הודעות מטינה לכולם :
הי גוווווווווווווווד מורננננננננננננננננינננננננננננג וויטנאאאאאאאאאם שני תאריכים שעליכם לסמן היטב ביומן 25 לנובמבר סופית הדיסק בחנויות אבל עשו לי טובה אישית .תתחילו כבר לשאול עליו כי חוץ מהפורום הזה עוד אף אחד לא יודע על יציאתו וצריך לייצר קצת תחושת לחץץץץץץ
אפשר אפילו לחץ כבד
בקיצור כל חנות שאתם רואים לא משנה מה סטימצקי סופר פארם כולבו שלום ואפילו המכולת השכונתית תכנסו תשאלו בשיא החשיבות עצמית " בוקר אור... האוסף הכפול של סי " רגעי סי " כבר הגיע ? " וזהו ....... תאריך נוסף 11.12. תיאטרון תמונע -מופע שאני מגדירה אותו כך : ערב ישראלי מחשמל שירים ביחד בחצי הראשון עם חיים ועוזי אסנר סי וג´ואנה בנאבו ביצועים מרגשים לשירים יפים כמו ( עוף גוזל ,אמא אדמה ,בדרך לגימנסיה ועוד ) ובחצי השני חגיגה לרגל צאת " רגעי סי " עם מיקי אסא יוסי פרץ שגית שיר וכו ... יתכנו הפתעות נוספות ..כמו ביצוע בכורה לגראפיטי רמיקס ועוד ...מכירת הכרטיסים החלה בהיימן הפקות בקופה 60 בהיימן הפקות 50 כל המקדים זוכה ...שעות פעילות היימן הפקות לקניית כרטיסים ימים א -ה 09.30 - 13.30 + 16.30 עד 19.30 ימי ו´ 10.00 עד 14.00 שלככככככככככככככככככככם
סי
הי גוווווווווווווווד מורננננננננננננננננינננננננננננג וויטנאאאאאאאאאם שני תאריכים שעליכם לסמן היטב ביומן 25 לנובמבר סופית הדיסק בחנויות אבל עשו לי טובה אישית .תתחילו כבר לשאול עליו כי חוץ מהפורום הזה עוד אף אחד לא יודע על יציאתו וצריך לייצר קצת תחושת לחץץץץץץ