תזכורת - מחר הפרק האחרון ב13:10

qt1

New member
תודה לך../images/Emo70.gif הייתי מספספת...../images/Emo10.gif

כל-כך מצער אותי שגם הפעם לא הקלטתי, אני מקווה שאצליח להשיג את זה כשייצא בדי.וי.די... למרות שאין לי די.וי.די - אולי ייצא בוידאו
שוב , תודה ושבת שלום לך ולכולם.

qt1

New member
צפיתי בפרק האחרון- מי מתנדב/ת?

לכתוב? היה חבל"ז!!! כתבתי לי כמה הערות , שתפו, איך הרגשתם ומה חשבתם בפרק האחרון? תודו.........היה חבל"ז

האגס 1

New member
זה נגמר, סוף סוף יש לי את הכל מוקלט

(אני מתכוון, כמובן, לעונה הרביעית). אבל עכשיו מחכה לי אתגר ההקלטה של העונה החמישית - העונה האחרונה. הפרק של היום, החותם את העונה הרביעית, דורש צפיה חוזרת והפנמה רצינית. כבר לפני כמה שבועות "הבטחתי" שאלה שוברת בפרק הזה את השיאים של עצמה - בפרק הזה היא שוכבת עם אלון כשרפי שוכב בבית-חולים, בעוד שהיא אף פעם לא באה לבקר אותו במשך השבוע שבו הוא אושפז - חוץ מיום האישפוז, כפי שראינו בפרק בקודם. וזה כשלאורך כל העונה הזו והעונה הקודמת אלה טרחה להזכיר לרפי בכל הזדמנות איך זה שהוא בגד בה כשהיא היתה בהריון. ואיך קוראים למה שאלה עשתה הפעם אם לא בגידה? אבל מי צריך הפעם לעזוב את הבית? רפי! וזה רגע אחרי שהוא חוזר מאישפוז בבית-חולים. באחת הסצינות החזקות ביותר בסדרה, אלה מתוודה בפני רפי על כל מסכת הגישושים בינה לבין אלון, כפי שראינו במהלך עונה. למעשה, נקודת המפנה היתה בארוחה שאירגנה אלה והביאה אל אלון אליהם הביתה עם קארין, במהלך תמוה, לא מובן, ונטול תבונה. זה מסביר את כל ההתרחקות של אלה מרפי בתקופה שמאז, מה שגרם מתחים לא מעטים בינם ועירער לרפי את הבטחון בתא הכמו-משפחתי שהוא בנה לעצמו אך בקושי. למעשה אפשר לאמר שכל העונה הזו עמדה בסימן העובדה שאלון נושף בעורפו של רפי - גם כשרפי חזר לאלה, אלה המשיכה לעבוד עם אלון, הזמינה אותו אח"כ לארוחה שרק עירערה את רגשותיה ואת היציבות ביתה שלה, ואח"כ הדרדרה לכדי בגידה ברפי, וסילוקו באופן כמו-אלגנטי מהבית. והיו בפרק הזה גם איתן ודניאלה שנפרדו, והיה ברקע גם תומר שנפרד מאלמה, והיו גם דורון ומרים, וגם שירה ויואל כשאדי ברקע - אבל את כל זה אני כבר משאיר לאחרים - סיכמתי די להיום.

qt1

New member
לא יודעת אגס...

