תזכורת ל-Take 2

modz0r

New member
תזכורת ל-Take 2

מזכיר לכולם שהיום מתחיל ה-Take 2 של פולטילט. אל תשכחו להירשם, ובהצלחה. ניסיתי להקפיץ את ההודעה המקורית, ולא עבד.

Sambodh Rana

New member
../images/Emo45.gifאחד הפרומושיינס הטובים

גם ככה זה מה שאני עושה (לשחק ב-2 שולחנות), עכישו אני אקבל על זה 50 דולר.

napox

New member
תודה על התזכורת

צריך לשחק 25 ימים מתוך 30 ימים שיש בספטמבר בשביל לקבל את ה 50$. עם כל החגים והמשפחה באמצע אני מקווה שאני אזכור.

AdAmD1

New member
בינתיים זה הורג אותי..

אני מקווה שישאר לי כסף בכלל לשחק עד סוף החודש רק עכשיו אידיוט השווה לי אול אין עם גאטשאט בריבר ותפס.. וכמובן שהיה לי סט בפלופ חחח מקבלים את הכסף בסוף החודש או אחרי שמגיעים לX ימים?

AdAmD1

New member
עוד שאלה קטנה

0.08 FTP יספיק כדי שזה יסמן לי כיום?

modz0r

New member
תשובות

אם אני לא טועה, מקבלים את הכסף בסוף החודש. ו-0.08 לא יספיקו, צריך נקודה שלמה. הכי פשוט שתכנס ל-Cashier, תלחץ על My Promotions, ושם תכנס לדף של Take2 בשביל לראות את המצב שלך.

2המרפא

New member
נצל"ש biggest promotion ever

מישהו כבר קיבל את הכסף? והאם הייתי אמור לקבל את כל הכסף שהגעתי אליו עד הנקודה שבה זה נגמר?

modz0r

New member
כן, ולא יודע

קיבלתי את הכסף מהפרומושן, אבל סיימתי את כל הנקודות שהייתי צריך לקבל, וכמה שעות אחרי זה העבירו לי את הכסף. אני לא יודע מה קורה אם עושים רק חלק ממנו..

shaywh

New member
אני עשיתי חלק וגם לא קיבלתי

לדעתי זה היה הקאץ' בפרומושן הזה שהם דאגו להחביא טוב איפשהו. אולי אני אקבל את הכמה דולרים שלי ואתבדה אבל לא נראה לי...

גם אני קיבלתי

אבל סיימתי את כל הנקודות. בכל-אופן, אני חושב שכתוב שם איפהשהוא שאחרי חודש אתה מקבל את הסכום שהגעת אליו בכל מקרה ...

2המרפא

New member
זה לא נכון אתה מקבל את מה שצברת עד כה

אני לא הייתי קרוב למאה דולר וקיבלתי את מה שצברתי פחות איזה דולר שתיים

yamenx

New member
צודק...

קיבלתי 6 דולרים... ואני חשבתי שאלו מפוקרסטראטג'י

פשוט מעולה! 50$ מתנה. תתחילו בסופ"ש הזה

או שתפספסו... השקעה של 5 דקות ביום, שני שולחנות במקביל של 0.01/0.02. פולד כל יד ותעשו אתה המכסה היומית... איזה מזל שלא פספסתי את זה

AdAmD1

New member
הדבר הזה הורג אותי

איכשהו יוצא שאני תמיד מפסיד עם היד הטובה :\ אני עוקב אחרי הshowdowns שלי כבר כמה זמן והיחס של הניצחון\הפסד באול אין לפני הפלופ ובפלופ הוא ניצחון אחד לעומת 5 הפסדים כשאני עם היד הטובה (לפני הפלופ ובפלופ)

למעלה