תזכורת

ranch22

New member
אמממ....

כתוב בערוץ 33 ש"נדודי שירה" מתחיל ב12 ורבע אז את בטוחה שזה ב1 וחצי??

נצל"ש...

למה שלא נשנה את הסקר, ל:איזה שיר צריך להיות הקליפ הבא/הסינגל הבא. או לכל דבר אחר.. הסקר, עבר זמנו... סתם עצה

ranch22

New member
ואם כבר...

אז גם צריך לשנות את הכותרות....הופעת ההשקה כבר עברה לפני 3 חודשים וגם השאלה אם אפשר לשלוח לטוהד שירים...

אמ...

דווקא ההודעה של השירים אני חושבת שצריכה להישאר, כי אני מאמינה שיגיעו אלינו עוד אנשים חדשים והם ירצו לדעת איך ניתן לצור קשר עם אוהד... או ש... אולי צריך לשנות את השם של הקישור, לאיך ניתן לצור קשר עם אוהד...

herut123

New member
וואי כן

לא היה את זה ונשארתי ערה עד אחד וחצי ואז ראיתי שאין ונירדמתי ועכשיו די מוקדם אני לא מצליחה לישון שוב

אני מאוד מצטערת../images/Emo10.gif

אני גם חיכיתי סתם עד 1 וחצי ואני ממש לא מבינה למה לא היה
כמובן שאתם יודעים שזה לא בשליטתנו, קורה לפעמים שמבטלים תוכניות!

ranch22

New member
כל מי שכאן להכנס דחוף!!!!

טוב לא הייתי כאן רוב השבוע כי משפצים לנו את כל הבית אז אה"י בשבוע הבא אני מקווה לחזור לפעילות מלאה. לגבי "אולפן זמר"-אני היחידה שהייתה בה תקווה שזה בסוף ישודר??אז יש לכם מזל...כי זה בסוף היה ב-3:03 בלילה ואני נשארתי ערה כדי לראות ולהקליט אז אה"י שבוע הבא אני מעבירה לאחותי כמה קלטות שתעביר למחשב ואני אנסה להעלות את זה לפה כדי שלא תצטרכו לחכות עוד חצי שנה. כנ"ל אנסה להעביר גם את הקליפ מחר של "התקרבתי" או לפחות לצלם לכם את הקליפ במצלמה הדיגיטלית... מצטערת שהפסדתם את "אולפן זמר" אבל לפחות שלא תפסידו מחר את "התקרבתי" ב16:10 לא לשכוח!! נ.ב: ליאת אני חייבת לדבר איתך דחוף!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה