תזכורת - על המפגש.....

מתנדב

New member
תזכורת - על המפגש.....

בסוף שבוע זה אנו סוגרים את ההרשמה למפגש, יש אפשרות להירשם עד סוף שבוע זה לאלו שלא נרשמו... כמו כן, גולשים חדשים שהצטרפו בחודש האחרון, לא יוכלו להשתתף איתנו במפגש זה, בעזרת השם בחורף אנחנו נעשה עוד מפגש ואז גם הם יוכלו להצטרף, בינתיים מפגש זה יהיה אך ורק לוותיקים.... ההרשמה למפגש עדיף לשלוח מסר לניק צוות הפורום, אפשרי גם לי או ליויו, אבל עדיפות לניק צוות הפורום, בכדי שנוכל לרכז את כל השמות יחד....

lala897

New member
למה גולשים חדשים לא יכולים להגיע?

ואיך אפשר להירשם כשלא יודעים בדיוק מתי זה יהיה ואיפה?

sarav55

New member
אני יותר מידי דוסית למפגש הזה

האם אסור לי להגיע?

sarav55

New member
יש לי בעיה יותר מידייי

דוסית גרבים שחורות שביס שליף וכאלה יבהלו אם יראו אותי

מתנדב

New member
sarav55, את בהחלט מוזמנת, ואת יכולה

להגיע, אני לא חושב שאת צריכה להתבייש בלבוש שלך, אני אף פעם לא התביישתי בלבוש שלי, ולא מכיר אחד שמתבייש בלבוש שלו, אשמח מאוד אם תגיעי... ותמרי אחרי הרבה שיקולים והתייעצויות, החלטנו לא להביא חברים חדשים למפגש זה, אנחנו נעשה עוד מפגש בחורף ואז נוכל להביא יותר חברים, בשלב זה הוחלט להביא רק חברים ישנים.. המפגש יהיה בחול המועד סוכות ככל הנראה ביום שלישי של חול המועד סוכות, היכן זה יהיה, אני ידע בשבוע הבא, וכמובן לאלו שנרשמו יקבלו הודעה...

tamarhp

New member
ללה שאלה, לא אני..

ולא נראה לי שיש סיכוי שאני אגיע, לצערי.. ביאוס. אבל - תבטיחו לי שמישהו יביא מצלמות!!! ואולי, אולי, אחרי המפגש הראשון, אולי יהיה לי אומץ לבקש מאמא שלי להגיע למפגש השני..

tamarhp

New member
ואז -

מיקה2000 או mgirl, אם הן עדין ישארו בפורום, יוכלו לבוא איתי (אני מכירה אותן) ויש יותר סיכויים שאני אוכל להגיע. אבל זה תלוי אם הן ישארו פה.. (תשארו!!!)

למעלה