תזכורת על קורס לתזונה טבעית

נעמי66

New member
תזכורת על קורס לתזונה טבעית

התזונה הטבעית של האדם, אבות המזון, הכנת מזון טבעי, עקרונות הריפוי הטבעי, סקירת מחלות והטיפול הטבעי בהן. הקורס, על-ידי ענת ארגמן, לפי חומר שנכתב על-ידי יצחק בן-אורי, יתקיים בימי ששי לפנה"צ בנתניה, מאוקטובר 09. לפרטים: ענת, 0545429782.

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo115.gif../images/Emo126.gif../images/Emo238.gif../images/Emo146.gif../images/Emo207.gifתזכורת

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo71.gifסדנת בישול אקולוגי-ירוק../images/Emo71.gif09.09.09

ביום ד' ה 9.9.09 סדנת בישול אקולוגי-ירוק בואו לגלות מהו הקשר בין תזונה לאיכות הסביבה מהו המזון המותאם לנו שגם תומך ב
מהו מזון על
בישול בריא וידידותי לסביבה מתכונים נפלאים וקלים להכנה פתרונות אקולוגיים למתכונים אהובים, עוגות וקינוחים ממוצרים אקולוגיים בלבד.
נלמד:
שיטות הכנת המזון לפני הבישול על מנת לקצר את תהליכי הבישול/חמצון/פירוק/קלקול המזון
שיטות בישול אקולוגיות,
קיצור זמני הבישול הדגמה של כלים לבישול אקולוגי
נכין: מתכונים נפלאים קלים להכנה דגנים וקטניות שיטות הנבטה והכנה פתרונות חלופיים למזונות מן החיי המרת מרכיבים בתפריטים מוכרים ואהובים
משך הסדנא : כ 3 שע' מחיר לנרשמים מראש -.220 ₪ מחיר לנרשמים בסדנא -.290 ₪
לכו על יֶרֶק,
היו ירוקים
תתקים ב09.09.09 בשעה 18:00
לפרטים ב
[email protected] או במסרים.
אשמח לארח אתכם
להתראות, L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
הסדנא מתקיימת בראשון לציון

כמובן שיכולים להגיע מכל הארץ.הערים הקרובות ביותר הן במרכז: תל אביב, יפו, בת ים, חולון, רמת חן, גבעתיים, רמת גן, נס ציונה, רחובות, בית דגן, באר יעקב, רמלה ויבנה. אשמח לראותכם. מיקום: מפה L&L TALYA

סדנת רו פוד Raw food ברעננה!!

יום רביעי הקרוב, תתקים סדנת רו פוד ברעננה במחיר מוזל לסוף הקיץ! 100 ש"ח במקום 240 ש"ח. הסדנא כוללת הרצאה קצרה על אודות השיטה, ולאחר מכן, מתחילים להכין מנות ראשונות, עיקריות וקינוחים....והכל בלי בישול!!! עוד פרטים על סדנאות אצלי באתר www.shirly-b.co.il כנסו לקומונה "אוכל עם חיים" !!

MyTaoWay

New member
../images/Emo239.gif לינק לקומונה RAW FOOD + כמה שאלות ...

http://www.tapuz.co.il/Communa/usercommuna.asp?CommunaId=35841 פשש.. אני שמחה לדעת שיש אנשים בארץ שאוכלים מזון נא...
השאלות היא האם לא אוכלים את מוצרי החלב בכלל? מה עם שוקולד? מה עם חשק למאפים/ מתוקים (בעיקר שוקולד) , איך נגמלים מזה? המטרה הסופית שלי היא מזון נא, כרגע אני צמחונית (לא אוכלת בשר) האם במזון הנא גם, לא אוכלים ביצים? דגים? קשה לי לחשוב.... זאת אומרת מה כן אוכלים , אם שוללים את כל אלו... אגב מה זה מייבש מזון? כמה עולה? ואיפה קונים? בקיצור המון שאלות של מתחילה

אנא צרי קשר

אני אשמח לענות לך על כל השאלות... כנסי אלי לאתר ותרשמי שכך אוכל ליצור איתך קשר, או שתתקשרי אלי את . בעוד שבועיים נפתח קורס של שישה שבועות שבו לומדים הכל על התחום, וגם בסוף הקורס מקבלים הסמכה. הטל' שלי: 0525564421

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo45.gifא-כ-ן המעבר לRAW FOOD אינו קל.

אך אם את שואלת על שוקולד, אז לידיעתך, יש שוקולד RAW. קודם כל, שוקולד מריר אמיתי, אינו מכיל חלב. שנית יקירה, השוקולד נמס בטמפרטורה נמוכה של 42 מע' זוהי טמפרטורה שנחשבת עדיין לRAW. מעבר לכך, אפשר להכין מטעמים שהם RAW FOOD יש ברשת הרבה. יש גם בעברית אפילו. אני בעקרון, מעדיפה את המזון הנא פחות מעובד, קצוץ, טחון או מיובש, או איך הגדירה אותו חברתי? פחות "פצ'קריי". אלא יותר במצבו הטבעי, השלם. אין יותר טעים מפרי טבעי. זו דעתי
תיהני L&L TALYA

למעלה