תזכורת קטנה מחר בסינמה 1 מלהולנד דרייב-9 וחצי
X xander55 New member 8/8/03 #2 מדהים מדהים מדהים../images/Emo129.gif סרט מאוד מסובך, לא לבוא אליו בראש קליל, סרט ענק, פשוט ענק, כל שניה זהב.
מדהים מדהים מדהים../images/Emo129.gif סרט מאוד מסובך, לא לבוא אליו בראש קליל, סרט ענק, פשוט ענק, כל שניה זהב.
E europe1990 New member 8/8/03 #6 אבל מחר יש את הסרט בתבל דיגיטל אנו פשוטי העם נאלץ לראות אותו מחר-(למרות שכבר ראיתי)
M Mistress of Blood New member 9/8/03 #7 למי שיש לו יס יש היום ב23:30 בערוץ יס 2 "היד שמנענת את העריסה" סרט מתח. אני ממליצה. =]
V VAMPhantom New member 9/8/03 #8 הלילה בדיגיטל! סינמה3: "ילדי התירס" ב-2:15 בלילה: "ילדי התירס 1" ב-3:45 בלילה: "ילדי התירס 2"
E europe1990 New member 9/8/03 #9 עזוב=תבל טוחנת את הסרטים האלה שוב ושוב, עוד פעם עוד פעם, כבר נמאס!!! אין להם משהו אחר לשדר!!!!
A austin1 New member 9/8/03 #10 בהחלט מומלץ למי שלא ראה אני ראיתי את כל הסרטים רק הסרטים הראשונים יפים אחר כך זה סתם שטויות
V VAMPhantom New member 9/8/03 #11 שניכם צודקים... אגב, הידעתם איזו כמות של המשכיות יש ל"ילדי התירס"? לדעתי: זוועה מה שעשו לעלילה המעולה של סטיבן קינג...
שניכם צודקים... אגב, הידעתם איזו כמות של המשכיות יש ל"ילדי התירס"? לדעתי: זוועה מה שעשו לעלילה המעולה של סטיבן קינג...
W wte New member 9/8/03 #13 ראיתי רק את השלושה הראשונים כי זה מה ששידרו בכבלים והם היו בסדר אבל הסוף של הראשון היה שונה לגמרי מהסיפור של סטיבן קינג שגם בו לדעתי היה חסר אמ..מתח...אבל את הרעיון ממש אהבתי הבנתי שיש 7 סרטים נכון? מעניין אם הכבלים ישדרו אותם מתישהו
ראיתי רק את השלושה הראשונים כי זה מה ששידרו בכבלים והם היו בסדר אבל הסוף של הראשון היה שונה לגמרי מהסיפור של סטיבן קינג שגם בו לדעתי היה חסר אמ..מתח...אבל את הרעיון ממש אהבתי הבנתי שיש 7 סרטים נכון? מעניין אם הכבלים ישדרו אותם מתישהו
A AngelFairY New member 9/8/03 #14 ../images/Emo15.gifיש חלקים מסויימים שאהבתי... כמו בסרט הראשון הקטע בבית קפה שהילדים נועלים את הדלת ורוצחים את כולם... וכמובן השיסוף של הראש של הילד שמנסה לברוח...
../images/Emo15.gifיש חלקים מסויימים שאהבתי... כמו בסרט הראשון הקטע בבית קפה שהילדים נועלים את הדלת ורוצחים את כולם... וכמובן השיסוף של הראש של הילד שמנסה לברוח...
A austin1 New member 9/8/03 #15 אחרי שראיתי את מה ששידרו בכבלים (דרך אגב זה היה לפני איזה שנה וזה רק מראה כמה הם טוחנים את הסרטים שלהם ) השכרתי את ההמשכים מענק הוידאו והסדרה פשוט מתדרדרת ונהפכת לבדיחה .
אחרי שראיתי את מה ששידרו בכבלים (דרך אגב זה היה לפני איזה שנה וזה רק מראה כמה הם טוחנים את הסרטים שלהם ) השכרתי את ההמשכים מענק הוידאו והסדרה פשוט מתדרדרת ונהפכת לבדיחה .
A AngelFairY New member 9/8/03 #16 ../images/Emo15.gifלא אמרתי שהסרטים טובים... אמרתי שיש חלקים מסויימים שאהבתי... אני לא ראיתי את כל סדרת הסרטים, רק מה ששידרו בכבלים... אני יודעת שהספר דווקא טוב ( ממה ששמעתי... )...
../images/Emo15.gifלא אמרתי שהסרטים טובים... אמרתי שיש חלקים מסויימים שאהבתי... אני לא ראיתי את כל סדרת הסרטים, רק מה ששידרו בכבלים... אני יודעת שהספר דווקא טוב ( ממה ששמעתי... )...
V VAMPhantom New member 10/8/03 #18 בדיוק כפי שטענתי קודם לכן...פשוט: זוועה שהרסו ותחנו את העלילה המקורית של סטיבן קינג