תזכורת - תחרות ריקודי בטן בערוץ הלבנוני

תזכורת - תחרות ריקודי בטן בערוץ הלבנוני

ערוץ הלבנוני 136 בהוט היום יום חמישי מתחיל בערך ב 20:30 שבוע שעבר התוכנית נמשכה כשעה וחצי צפיה מהנה ולמי שנשאר בבית ביום חורפי וסוער שכזה ולא מתחשק לו לראות ריקודי בטן אז ממליצה על התוכנית בערוץ 6 "הישרדות 10", נדמה לי שמתחיל ב 20:30 אז זהו - החורף מתחיל או אולי ממשיך מאחלת לכולנו שלמרות שיש גשם בחוץ - שאצלנו בלב תמיד יהיה חמים ונעים ! בברכה תמרה

dvd2000

New member
הפייבוריטי שלי היא לילה מאוקראינה../images/Emo140.gif

אין עליה קודם כל יש לה פרצוף שמזכיר את הזמרת וואיפה וואהבי לא יודע משהו עם האף שלה מזכיר לי את וואיפה , יש לה טכניקה ויש לה אטיטוד מושלם יש בה משהו כובש ( ראיתם את זאזא איך הוא מסתכל עליה ??? ) . גם מאוד אהבתי גם את הברזילאית שחטפה ביקורת אכזרית מהשופטת שישבה ליד נגואה פואד והיא אמרה לאותה רקדנית את לא צריכה לשמוח ולהיות שמחה אלא את צריכה ליגרום לנו שרק אנחנו נישמח . ועוד אחת שאני לא זוכר את שמה שהיא היתה מפורטו ריקו גם רקדה נהדר עם כנפי האיזייס . מי שהיתה אכזבת הערב היום היתה הרקדנית הרוסיה היא לא העבירה את הריקוד והיתה בברדיות שלה ( הכוונה שהיא בקושי זזה היתה איטית ) .גם הפרצוף שלה היה קפוא כזה ובקיצור משהו לא הסתדר איתה : ) . אחלה תוכנית אני כבר מחכה לשבוע הבא , המנצחת תיזכה ב500,000 דולר . שיהיה לכולנו חג שמח ושבת שלום

גם לי אין.... אני אצטרך לראות את התחרות אצל

הורי שיש להם יס. באיזה ערוץ זה ביס?

למעלה