מחלקת ועדי הורים במעונות פנימיה מקיימת ב-23.10.03 (עוד 3 ימים!) במרכז אקים יום עיון בנושא פסיכיאטרייה ונוירולוגיה בטיפול באנשים עם פיגור שכלי . ביום העיון ישתתפו ד''ר מייק סטבסקי - מנהל היחידה לפסיכיאטרייה התפתחותית בבית החולים שניידר ויועץ לפסיכיאטרייה באגף לטיפול באדם המפגר, וד''ר רויטל גנדלמן-מרטון - רופאה נוירולוגית במרפאת אפילפסיה בבה''ח אסף הרופא. יום העיון מיועד להורים לילדים במעונות פנימיה ויתמקד בנושאים הרלוונטים להם. מספר המקומות מוגבל. להזמנת מקומות נא להתקשר לטלפונים 7662227/8 -03.
הייתי מאוד רוצה להיות ביום הזה אבל חבל שזה רק להורים לילדים במעונות פנימיה. הנושא מאוד חשוב ומעניין, אבל שום פעם חבל אני מקווה שיהיה עוד יום כזה שבו אני יוכל גם לבוא. יום טוב
היי סיגל, נסי בכל אופן להתקשר לטלפונים 7662227/8 -03 ולדבר עם לאה או מישהו אחר במחלקה. אני משוכנע שהם ישתדלו לאפשר לך להשתתף ביום העיון. ב ה צ ל ח ה , עמיקם
חוטפת תגובה אפילו שלא פנית אלי...(מה 'כפת לי אני...) אני קפצתי ליום העיון אחרי ישיבת ההנהלה, בדיוק באמצע ההרצאה של ד"ר סטבסקי והתרשמתי שהיתה נוכחות די מרשימה של קהל.....את סיגל לא ראיתי שם.. אני מוכרחה לציין שהדבר הראשון שעלה בדעתי היה, שחבל שהגבילו את ההשתתפות רק למשפחות של חניכים במעונות..הרבה מאוד משפחות מן הקהילה יכלו למצוא עניין בתכנים שהועלו... יפוצו המשפחות לאלתר..
ו...עמיקם....חסרת לי מאוד בישיבת ההנהלה...מה יהיה איתך מה?......
פשוט הברזתי (גם מהמילואים) וברחתי לי לסוף שבוע של נופש כפרי בצפון שהתחיל ביום חמישי. לפעמים הבן אדם צריך גם את זה... מבטיח להשתדל לשפר את דרכיי בעתיד... עמיקם