תזכורת, לעד כמה הפורום הזה גדול במציאות..תמונה מהמפגש הקודם
° °•° OmEr °•° New member 20/6/04 #3 ../images/Emo42.gif../images/Emo185.gifבאמת [היה] גדול ../images/Emo4.gif חצי מהאנשים שם כבר לא כותבים פה בכלל ואם כבר נגעת בנושא...אז שימו את כללללל התמונות שיש לכם מהמפגש הזה..ואם אתם רוצים אז גם מהמפגש הראשון והשלישי[היה בסוף שלישי? חח.. ]. לי היו פעם מלא תמונות מהמפגש הראשון..והשני..אבל הכל נמחק
../images/Emo42.gif../images/Emo185.gifבאמת [היה] גדול ../images/Emo4.gif חצי מהאנשים שם כבר לא כותבים פה בכלל ואם כבר נגעת בנושא...אז שימו את כללללל התמונות שיש לכם מהמפגש הזה..ואם אתם רוצים אז גם מהמפגש הראשון והשלישי[היה בסוף שלישי? חח.. ]. לי היו פעם מלא תמונות מהמפגש הראשון..והשני..אבל הכל נמחק
ק קורצה New member 20/6/04 #4 איפה יהיה המפגש??? ועומר כנסי שנייה שנה הבאה אני הולכת גם להיבחן לבציפר אלון (למגמת מחול) מקווה שאני אתקבל ככה אני אוכל לראות אותך יותר.... חחחחח
איפה יהיה המפגש??? ועומר כנסי שנייה שנה הבאה אני הולכת גם להיבחן לבציפר אלון (למגמת מחול) מקווה שאני אתקבל ככה אני אוכל לראות אותך יותר.... חחחחח
ג גללללללל New member 22/6/04 #5 אני אשים לך, מבטיחה רק דברי איתי אחרי הבגרות בלשון, עד אז אין לי זמן (ובייחוד כוח) לשים תמונות..
° °•° OmEr °•° New member 23/6/04 #6 ../images/Emo42.gif../images/Emo185.gifתראו מה מצאתי ../images/Emo26.gif איזה נוסטלגיה...
° °•° OmEr °•° New member 23/6/04 #8 ../images/Emo42.gif../images/Emo185.gifאי אפשר לדבר במילים? אני כמוך-לא מבינה את האייקונים שאתה תוקע
° °•° OmEr °•° New member 23/6/04 #10 ../images/Emo42.gif../images/Emo185.gifדווקא לא...../images/Emo12.gif
S santi para siempre New member 26/6/04 #22 ../images/Emo60.gifחחחח עמררר תמותייי חחחחחח די איזה פגישה מעפנה זאת היתה
H hila rojas New member 23/6/04 #11 ../images/Emo41.gifעומר מי את בתמונה? ומי זה רז? כי אני באתי לפורום חודש בערך אחרי המפגש....
° °•° OmEr °•° New member 23/6/04 #12 ../images/Emo42.gif../images/Emo185.gif כנסי רז הכי ימני מלמעלה עם חולצה כחו\תכלת כזאת... ואני שם..בלבן..
../images/Emo42.gif../images/Emo185.gif כנסי רז הכי ימני מלמעלה עם חולצה כחו\תכלת כזאת... ואני שם..בלבן..