תזכורת - מפגשי הכרות

AnatShemer

New member
תזכורת - מפגשי הכרות

לתוכנית RDI בצפון, במרכז ובדרום.
מעתיקה מהודעתי הראשונה:

הורים יקרים,
שמי ענת שמר, אני מרפאה בעיסוק מוסמכת ויועצת RDI מוסמכת. התחום בו אני עובדת בעשרים השנים האחרונות הוא אוטיזם\הספקטרום התקשורתי. אני מתגוררת בארה"ב ומתעתדת להיות בישראל בחודש דצמבר כדי לבקר ולעבוד מקרוב עם ילדים שמשפחותיהם מפעילות את תוכנית RDI . המשפחות עובדות איתי לאורך השנה (מזה כחמש שנים) תוך שימוש בטכנולוגיות כמו ווידאו וסקייפ המאפשרות לגשר על המרחק הפיזי.
בארץ מוכרות שתי שיטות טיפול עיקריות: DIR ו-ABA. שיטת טיפול המוכרת בארה"ב, יותר מאשר בארץ, היא RDI. זוהי תוכנית התפתחותית (כלומר, קרובה הרבה יותר ל-DIR מאשר לתוכניות התנהגותיות) והיא מבוססת על עבודה ישירה של ההורים עם הילד שלהם תוך קבלת הדרכה אינטנסיבית.
הביקור בישראל הוא הזדמנות עבור משפחות חדשות שמתעניינות בתוכנית לשמוע עליה יותר. כדי לדעת קצת יותר על התכנים וכלי-העבודה בתוכנית, מצורף קובץ שמספר על קצה המזלג מהי תוכנית RDI. משפחות שרוצות לשמוע יותר מוזמנות לשלושה מפגשים שיכללו הרצאה, צפייה בסרטונים ואפשרות לשאול כל מה שבדעתכם.
בצפון - מפגש בזיכרון יעקוב ביום שני ה-1 בדצמבר בשעה 7 בערב בבית משפחת שלזינגר דרך פינלס 39 זיכרון יעקב.
במרכז - מפגש בתל-מונד ביום ד' 10 בדצמבר בשעה 7 בבית ספר ניצנים רח' הדקל 62, תל מונד. אהיה בתל-מונד גם ביום ג' ה-2 בחודש למי שמתאים לו להיפגש באופן אישי ביום זה.
בדרום - מפגש ברחובות בחסות אירגון "קשר" בתאריך 8 יום שני במרכז הפרדסנות, רחובות.

אנא, הודיעו לי על כוונתכם להגיע. אפשר לשלוח מייל, או מסר בתפוז, או בטלפון. הטלפון שלי בישראל 054-3627759 (בבקשה ללא טקסטים). למותר לציין שהמפגשים ללא תשלום.
אשמח לספק מידע נוסף ולהיות בקשר. תודה,
ענת שמר, יועצת RDI מוסמכת.
[email protected]

למעלה