תזכורת למפגש בריכה - הערב 16.11.07!!!

ויוי939

New member
תזכורת למפגש בריכה - הערב 16.11.07!!!

הערב יתקיים אירוע לילה בבריכת באיזור המרכז נפגשים בשעה 19:30 עד אחרי חצות. בשעה 21:00 נתאסף בבריכה הגדולה, ידיד העמותה ינחה אותנו בסדנת: "לצחוק ולהשתולל קצת עם הילד הפנימי" "הילד הפנימי" הוא המקום הפשוט ,התמים והשמח הקיים בתוך כל אחד,גם אצל הרציניים "והכבדים" שבינינו. זהו מקור היצירתיות אשר ממנו נובעת שמחת החיים האמיתית. במפגש קליל זה נתחבר ברצינות רבה למקסימום השתוללות כל מי שנמנה על חברי וידיד העמותה, מוזמן למפגש... ונא לא לשכוח להביא מגבת רחצה וחלוק למעברים שבין אתרי הספא - הג'אקוזי והבריכה המחוממת.... במזג האויר אין כל חדש כמו בכייף שבמפגש...

קוואנט

New member
../images/Emo45.gif

גם בריכה, גם ג'אקוזי וגם סדנת צחוק. מה צריך יותר? נתראה בערב

tangerinedream

New member
מפגש בריכה

אתמול בשעה 19:30 התאספו כ1000 איש מכל רחבי הגלובוס למפגש השבועי של העמותה לנטוריזם בבריכה במרכז הארץ ועוד כאלפי אנשים נשארו בחוץ מחוסר מקום טוב הגזמתי הגיעו רק כ100ולא מרחבי הגלובוס רק מרחבי הארץ והמפגש הוא לא שבועי הוא חודשי מותר לפנטז. לא? כמובן שכמו תמיד הגיעו מספר חדשים באדיבותו של אפור הזקן כמה מהם ישארו ? העתיד ידבר. הזמן עבר בנעימים בבריכה בג'אקוזי הגדול ובקטנים ובסאונה היחידה שעבדה עד השעה 9 שבה התאספנו כולם (טוב . לא כולם ) אבל מספר יפה של נטוריסטים ונטוריסטיות בבריכה הגדולה ו"ידיד העמותה" העביר כחצי שעה של סדנת "לצחוק ולהישתולל קצת עם הילד הפנימי" בסביבות השעה חצות נפרדנו אחד מהשני ויצאנו איש איש לביתו לאחר עוד מפגש מהנה . להתראות במפגש הבא בעוד כחודש.

קוואנט

New member
פנטזיות זה תמיד טוב ../images/Emo13.gif

אני גם תמיד טוען שהעובדה שמגיעים רק 100 מראה כמה אנחנו לא מנצלים את הפוטנציאל. לדעתי יש בארץ לפחות 20,000 איש נטוריסטים "בארון" וצריך להוציא אותם ולארגן אותם. השאלה, כמו תמיד, היא איך...

sl 3977

New member
רעיון שלי

כדי לארגן את כל הנטוריסטים צריך לארגן פעילויות נטוריסטיות אתגריות עם המון אקשן כמו שאנחנו הצעירים ו בני הנוער אוהבים כמו סנפלינג אומגה מסלולי קארטינג באולינג ביליארד לונה פארקים פארקי מים גדולים עם מגלשות מים מפחידות שונות ומשונות מועדוני ריקודים רכיבה על אופניים ניסיון לשבור שיא עולמי במספר מצטלמים בעירום במקום שיכול להכיל הרבה אנשים כמו בטיילת בת"א כיכר רבין ופארק הירקון או לאורך חופי הכינרת או בערבה או בנגב וכו' אם תהיה כזאת פעילות נטוריסטית אין מצב שאני מפספס פעילויות עם הרבה אקשן ואתגר

קוואנט

New member
נשאלת השאלה...

האם אומגה, סנפלינג וקארטינג טובים לעור החשוף
. נראה לי שכדאי ללכת לכיוון של פעיליות פחות אקסטרימיות, כי בכל זאת - חשופים יותר זה מסוכן יותר.

sl 3977

New member
אתה אכן צודק

כי פעילויות כמו סנפלינג אומגה או מתקנים שונים בלונה פארק בעירום יכולים לגרום לשפשופים ופצעים במקומות שונים בגוף אם עושים אותם בעירום אבל מסיבת ריקודים נטוריסטית במועודון ריקודים ידוע במרכז הארץ צריך לעשות ככה מדי חודש ליין ריקודים נטוריסטי לצעירים ובני נוער נטוריסטים ככה זה ימשוך יותר צעירים ובני נוער לקהילה הנטוריסטית אם מוזיקה מודרנית עדכנית ועכשווית כמו ש הצעירים ובני הנוער אוהבים אוהבים זה או טיול נטוריסטי בטבע כמו במדבר יהודה ביהודה ושומרון זה יהיה מאוד מסוכן בגלל שהמתנחלים שרובם דתיים ופלסטינאים יכולים להיתנכל לנו ויש כאלה שיכולים גם לירות עלינו או לזרוק עלינו אבנים אז לכן ממולץ להימנע מלקיים טיול בחבל ארץ זה אפשר לקיים גם טיול בגליל בגולן בחרמון בכינרת בכרמל בחוף הכרמל בגליל המערבי בנגב בערבה לדעתי צריך שמישהו יהיה חמוש בנשק לכל צרה שלא תהיה אבל צריך להיזהר מחיות בר כמו תנים שועלים זאבים חתולי בר חתולי חולות נמרים(במדבר יהודה ו בנגב) נחשים ארסיים ועקרבים וכל מיני חרקים צבועים אם הם מתקרבים אז כנראה שהם חולים חולים בכלבת בכל מקרה אני מאוד מאוד מקווה שזה יתקיים בקרוב וקוואנט זאת הדרך להוציא את הצעירים ובני הנוער הנטוריסטים שמספרם יכול להיות אף יותר מ20,000 ואם יהיו הרבה נטוריסטים בצפון ובדרום צריך לקיים פעיליות נטוריסטיות מסוגים אלו גם בדרום ובצפון הארץ

תגיד

שמעת פעם על סימני פיסוק? זאת המצאה כזאת שמפרידה בין המשפטים. מותר גם להתחיל לפעמים שורה חדשה (ללחוץ enter). פשוט אי אפשר לקרוא את ההודעות שלך, גם אם רוצים.

למעלה