תזכורת - מחר נפגשים...

Neta558

New member
תזכורת - מחר נפגשים...

לכל מי ששכח, לכל מי שלא ידע, לכל מי שמנסה להתחמק... מחר - פיקניק-מפגש פורום! בשעה 15:00 בפארק הירקון, בדשא שמול הכניסה ללונה פארק (כניסה משד´ רוקח). לאחר מכן יתקיים מפגש פורומים גדול לזכויות בעלי חיים. הנכם מתבקשים להביא איתכם משהו לפיקניק (נפתח לוח לנושא זה), כלים רב פעמיים למי שיש, וחפץ למבצע חפץ של הפורומים לזכויות בע"ח (ימכר כתרומה לעמותת לב לחי, דיון בנושא באחד השרשורים הקודמים). יום נעים!

מנצלת שירשור..

אני נורא נורא מצטערת, אבל לצערי אני לא אוכל להגיע לפיקניק
היום התחלתי עבודה חדשה, אני צריכה להיות במשמרות כל השבוע ומאחר שאני גרה די רחוק מת"א אני לא אצליח להגיע.
אלפי סליחות...
ומקווה לראות את כולם בקרוב.

adipo

New member
ממשיכה לשרשר

לטבעונים ולחובבי החרובים- יכול להיות שכבר גיליתם אותם אבל תנו לי להתלהב מעצם הגילוי שלי: חברת "לחם השדה" מייצרת מלא ממתקים טבעוניים מחרובים! אני לא אוכל לטעום את כל אלה שקניתי כי הם מיועדים למישהו אחר. אבל תספרו לי מה שווה... ולבקשה שהייתה פה בעבר בקשר לחטיפי הקוקוס- גם אותם מצאתי הם של "מוני מזונות" וכתוב עליהם בנוסף- מעדני טבעונות לכל. עכשיו כשאני מסתכלת עליהם אני שמה לב שיש בין המרכיבים דבש... בכל אופן תדווחו על ממתקי החרובים! יום טוב וחג שמייח עדי

טל רחמן

New member
אבל איכס

ממתקי חרובים זה....מגעיל.....לפחות לדעתי. בכלל מה ההתעסקות? יש מספיק ממתקים טבעוניים במדפים הרגילים: טורטית (טעים!), מרציפנים למיניהם (טעים טעים!), וופלים בשקל משוקולד לא-אמיתי ונטול חלב, ממתקים בשקל של א. אטיאס (הקוקוס הוורוד הזה, הג´לי המסוכר הצבעוני הזה, וכו´...). זהו.

למעלה