תזכורת קטנה

צביקוש21

New member
תזכורת קטנה

הגינגל שהפך להמנון המפלגה : הבית שלי , הדרך שלי, הליכוד זה נכון ! העתיד השלי הבטחון שלי, הליכוד זה נכון ! כולנו ביחד נביא השלום! בניה עליה הגשמת החלום! כולנו ביחד כל אחד לחוד יודעים שזה נכון זה הליכוד! הליכוד הוא בלב הליכוד הוא בראש! הליכוד זה נכון ! רק אחד יכול מול כל השמאל ! הליכוד זה נכון! הליכוד הוא בלב הליכוד הוא בראש ! הליכוד זה נכון ! רק אחד יכול מול כל השמאל הלכוד! הלכוד זה נכון ! הליכוד!

תזכורת גדולה- להלן הימנון הפורום

לדעתי השיר הזה לא יפה ואינו ראוי להיות הימנון המפלגה. הוא הפך להימנון המפלגה כתוצאה ממקריות בלבד. להלן הג´נגל האגדתי שהוא מבחינתי המנון פורום הליכוד: ביטחון אישי, שלום אמיתי רק הליכוד יכול משק חופשי וצדק חברתי רק הליכוד יכול קדימה איתך המחנה הלאומי רק הליכוד יכול כולנו ביחד נצליח בגדול רק הליכוד יכול. אני אתן לליכוד את הקול כי רק הליכוד יכול אני אתן לליכוד את הקול כי רק הליכוד, רק הליכוד, רק הליכוד רק הליכוד יכול. הליכוד. על טעם וריח אין מה להתווכח...

מי שמך לשופט?

מחד אתה מביע דיעה, ומאידך אתה קובע כי "זהו המנון הפורום". האם אתה המשתתף היחיד בפורום הזה? האם אתה מנהל אותו באופן דיקטטורי? מדוע לא תעמיד את העניין להצבעה, כדי ש-כל- משתתפי הפורום יוכלו לבחור את המנון הפורום האהוב עליהם? לדעתי, הראשון (והאמיתי) הוא היפה יותר.

um2

New member
לדעתי זה ההמנון

הדר או שתי גדות לירדן של ז´בוטינסקי לחזור קצת למקורות מה רע?

תראה,

אין לי שום בעיה עם המנון בית"ר או עם שתי גדות. את שניהם אני מכיר בע"פ, ואוהב מאוד. העניין הוא, שלליכוד המנון אחד, שנמצא בשימוש ע"י התנועה. במקרה, אני גם אוהב אותו

אחי, זה היה בצחוק...

אפילו שמתי בסוף סמיילי... ניהול דיקטטורי? קצת לא מתיישב עם חופש הביטוי הנרחב (לדעת רבים נרחב מידי) שאני מאפשר פה. אגב, לא הבנתי: מה פירוש "אמיתי"? עם הג´ינגל הראשון איבדנו את השילטון ובעקבות זאת באו הסכמי אוסלו. נחלנו עימו את אחת מהגדולות בתבוסותינו. עם שלי ניצחנו. האם שמעת אי פעם את הג´ינגל שלי?

למעלה