תזכורת לצוות ההסברה

אירילה

New member
תזכורת לצוות ההסברה

לא לשכוח - יום ה' הקרוב בתאריך 20/4 בשעה 17.00 ,נפגשים במשרדי העמותה עם גר רוט מנכ"ל העמותה. נא לבוא מוכנים עם ראשי פרקים ונושאים לפעולה. תודה גרשון

מפגש צוות ההסברה

לגרשון שלום ומועדים לשמחה, האם המפגש בבני ברק? לילה טוב, טובה

אירילה

New member
אוסישקין 22 פרדס כץ, בני ברק

אם יש לך בעיה להגיע פני אלי במסר. גרשון

הגעה למקום

לגרשון מועדים לשמחה. האם יש כניסה לרח' אוסישקין מרח' ז'בוטינסקי? בפעם הקודמת שהייתי שם עשיתי סיבוב מיותר כנראה. תודה , טובה

zs1957

New member
המפגש בבני ברק במשרדי העמותה

בוקר טוב טובה, מה שלומכם?איך עבר החג? אני מקווה שהתאוששתם ואגרת כוחלקראת הפגישה?מתי הפגישה? האם אנחנו נוסעות יחד למפגש צוות ההסברה? אפשר לנסוע ב-567 ולרת בבני ברק ומשם 5 דקות אנחנו במדרדי העמותה. מצפה לתשובה חג שמח כל טוב, זהבה שחם

מפגש

לזהבה מועדים לשמחה, מה שלומכם ואיך עובר החג?אני מקווה שאסע עם הרכב לבני ברק ואחר כך אוכל אולי לבקר את בתי והנכד. נהיה בקשר באותו יום. בעלי מסתובב היום מהורהר כל כך וכשאני שואלת "מה קורה" הוא עונה לי "נראה מה מכינים לי...". זה רק מראה לי שהוא זוכר ויודע שהפרישה מתקרבת והוא מוטרד מאד. אמרתי לו היום שהנה גם אחיו פרש מוקדם בגיל 60 וגם הגיס והגיסות , אך הוא אומר לי :זה לא אותו דבר, והוא צודק , אך אני מנסה לעודד אותו שהוא יסע עם הגיס למגדיאל לעבוד בחצר ויעזור להם בגינה בבית החדש בקרוב. אני צריכה למצוא מישהו שמבין בענייני פרישה מוקדמת, אובדן כושר עבודה , ייעוץ פנסיוני, ביטוחי ועוד, כדי לדעת מה צריך לבקש, לעשות וכו', כדי לא להפסיד זכויות. אני משערת שאת תוכלי לייעץ לי גם ביום חמישי בנושא. בנוסף אני אפנה למח' לשרותים חברתיים בעירנו ואבקש סיוע והכוונה למתנדב עבורו וגם התנדבות שהוא יכול עדיין להשתלב בה. חג שמח ולהתראות , טובה

למעלה