, הם משפחה מדהימה, הם בנות מדהימות, הורים מקסימים, ובכלל האוירה מעבר לאוירה נעימה שהיתה שם בבית, היה שם את הרצון לשינוי והרצון לעשות מעשה. למשפחת חפץ, בהצלחה לכל אורך השנים, ועד מאה ו- 20. יום טוב ובשורות טובות ורד

ורד,זו שאלה של התמדה ורצון להמשיך את אותם ,,

השינויים, היא גם אמרה ותמיד אומרת בסוף התוכנית שהיא מקווה שהמשפחה תתמיד,, ותמשיך לנהל את הבית כמו שהיא למדה/הסבירה/נתנה להם לחוש,,, אילנה

../images/Emo13.gifאפרתי יקרה,,ראיתי גם ראיתי ולקחתי משם קצת,

האמת,,אני למדה המון וזה עוזר לי,,עד כמה אני מיישמת זה משהו אחר,, אתמול הרגשתי כאילו מדובר בי ובבני הבכור,,שרק בן 9,, והבן שלי ראה שאני בוכה ואמר לי"עזבי אימא בגלל זה את בוכה"??? ועניתי לו שאני אימא בדיוק כמוהה,וגם עושה טעויות ומנסה לתקן,כי אף אחת לא למדה להיות אימא,ואנחנו למדות כל יום, אילנה אימא של ניתאי 23/7/98 וליאם 9/10/05 שחלק גדול מהם הפך אותי למי שהנני

היי יעל,,מה זו הסדרה הזו??

חבל שלא ידעתי,כמדומני שגם שבוע שעבר הזכרת לנו,,, אני אוהבת תוכניות עם תוכן/מענינות,,, אילנה תודה על מה שיש,ותודה על מה שאין

ron68

New member
אלן זוהי סדרת צילומים

מדהימה ביותר העוסקת בנושא הטבע בעולם. סדרה איכותית שצולמה במשך מספר שנים. הזכות לראות אותה היא אדירה. כל פרק נוגע בנושא אחר. אתמול למשל היה בנושא הרים. אחד הצילומים המדהימים היתה מפולת שלג במהירות של 400 ק"מ בשעה, ועוד צילום נדיר של נמר השלג נמר שנמצא בסכנת הכחדה. בקיצור סדרה מדהימה,שיא הטבע בהתגלומותו. זהו הפרק השני שהוקרן ועדיין צפויים 10 פרקים. למי שאוהב דברים יפים הנשימה נעצרת. אני ביום חמישי עוצרת את הזמן בשעה 21.30 בערב בערוץ 1.

m i c h a l i

New member
צפינו ונהננו ../images/Emo45.gif תודה על התזכורת

היה מרתק רק חבל שזה משודר בשעה מאוחרת (לילדים קטנים יותר זה גם מתאים)

למעלה