תזכורת למי שיש לו יס.

Queen of Spells

New member
תזכורת למי שיש לו יס.

היום ב12:16 יש ג'יפרס קריפרס בערוץ 19 (יס סאמר נייטס) הסרט מומלץ ושווה צפייה. :]

D i l D o

New member
אווווושט זה בדיוק מה שבאתי לרשום...

איזו טלפתיה... שווה! והסרט באמת באמת מומלץ, בעיקר מכייון שעומד לצאת ג'יפרס קריפרס 2!!!!! איזה כיף לי!!

LimiMimi

New member
נוווווו אבל רציתי לראות את זה!!

יס להזדיינת בבקשה?

Davidson

New member
רק עכשיו שמתי לב ../images/Emo4.gif

ראיתי את זה כבר אבל זאת.. וזה גרם לי לבדוק מה יש מחר ובyes2 יש בית קברות לחיות ב1:39 אחד מהאהובים עלי אבל 2 יותר טוב לפי דעתי

../images/Emo129.gif

הסרט "ג'יפרס קריפרס", הוא לא כל כך מפחיד, אבל הוא כזה מצמרר.. אני חושבת שסרט מפחיד הוא סרט, שאתה תמיד זוכר אותו (כאילו לא יוצא לך מהראש), ואתה לא יכול לישון בלילה.. בינתיים אף סרט לא גרם לי לכך..!! אוהבת -

smady by

New member
לא המפחיד בכלל...

רק טיפה מגעיל- יש לי בטן חלשה והייתי צריכה להעביר לשניה באמצע הסרט כדי להתאושש... :)

סיוני17

New member
אני זוכרת את הפעם הראשונה שראיתי

את הסרט הזה ובהתחלה היה באמת מפחיד עם כל הגופות שמודבקות על המערה(אחלה תירוץ שהן משומרות...אנשים רואים שזה בובות!) בכל אופן הסרט המשיך להיות סביר עד לקטע שגילו שיש לו כנפיים..למעשה התחלתי לצחוק כמו לא יודעת מה כשהוא ניפנף בהן אחרי שהיא עברה עליו...זה היה מצחיק.. ומשם פשוט הצחיק אותי כל דבר...הקטע של השוטר שהמשיך לזוז אחרי שעקרו לו את הלב... השוטר שהראש שלו התנשק צרפתית עם הפרפר הגדול שנקרא מפלצת... והסוף...אוי הסוף היה הכי מצחיק... פשוט מבדר אין מה להגיד..לא יכולה לחכות לשני...

wte

New member
כן, גם אני מאמצע הסרט התחלתי לצחוק

היה שם איזה קטע עם האישה הזאת שהזהירה אותם שאני זוכרת שצחקתי בו..(אבל אני לא זוכרת מה הוא היה. סובבו לה את הראש או משהו?). והיצור הזה בכלל היה מצחיק מהרגע שראו איך הוא נראה

למעלה