תזכורת ליומטוב

TמחפשT

New member
תזכורת ליומטוב../images/Emo70.gif ../images/Emo124.gif

היצירה של גל זילברמן " דניאל" בפורום הענייני הזכירה לי את המאורע החשוב הזה, זה הולך להיות משהו באמת גדול. כל אדם לדעתי צריך להרתם למבצע ההתרמה הענק הזה למען ילדים במצוקה. רק תזכורת- ערוץ 22, זה מתחיל בשבת 31.01 ב- 20:45 וימשיך למאורע היותר גדול ביום שלישי. לאתר של יומטוב: http://yomtov.nana.co.il/ אפשר למצוא הרבה מידע,
ולתרום
משם או בערב ההתרמה.

כל הכבוד על התזכורת מחפש../images/Emo45.gif

אני אתרום!!! ואני שמחה שהעלת את הנושא הזה אני רוצה לספר לכם סיפור קטן, ישנם מקרים שההורים הם מקור כל הרוע אך ישנם מקרים בהם ההורים אומללים בעצמם. אתמול הגיע למרכז שלנו אחת האמהות אשר ילדיה נמצאים תחת חסותנו, ובקשה כי נזמין עובדת סוציאלית כי היא מזהה שאינה מתפקדת כאם ומבקשת להעביר את ילדיה לפנימיות. תבינו כמה ההורים האלה חרדים כי יוציאו את הילדים מהבית והמרכז שלנו הוא בעצם התחנה האחרונה לפני ההוצאה מהבית. אם היא הגיע אלינו בבקשה כזו היא באמת במצב נורא ומטופלת תרופתית. כל שנותר לנו הוא לחבק אותה חזק חזק ולומר לה שאנו גאים בה על שזהתה את המצוקה ופעלה לפני ששיקול הדעת שלה כבר לא יעבוד . ואז מגיעים לאסונות
את הניחומים שיכולנו לומר לה כי אנו מקווים שהטיפול התרופתי יעזור לה ובמהרה היא תחזור לעצמה וכך היא תוכל לקבל חזרה את ילדיה . זה אחד הסיפורים הקלים ביותר שיש לנו במרכז. לכן אני מבקשת בכל לשון של בקשה תתרמו!!! כי כל ילד הוא עולם! שבת שלום סנדרלין

למעלה