תזכורת
שבוע הבא רם מתארח בפורום_

• פותח הנושא dsol
  • פורסם בתאריך

dsol

New member
תזכורת../images/Emo70.gif שבוע הבא רם מתארח בפורום_../images/Emo189.gif

שבוע הבא ביום שלישי, 24.4.07 בשעה 19:00 [URL='http://']רם אוריון[/URL] מגיע להתארח בפורום לענות על השאלות שלכם ! ביום שישי אני אפתח שירשור שאלות שיהיה ל-כולם (!!!) מספיק זמן להכין ולרשום את השאלות שלהם ואם אפשר.. כמו שאתם בטח יודעים רם מתארח בעוד כמה ימים בפורום מוזיקה ישראלית ב YNET, אם לא אכפת לכם אני מאוד אשמח אם תשמרו את השאלות שלכם לפורום שלנו במקום לרשום אותם שם
שלא תגידו אחר כך שהוא כבר ענה לכם על הכל ואין מה לשאול
המשך שבוע מהנה לכולם

dsol

New member
זה יום העצמאות....../images/Emo116.gif_../images/Emo189.gif

אבל שני בערב זה כל האירועים והיציאות... שלישי זה יום העצמאות עצמו (פארקים
וכו'...) אז בערב של שלישי
האירוח ורביעי ההופעה בבארבי

dsol

New member
זה אותו שירשור, נמחקו הודעות פשוט_../images/Emo189.gif

הנושא גלש למקומות שהוא לא היה צריך להגיע אליהם ! אז מחקתי

L i l o s h

New member
דההה!

אני יודעת, זה היה בצחוק. אם כי זה היה דיון חשוב ומעמיק בנושא מוזיקה וכל עוד שמרנו על תרבות הדיון ולא גלשנו לביטויים בוטים אז למה למחוק, בעצם?

dsol

New member
זה לא ../images/Emo4.gif_../images/Emo189.gif

דבר ראשון.. מולי ההודעה שלך נמחקה למי שלא שם לב... תסתכלו למעלה במקרה רשום "פורום רם אוריון" אני מקווה שאתם מבינים את זה, רם אוריון לא משינה ובטח שלא לנצל"ש את הנושא על האירוח !

mulon1984

New member
למה אתה עקשן?!

אין לי שום דרך לשוחח עם לילוש חוץ מהפורום (המסרים לא עובדים ובמייל אין תאימות בקידוד) ובכלל, ההודעה כן היתה קשורה ברם! המחיקה שלך היתה מוגזמת ולא במקום!

dsol

New member
זו כבר לא בעיה שלי..._../images/Emo189.gif

ולא של כל הפורום, תמצאו לכם דרך לדבר שהיא לא על גבי הפורום !

L i l o s h

New member
דודי,

מפיך זה נשמע כאילו אני ודודי מנהלים רומן על גבי הפורום. אנחנו בסה`כ משוחחים, בעיקר על רם שהוא המכנה המשותף בינינו ועל מה שסביב כמו מוזיקה למשל וזה הקטע בפורום. לפעמים אנחנו גולשים לציניות והומור אבל לא נראה לי שזה מפריע למישהו. בפורומים אחרים מדברים על נושאים רבים שלא קשורים כלל לפורום וזאת על מנת להתחבר ולהכיר את החברים שבו , להחיותו ולהפוך אותו למעניין יותר. אי אפשר שלא לדבר על שום נושא חוץ מרם , אני בטוחה שרם עצמו לא ירצה בזה. ישנם דיונים מעניינים הקשורים למוזיקה ואמנים שאני בטוחה שמעסיקים גם את רם.

dsol

New member
זה שלא נראה לך לא אומר שלא..._../images/Emo189.gif

כי זה כן מפריע לעוד אנשים שכל נושא בפורום הפוך להיות שיחה שלכם ! וללילוש למקרה ששכחת אני גם קורא פה.. אז את לא יכולה לומר שעיקר השיחות שלכם זה על רם
כי זה ממש לא ככה וזה גם לא נתון לדיון כל הנושא הזה, שיחות אישיות מקומם לא על גבי הפורום ! סליחה מולי אבל לא נראה לי שאת כולם מעניין סיפור האקסיות שלך (זו סתם דוגמה למקרה הנ"ל)

L i l o s h

New member
הסיבה לכך

שכל נושא הופך לשיחה שלי ושל מולי היא שאנחנו הפעילים היחידים בערך בפורום! אם לאחרים היה חשוב שהפורום יתפתח ויפרח הם היו משתתפים בדיונים ובשיחות שלנו אבל יוצא שרק אנחנו מדברים. הצצתי בהיסטוריה של ההודעות וחוץ מכמה אחדות שאולי עלולות להפריע למישהו, כל הודעה שלי או של מולי עסקה ברם ונושאים אחרים דומים . שוב, יש הודעות שנכתבו בציניות והומור אך איני מבינה מדוע זה מפריע למישהו? לא משנה, קיבלתי את דברייך ואיני מתכוונת להצטדק או להתנצח.

למעלה