פתרונות לכל
Active member
עדיף לא לענות לטרולים.
טוב שאין לנו טרולים בפורום.עדיף לא לענות לטרולים.
ובנוסף- עדיף לא להכנס לדיונים שלא מעניינים את הקורא.עדיף לא לענות לטרולים.
הבעיה שיש מי שדואג להציף בהם את הפורום.ובנוסף- עדיף לא להכנס לדיונים שלא מעניינים את הקורא.
לי לא מפריע שיש הודעות על ספירת העומר, דיני כשרות, הלכות הפסח וחול המועד וכו'. פשוט לא פותחת אותן. כך גם נחסכת ממני אווירת המדון המיותרת. מי שהנושא מעניין אותו- שיקרא וישתתף בדיון להנאתו.הבעיה שיש מי שדואג להציף בהם את הפורום.
את מוזמנת לענות על הסקר
חוץ מהמצבים בהם שליש מהעמוד הראשון מוקדש לשרשורי הספירה.לי לא מפריע שיש הודעות על ספירת העומר, דיני כשרות, הלכות הפסח וחול המועד וכו'. פשוט לא פותחת אותן. כך גם נחסכת ממני אווירת המדון המיותרת. מי שהנושא מעניין אותו- שיקרא וישתתף בדיון להנאתו.
מקפיץ לטובת אלה שצריכים את זה מול העיניים.עדיף לא לענות לטרולים.
אתה מוזמן לענות על הסקר.
משנה דתי או לא?מי שצריך לזכור זוכר
מי שלא זה לא מעניין אותו
חשבתי שהפורום והאתר הזה לא דתי אבל התבדיתי
לא, אבל משנה אובססיבי ופרובוקטיבי.משנה דתי או לא?
ועם התפלספויות של ילד בגן.לא, אבל משנה אובססיבי ופרובוקטיבי.
יש 3 גולשיםלא, אבל משנה אובססיבי ופרובוקטיבי.
עד כמה שידוע לי ישנו אחד שאובססיבי בעניין דת! כל פוסט שמועלה פה בהקשר לעבירות למינהן של חרדים/דתיים מהווה עבורו תקיפה,יש 3 גולשים
שהם אובססיבים ופרובוקטיבים, ואכן רצוי לא להשיב להם![]()
מעניין. לא מכיר גולשים כאלה, אבל המצאה חביבהעד כמה שידוע לי ישנו אחד שאובססיבי בעניין דת! כל פוסט שמועלה פה בהקשר לעבירות למינהן של חרדים/דתיים מהווה עבורו תקיפה,
יותר מפעם בשנה אפילו, רחמנא לצלן. איך אתה שורד לא ברורבנוסף הוא מזכיר בכל שנה את חוקי הדת!!!
לאלו שאין להם מושג ירוק מהי דתם, זה כנראה אכן המצב. חבל שאינם קולטים שהם אלה שאוכלים לוקשים מצד שרלטנים, אבל זה מה יש.שבעצם אינם חוקי הדת אלא חוקי כל מיני שרלטנים אשר השתלטו על הדת במשך מאות שנים.
התרגלתי כבר שהרבה מתגובותיך הן שקריות?מעניין. לא מכיר גולשים כאלה, אבל המצאה חביבה.
יותר מפעם בשנה אפילו, רחמנא לצלן. איך אתה שורד לא ברור.
לאלו שאין להם מושג ירוק מהי דתם, זה כנראה אכן המצב. חבל שאינם קולטים שהם אלה שאוכלים לוקשים מצד שרלטנים, אבל זה מה יש.
אפילו לא אחת, אבל אם התרגלת לחיות בעולם השקר, פלא שלא תוכל לזהות כשמדברים אמתהתרגלתי כבר שהרבה מתגובותיך הן שקריות?
לא, אבל אשמח ללמוד ממך כמובן.האם לך יש מושג ירוק מהי הדת??
כן ידידי, אני מכיר את הסיסמאות דווקא, רק לא קלטתי שלכך התכוונת. השאלה, אם מעבר לסיסמאות יש גם תוכן, מהות, ממש, עניין אמיתי בדבריך. חוששני שאין הם אלא כאמור מעלה, מה שאכלת מפי השרלטנים תוקפי הדת/יים ואתה חוזר על דבריהם כמוצא שלל רב. אילו היית מתעמק קלות ביהדות, באמת קלות בלבד, אין צורך ביותר מכך, היית, אולי, קולט עד כמה הדברים שאתה פולט מנותקי הקשר ליהדות. אולי מייצגים דת כלשהי, בהחלט יכול להיות. אבל לא את היהדות.זה העניין עדיין לא הבנת ולא קלטת שאתה נחנק מלוקשים של שרלטנים שהשתלטו על הדת, והמציאו מים בלי חילול, ניר טואלט כשר או כשר לפסח, אבקת כביסה כשרה לפסח, כנראה שיש גם קונדום כשר לפסח.
לא אמצא אותו שם, גם לא אם תחזור על השקר הזה עוד 88 פעמים ברצףובהקשר לאותו אחד שמתלונן באופן קבוע שתוקפים את הדת, הבט במראה ותראה אותו!!!
תמסור ד"ש לחיות שאתה מדבר איתן.מיצי בואי![]()
![]()
![]()
קשה מאוד להתמודד עם שקרן אובססיבי שהוא גם מנהל!!אפילו לא אחת, אבל אם התרגלת לחיות בעולם השקר, פלא שלא תוכל לזהות כשמדברים אמת?
לא, אבל אשמח ללמוד ממך כמובן.
כן ידידי, אני מכיר את הסיסמאות דווקא, רק לא קלטתי שלכך התכוונת. השאלה, אם מעבר לסיסמאות יש גם תוכן, מהות, ממש, עניין אמיתי בדבריך. חוששני שאין הם אלא כאמור מעלה, מה שאכלת מפי השרלטנים תוקפי הדת/יים ואתה חוזר על דבריהם כמוצא שלל רב. אילו היית מתעמק קלות ביהדות, באמת קלות בלבד, אין צורך ביותר מכך, היית, אולי, קולט עד כמה הדברים שאתה פולט מנותקי הקשר ליהדות. אולי מייצגים דת כלשהי, בהחלט יכול להיות. אבל לא את היהדות.
לא אמצא אותו שם, גם לא אם תחזור על השקר הזה עוד 88 פעמים ברצף. כן אמצא שם מישהו וכנראה שלזה אתה מכוון, שטוען שכאשר אתה, ספציפית, מעלה דברים מסוימים, זה נובע מעמדתך האנטי-דתית. אולם זה לא דומה כלל למה שאתה מנסה לעשות מזה, בהתקרבנותך האין-סופית
.
תמסור ד"ש לחיות שאתה מדבר איתן.
ממש לאקשה מאוד להתמודד עם שקרן אובססיבי שהוא גם מנהל!!![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.