תזכורת...

תזכורת...../images/Emo206.gif

ביום שישי זה ה - 04\13 יתקיים מפגש אצל יעקב ורינה. אני ושוש ויתכן שגם יעל מגיעים. לאה מגיעה. מאיזה מגיעה מי שעדיין לא אישר נא לאשר!. גברים: טוקסידו ועניבת פרפר חובה. נשים: אוורירי.

../images/Emo185.gif

הפעם אני לא מודיעה שנגיע. כבר פעמיים אמרתי שנגיע ובסופו של דבר לא יכולנו לבוא. אז הפעם אני לא מודיעה ונראה מה יקרה.

הכוונה למעוני הדל

הכתובת היא רחוב העצמאות 51 הרצליה. (מרכז העיר מול לתחנת אגד המרכזית) לבאים מנתיבי איילון. פונים ימינה למרכז העיר . רמזור רביעי שמאלה לרחוב העצמאות. ישר עד מספר 51. לבאים מהצפון, כניסה להרצליה מרכז ממחלף הסירה, ואותו כנ"ל. לבאים מרעננה, שדרות ירושלים עד לכיכר ראשון, ימינה לרחוב העצמאות, וישר עד מספר 51. מרמת משרון, ישר ברחוב בן גוריון עד צומת העצמאות, וימינה כשלושים מטר. טל" 099547574 0507991755 נא לשים לב, הכניסה לבית מרחוב העצמאות, בין הרחובות יבניאלי והגליל. הבית מוסתר מהכביש בצימחייה עבותה, דרושה קצת אמונה. יאאלה בואו כבר. יעקב

"דרושה קצת אמונה"...ספר לי על אמונה ידידי

שהסתובבתי אחרי מחבואה של כניסה זו כחתול הסובב אחרי זנבו ולא מצאתיה ורק לאחר תיקשור כבד מצאתי שביל ולא דרך

תחשוב שזה אחד מהסיפורים שלך

גם אנחנו בקושי מוצאים שם את הכניסה, שלא לדבר על היציאה.

אממ

אאני גרה בכפר סבא ורוצה מאוד להגיע יש מצב שמישהו עובר דרך צומת רעננה ואוסף אותי? ( הכל כמובן במידה ולא יהיה לי בייבי סיטר מקווה שכן ) אבל מאוד רוצה להגיע למפגש...

maysabel

New member
תבואי

תגידי לעדנה גם על המפגש שם כברספר לך איך אוכלים בננות.. :))

maysabel

New member
אולי לא הבנת

אבל הבייבי סיטר שלך שלך צריך להיות אצלי :) מי ישמור אצלי?עליי?מי?מה?מו?גבריהו גבריו דווקא כשממהרת נכנסת לכתוב כאן שטויות אבל לא במיץ יאלללה ביי

asafgery

New member
אני מגיע עם מאיזה בעזרת השם

ובעיניים עצומות לכל אורך הנסיעה...

maysabel

New member
אז אני רוצה לומר לך

אדוני השוטה אופסייי שוטר.. האמיצה כאן היא זאתי שמונכה לקחת את העיוור ועוד כשהוא עוצם עיניו - זה כבר עיוורון כפול וכי היא רוצה לראות ולהיות עיניים לו?זה לא דורש אומץ מיוחד? בטח דרוש אומץ לראות בשביל שניים-בשביל אחד זה כבר לא קל.. לסיום להדגיש כי מי שעיוור לסכנות הדרך..בגלל פחדים או כל סיבה אחרת, הוא גם עיוור ליופי והנאות הדרך,לחיוך,משהו כמו כהות חושים.. וזה בלי לומר -עיוור לעצמו, כי מהי אם הדרך? המוטו-האם להיות עוורים לדרך וממוקדים במטרה והעיקר להגיע? ממליצה לך לקרוא "על העיוורון".. נב-לפי המצב של ההודעה הזאת אתה בטח כבר יכול להניח מה יהיה במפגש חח :))

למעלה