בלי דרמטיזציה , אני ראיתי אישה מבולבלת לגמרי. יש לה את האבא של הבת שלה שעזב אותה כשהיא היתה צריכה אותו , כשהיא היתה בחו"ל הוא שכב עם מישהי אחרת... 2 נפילות שלו מול 0 נפילה שלה מבחינת אמון לפחות. אני לא אוהבת להשתמש במילה בגידה , בגידה זה במולדת! אבל אתה כמובן יכול להשתמש במילים שנוח לך להשתמש בהן...
אני לא מצדיקה את ההתנהגות של אלה , אני גם לא מצדיקה את ההתנהגות של רפי , אני מבינה את שניהם ,אם אני חושבת עליו, גבר שהאישה שהוא אוהב בהריון הולך לדרכו- יש לו סיבות טובות מאוד במהלך כל הפרקים שדנו בהם על הסיטואציה הזו הוא ממש לא סולח לעצמו על כך. על הסטוץ שהיה לו עם האוצרת של התערוכה או לא זוכרת מי זו היתה - לא חושבת שהוא ממש סלח לעצמו ,נהפוך הוא , אם הדברים היו תלוים בו הוא היה עושה דברים אחרת ועושה רושם שגם היא... רפי לא יכול לתת לאלה את הבטחון שאלון נותן לה וזו עובדה - אלה לא יכולה לתת לרפי את האהבה שהוא זקוק לה וגם זו עובדה. במקרה של הזוג הזה אני לא יכולה לשפוט אף אחד מהם , אני כן כועסת על הדרך שלה , בעיקר כשהוא בבי"ח , דרך לא מכובדת וכו' באותה מידה אני לא מבינה למה הוא עזב אותה כשהיתה בהריון ולמה הוא נכנס לסטוץ... לא כתבת על יואל ושירה , סוף סוף רואים את יואל מתחיל לראות את הקור שם בחוץ אבל לא נראה לי שהוא היה רוצה לחזור ללהבות של הבפנים
דניאלה , הקטע עם איתן נראה לי אלים , אני זוכרת שבפעם הראשונה שצפיתי בפרק חשבתי שהוא עומד לירות בה, גם בשידור החוזר זה לא נראה טוב, הבחור אלים לטעמי. אהבתי את תומר מהתחלה , אני מקווה מאוד שהוא ישאר בסדרה , יש לי תחושה שהוא יכול לתת הרבה לדניאלה וגם היא לו. אה ואת אדי קשה לי לעכל... לא יודעת למה , הבחור מעצבן אותי קצת חושבת שזהו... אין לי את זה מוקלט אז אכלתי אותה

qt1

New member
אגס יש לי שאלה לגבי שירים בסדרה...

מכיוון שלא הקלטתי ואני בין הרבים כאן לצערי...
תוכל להריץ את הסדרה ולכתוב איזה שירים היו ומי המבצעים? מה זה תודה?????????? ים של תודה
ואם לא יוצא לך , אז לא קרה כלום , על כל פנים המון תודה. שבוע טוב לכולכם

האגס 1

New member
אני יודע שיצא פסקול

לעבור על כל הפרקים ולראות אילו שירים הושמעו - זו עבודה מעט סיזיפית ומסורבלת, ואני מאמין שלא ייצא לי לעשות אותה... אבל אני זוכר ששמות השירים מופיעים ברולר בסוף כל פרק, ואני זוכר גם שכמעט כל פרק הושמעו מספר שירים של אותו אומן.

D i D i 1 5

New member
תגובה על הפרק

אמנם לא ראיתי אתמול (כמו שכבר כתבתי) אבל ראיתי בעבר. זה פרק ממש מעולה לדעתי, עצוב ואמיתי.. אלה לדעתי הייתה מאוד לא בסדר עם הבגידה שלה, למרות שרפי בגד בה, עכשיו הם כבר בשלב אחר בחיים שלהם (ואולי זה רק אני שמאוהבת בדמות המעולה של אלון אבוטבול..חח). שמחתי שדניאלה נפרדה מהחבר שלה..אני מאוד אוהבת את תומר (וגם את עלמה אגב..אפילו שהיא קצת מרושעת)

qt1

New member
צודקת דידי../images/Emo45.gif עצוב ואמיתי...

אני בטוחה שיש עוד המון שמאוהבות בדמות של אלון אבוטבול ,אני מוצאת את כל הגברים חמודים , לכל אחד יש את המשהו בו שגורם לי לחייך והם די נותנים לי להכנס לעולם שלהם מה שבעיניי מרתק מאוד, בד"כ הגברים מאוד לא וורבליים במציאות ובסידרה אני ממש שומעת אותם מדברים על רגשות , על פחדים על תקוות , על הכל והכל בסדר, קצת כמו דיבור של בחורות כזה... מתאים לי
דניאלה ואיתן שכתבתי כבר שממש הפחיד אותי בפרק הזה, האלימות שלו הצליחה לגרום לי בפעם הראשונה לשאול את עצמי איך זה שהיא לבד בבית עם בחור שיש לו רובה... גם אני שמחתי כשהם נפרדו ומאוד התרגשתי כשתומר אמר לה "תשתקי כבר" ונישק אותה
רק מישהו יכול להסביר לי מה היה הסיפור של תומר? למה הוא לא הלך על זה מהתחלה עם דניאלה? לא ממש הבנתי...קטע של "עם שותפות אני לא נכנס לקשרים"? סיבה דבילית בעיניי. לגבי עלמה , לא אהבתי את הדמות , השחקנית מאוד יפה ומעולה ,אבל הדמות היתה לי קשה , הרגשתי צורך לגונן על דניאלה שעשתה יופי של התגוננות בעצמה אבל סבלה וכשהיא סבלה כאב לי מאוד
לילה טוב

למעלה